Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Uw zoekresultaten

Verhuren en beheren

Vol vertrouwen uw woning verhuren

Overweegt u uw woning voor korte of langere tijd te verhuren? Omdat u bijvoorbeeld zelf een tijd naar het buitenland gaat, maar uw eigen huis wel graag wilt aanhouden? Of omdat u een of meerdere panden als belegging heeft? Dan kunt u bij Kerkvliet Makelaars rekenen op een professioneel advies en een serieus en betrokken aanpak. Samen met u zetten wij uw wensen op een rij en gaan vervolgens aan de slag, om de juiste huurders bij die wensen te vinden. Om een duidelijk beeld van de kandidaat huurder(s) te krijgen, bespreken wij zaken als persoonlijke en inkomstensituaties, motivatie, baan, kinderen en/of huisdieren en eventuele referenties. Zo weet u altijd, wie u in uw woning toelaat en kunt u met een gerust hart uw sleutel aan de huurder overdragen.

Kerkvliet Makelaars beheert uw objecten

Ook voor het beheren van uw objecten bent u bij Kerkvliet Makelaars aan het juiste, professionele adres. Wij treden op als contactpersoon, nemen u het innen van huurpenningen uit handen en kunnen zelfs het onderhoud en eventuele reparaties voor u verzorgen. Bij het aangaan van een huurovereenkomst zorgen wij voor een nauwkeurige opname van het object. En na afloop van de overeenkomst voeren wij de eindinspectie voor u uit, verzorgen wij de overdracht van de sleutels en nemen wij de eindstanden van de elektriciteits- en gasmeters op.

Eigenlijk heeft u er zelf geen omkijken meer naar. Want zodra wij weten, dat een huurcontract wordt beëindigd, gaan wij alweer op zoek naar een nieuwe huurder van uw object. Het risico van leegstand is dus minimaal.

Uw woning of object door ons laten verhuren of beheren?

Vul het onderstaande formulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Of bel naar 071- 514 14 89.

    Vergelijk objecten