Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Uw zoekresultaten

Over Kerkvliet Makelaars

Kerkvliet Makelaars; makelaars in woonwensen

Vastgoed is onze passie en makelaar zijn is vóór alles mensenwerk! Die twee samen is, wat Kerkvliet Makelaars maakt. Wij stellen de woonwensen van onze klanten voorop en zijn pas tevreden, als de klant dat ook is. Voor ons is niet kwantiteit, maar kwaliteit belangrijk. Ons doel is altijd de best passende woning voor onze klanten te vinden, zodat een huis ook echt een thuis wordt.

Kennis, passie en persoonlijke betrokkenheid

Wij zijn een bedrijf, dat al bijna 10 jaar bestaat, 20 jaar makelaarservaring biedt en toch heel jong en dynamisch is. Vanuit ons kantoor aan de Hoge Rijndijk in Leiden verzorgen en begeleiden wij met een klein, maar betrokken en vakkundig team de koop en verkoop van woningen in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en omgeving. Wij kennen de regio als geen ander en weten precies welke wijk of buurt bij u als klant past. Wij bieden kennis van de woningmarkt, verstand van het makelaarsvak, maar vooral persoonlijke betrokkenheid bij de koop of verkoop van uw woning.

Een vertrouwd en vakkundig adres

Als klant van Kerkvliet Makelaars mag u hoge eisen aan ons stellen. Wij zijn erkend NVM lid en ingeschreven in het Vastgoedcert, het kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs. Onze vakkennis houden wij continue op peil met cursussen, studies en de verplichte educatie van Vastgoedcert en de NVM. Dat doen wij met plezier, maar ook om u het vertrouwen te geven, dat u de koop of verkoop met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Uiteraard zijn wij bovendien verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid en bedrijfsaansprakelijkheid.

Benieuwd, wat Kerkvliet Makelaars voor uw op woongebied kan betekenen?

Vul onderstaand formulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Of bel naar 071- 514 14 89.

    [list_agents title=”Onze makelaars” number=”3″ rownumber=”3″ random_pick=”yes”]

    Vergelijk objecten