Leiderdorp
W F Hermanszijde 2
€ 559.000,- k.k.
Beschrijving

‘Het ideale en zeer ruime familiehuis met lichte aanbouw op een fantastische locatie in de buurt Buitenhof in Leiderdorp’

Welk leuk gezin is opzoek naar een fijne woning met een heerlijke tuin, 4 slaapkamers en 2 badkamers? Deze heerlijke eengezinswoning ligt in een rustige straat in de kindvriendelijke wijk ‘Buitenhof-Oost-Zuid’ in Leiderdorp. Dit is bij uitstek de ideale plek voor (jonge) gezinnen, maar eigenlijk voor iedereen die opzoek is naar een lichte, ruime woning ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte133 m²
Perceeloppervlakte131 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Het ideale en zeer ruime familiehuis met lichte aanbouw op een fantastische locatie in de buurt Buitenhof in Leiderdorp’

Welk leuk gezin is opzoek naar een fijne woning met een heerlijke tuin, 4 slaapkamers en 2 badkamers? Deze heerlijke eengezinswoning ligt in een rustige straat in de kindvriendelijke wijk ‘Buitenhof-Oost-Zuid’ in Leiderdorp. Dit is bij uitstek de ideale plek voor (jonge) gezinnen, maar eigenlijk voor iedereen die opzoek is naar een lichte, ruime woning met alle voorzieningen in de omgeving; winkels, scholen, kinderopvang, speeltuintjes, uitvalswegen N11 en A44 en sport- en recreatiemogelijkheden zoals recreatiegebied Dwarswetering en het nabije Groene Hart. Toch liever de stadse reuring opzoeken? Het historische hart van Leiden is gemakkelijk en snel per fiets te bereiken.

INDELING

Begane grond:
Eenmaal in de straat valt direct op hoe groen de omgeving is. Het uitzicht op het tegenovergelegen groen van het Hofvijverpark, geeft rust en een gevoel van ruimte, terwijl de huizen een charmant rijtje vormen. De aangename indeling van de begane grond zorgt voor een verrassend geheel en bovendien maakt de glazen aanbouw het een licht en ruimtelijk geheel. De keuken, die is voorzien van een vaatwasser, oven, koelkast met vriesgedeelte en een gaskookplaat, ligt aan de voorzijde van het huis. De centrale zithoek bij de haard vormt een mooie verbinding met de uitbouw waar het vele glas ervoor zorgt dat de grote eettafel een lichte plek heeft aan de tuin. De openslaande deuren geven toegang tot de grotendeels bestraatte achtertuin met berging en achterom. In de tuin is een mooie combinatie gemaakt van grotendeels groenblijvende beplanting en sierbestrating. Een praktische toevoeging is de separate achterdeur met tochtportaal waardoor het huis vanuit de achtertuin makkelijk bereikbaar is. Hier is tevens plek voor een garderobe en een schoenenkast; daadwerkelijk een volwaardige tweede entree.

Eerste etage:
De eerste etage heeft drie ruime slaapkamers waarvan twee aan de achterzijde. Deze (slaap)kamers liggen gedeeltelijk onder een schuinte van het dak wat een sfeervolle toevoeging is. De frisse, lichte badkamer is uitgevoerd in neutrale kleuren en materialen. De indeling is praktisch met een heerlijk ligbad met handdouche, een aparte douche, inbouwverlichting, een handdoekradiator, toilet en een wastafel met modern meubel. Het grote raam laat aangenaam daglicht binnen. Naast de badkamer ligt een grote slaapkamer.

Tweede etage:
De verrassende tweede etage heeft een grote slaapkamer en een praktische bergruimte op de overloop met de cv-ketel en de aansluiting voor de wasmachine en droger. Er is optimaal gebruik gemaakt van de ruimte wat zicht vertaalt in de aanwezigheid van een tweede badkamer met een douche, wastafel en toilet. Het maakt deze etage uitermate geschikt voor ouders of een tiener die zich hier comfortabel kunnen terugtrekken.

Kom kijken en laat je verrassen!

Kenmerken:
– Bouwjaar 1982
– Woonoppervlakte 133m2
– Perceel oppervlakte 131m2
– Energielabel A
– Gelegen in een zeer kindvriendelijke en gewilde wijk
– Dichtbij scholen, speeltuintjes en sport- en recreatiemogelijkheden
– Veel, comfortabele woonruimte met 4 slaapkamers en 2 badkamers
– Verrassende indeling met veel bergruimte
– Prachtig aangelegde, zonnige tuin

Vraagprijs: € 559.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
W F Hermanszijde
Huisnummer
2
Postcode
2353 LT
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 559.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.204
Status
Verkocht o.v.
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1982
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
133 m²
Perceeloppervlakte
131 m²
Inhoud
419 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
2 badkamers
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 2 douches, 2 toiletten

Energie

Label
A
Label einddatum
08-05-2034
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas
Type ketel
Atag
Boiler jaar
2015
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
69 m²
Tuin
northeast
Media

Vergelijk objecten