Leiderdorp
Burgemeester Brugplein 5
€ 519.000,- k.k.
Beschrijving

‘Goed onderhouden, uitgebouwden en opgebouwde 5-kamer woning met een 20 meter diepe achtertuin aan een van de meest geliefde en groene pleintjes van Leiderdorp’

Dit moet wel één van de meest geliefde pleintjes van ‘Kerkwijk’ zijn. Het voelt hier groen, ruim en aangenaam. Aan beide zijden staan deze karakteristieke rijtjeswoningen met hun prachtige grote ramen en fijne voortuinen, ertussenin ligt een groenstrook met een centraal geplaatst speeltuintje en prachtige, oude bomen. En dan ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte105 m²
Perceeloppervlakte189 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Goed onderhouden, uitgebouwden en opgebouwde 5-kamer woning met een 20 meter diepe achtertuin aan een van de meest geliefde en groene pleintjes van Leiderdorp’

Dit moet wel één van de meest geliefde pleintjes van ‘Kerkwijk’ zijn. Het voelt hier groen, ruim en aangenaam. Aan beide zijden staan deze karakteristieke rijtjeswoningen met hun prachtige grote ramen en fijne voortuinen, ertussenin ligt een groenstrook met een centraal geplaatst speeltuintje en prachtige, oude bomen. En dan is dit huis zó gesitueerd dat de zon de hele dag het huis omringt, heerlijk.

INDELING

Begane grond:
De living met eikenhouten vloer die over de volledige breedte van het huis ligt, grenst aan de zonnige achtertuin en heeft een brede schuifpui die door het vele glas veel natuurlijk licht binnenlaat. De schuifpui geeft toegang tot de 20 meter diepe achtertuin die er een is van ongekende klasse. Niet alleen zijn er meerdere zitplekken, tegen de achtergevel op het terras en onder de veranda helemaal achterin, ook zijn er prachtig aangelegde borders met een grote diversiteit aan beplanting die toch onderhoudsvriendelijk zijn. Er is een achterom én een stenen berging met veel opbergmogelijkheden. Hier is het heerlijk vertoeven in alle jaargetijden. De open keuken aan de voorzijde van de woning heeft een mooie verbinding met de woonkamer door het schiereiland. De keuken met verhoogd en verdiept houten aanrecht is voorzien van een vaatwasser, 6-pitsgaskookplaat, oven, koelkast met vriesgedeelte en plek voor een eettafel met uitzicht op de voortuin en het tegenovergelegen groen in het midden van het plein.

Eerste etage:
De eerste etage heeft drie fijne slaapkamers met een nette vloer en prachtig daglicht door de grote ramen. De ruime slaapkamer aan de voorzijde heeft uitzicht op de groenstrook, terwijl de grote en kleine slaapkamers aan de achterzijde kunnen rekenen op het fraaie zicht op de achtertuin. Via de overloop is er ook toegang tot de eenvoudige badkamer welke is voorzien van een ligbad met douchegelegenheid, een toilet, handdoekradiator en een wastafel.

Tweede etage:
De bovenste etage heeft een dakopbouw (nokverhoging) waardoor hier een volwaardige, ruime slaapkamer is gecreëerd. Een zeer lichte ruimte die door de huidige bewoners in gebruik is als thuiswerkplek, maar evenzogoed een fantastische (ouder)slaapkamer zou kunnen zijn. Op de voorzolder is plek voor een wasmachine, droger en cv-ketel.

Buiten:
Aan de voorzijde een kleine voortuin met prachtig uitzicht op veel groen en aan de achterzijde een diepe zonnige achtertuin met ruime berging, recent geplaatste houten schutting, stenen barbeque en achterom.

Goed om te weten:
Verkopers hebben een bouwtechnische keuring laten uitvoeren en deze is beschikbaar in de presentatie van de woning.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kom kijken en laat je verrassen!

Kenmerken:
– Bouwjaar 1958
– Woonoppervlakte 105m2
– Perceeloppervlakte 189m2
– Energielabel C
– Goed onderhouden
– Recent (2024) nog professioneel geschilderd aan de buitenzijde
– Gelegen in een groene en zeer kindvriendelijke wijk
– Dichtbij recreatie- en sportvoorzieningen
– In de buurt van scholen en winkels
– Moderne keuken
– Ruime berging in de achtertuin
– 20 meter diepe zonnige achtertuin met meerdere terrassen

Vraagprijs: € 519.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Burgemeester Brugplein
Huisnummer
5
Postcode
2351 NL
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 519.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.943
Status
Verkocht o.v.
Aangeboden sinds
2 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1953
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
105 m²
Perceeloppervlakte
189 m²
Inhoud
331 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 toilet

Energie

Label
C
Label einddatum
13-05-2034
Isolatie
dakisolatie, vloer
Type ketel
Remeha
Boiler jaar
2021
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, open ligging
Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
109 m²
Tuin
northwest
Media

Vergelijk objecten