Uw zoekresultaten

Huis verkopen

Uw huis succesvol verkopen

Wanneer u uw huis gaat verkopen, dan wilt u daar natuurlijk de beste prijs voor hebben. U wilt erop kunnen vertrouwen, dat de verkoop in goede handen is en op de juiste manier wordt afgewikkeld. Als erkend NVM makelaar met kennis van alle mogelijke woningen in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en omstreken helpt Kerkvliet Makelaars u graag bij de verkoop van uw huis. Wij berekenen de reële marktwaarde van uw woning, zorgen voor een optimale en aantrekkelijke presentatie en helpen de koopovereenkomst te sluiten.

Professionele partners voor een optimale presentatie

Als klant van Kerkvliet Makelaars kunt u gebruik maken van een totaalpakket aan tools en mogelijkheden, om uw huis optimaal te presenteren en goed in de markt te zetten. Dit pakket bieden wij in samenwerking met diverse vaste en professionele partners aan.

Zo werken wij bijvoorbeeld samen met een styliste, die u helpt met tips of daadwerkelijk styling van uw inrichting. Onze vaste fotograaf maakt foto’s, die net even anders zijn dan de standaard verkoopfoto’s. Met zijn eigen unieke manier, weet hij uw huis heel aantrekkelijk te presenteren. En ook de plattegronden worden zodanig professioneel in 2D en 3D getekend, dat potentiële kopers hun eigen meubels in de tekeningen kunnen visualiseren. Zichzelf als het ware al zien wonen in uw huis.

Heeft u nog geen energielabel van uw woning? Ook bij de aanvraag daarvan zijn wij u graag van dienst.

Bekijk hier onze verkoopbrochure:

Uw huis via Kerkvliet Makelaars verkopen?

Vul het onderstaande formulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Of bel naar 071- 514 14 89.

    Vergelijk objecten