Leiderdorp
Julianastraat 5
€ 399.000,- k.k.
Beschrijving

‘Een heerlijke tussenwoning met 4 slaapkamers, een groen uitzicht en een goede indeling die klaar is voor een nieuw hoofdstuk’

Opzoek naar een eengezinswoning op een zeer geliefde en kindvriendelijke locatie? Met rust, sfeer, ruimte en dat allemaal in de prachtig groene en bijzonder kindvriendelijke Oranjewijk in Leiderdorp verdient dit karakteristieke jaren ‘50 huis nieuwe bewoners die gaan genieten van de mogelijkheden en de omgeving. Deze woning met originele indeling heeft dan ook veel ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte108 m²
Perceeloppervlakte148 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers3 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Een heerlijke tussenwoning met 4 slaapkamers, een groen uitzicht en een goede indeling die klaar is voor een nieuw hoofdstuk’

Opzoek naar een eengezinswoning op een zeer geliefde en kindvriendelijke locatie? Met rust, sfeer, ruimte en dat allemaal in de prachtig groene en bijzonder kindvriendelijke Oranjewijk in Leiderdorp verdient dit karakteristieke jaren ‘50 huis nieuwe bewoners die gaan genieten van de mogelijkheden en de omgeving. Deze woning met originele indeling heeft dan ook veel potentie om een hedendaags familiehuis te worden. De woning dient gemoderniseerd te worden.

INDELING

Begane grond:
Na het openen van de voordeur, valt op hoe licht de woning is. Eenmaal in de living laten de grote ramen veel daglicht binnen. Het groene uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde is aangenaam en geeft een groot gevoel van privacy. Om de openhaard is een gezellige zithoek te creëren terwijl er aan de tuinzijde plaats is voor een eettafel. De deur geeft direct toegang tot het aangrenzende terras. De achtertuin is een zonnige plek waar een achterom en een berging een praktische toevoeging zijn. De separate keuken is eveneens aan de achterzijde gesitueerd en is bereikbaar vanuit de hal. De eenvoudige keuken beschikt eveneens over een deur direct naar achtertuin. Onder de trap naar de eerste etage is een praktische trapkast gesitueerd en een toilet met fonteintje. Hier zou goed een uitbouw kunnen worden gerealiseerd met open keuken.

Eerste etage:
De eerste verdieping heeft 2 ruime slaapkamers, één aan de achterzijde en één aan de voorzijde van het huis. Beide slaapkamers beschikken over een inbouwkast. Aan de achterzijde is tevens een kleinere slaapkamer met toegang tot het balkon en uitzicht op de achtertuin. De badkamer is voorzien van een douche, radiator, toilet en wastafel.

Tweede etage:
Op de tweede verdieping ligt een grote, vierde slaapkamer met een dakkapel aan de achterzijde. Onder één schuine kant van het dak is een zeer ruime kast gecreëerd voor het opbergen van bijvoorbeeld koffers, kerstspullen en wintersportartikelen. Op de voorzolder is een praktische ruimte voor de wasmachine en droger. Hier is ook de opstelplaats van de Cv-ketel. Deze etage zou prachtig verbouwd kunt worden met het plaatsen van een 2e dakkapel om 2 slaapkamers te creëren.

Buiten:
Voortuin met toegang tot de woning en diepe zonnige achtertuin met stenen berging en achterom.

Omgeving:
Deze fijne woning met heerlijke tuin is zeer centraal gelegen in een rustige straat met vrijwel uitsluitend bestemmingsverkeer. Op loopafstand ligt een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen, evenals diverse basisscholen en sport- en recreatiemogelijkheden. Het winkelcentrum de Winkelhof ligt op korte afstand en het charmante historische centrum van Leiden is al bereikbaar in 15 minuten fietsen. Bovendien is de wijk zeer groen door de vele bomen en groenstroken waardoor het een uitermate kindvriendelijk karakter heeft. De snelweg A4 richting Rotterdam, Schiphol en Amsterdam is nabij, evenals de N11 richting Utrecht en de N446.

Goed om te weten:
Verkopers hebben een bouwtechnische keuring laten uitvoeren en deze is beschikbaar in de presentatie van de woning.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kom kijken en laat je verrassen!

Kenmerken:
• Bouwjaar 1958
• Woonoppervlakte 108m2
• Perceeloppervlakte 148m2
• Energielabel D
• Jaren ’50 tussenwoning
• Authentieke details
• Veel mogelijkheden
• 4 slaapkamers
• Mogelijkheid tot uitbouwen van de begane grond
• Heerlijke voor- en achtertuin
• Stenen berging met elektra
• Centrale ligging ten opzichte van scholen, winkels, sport- en recreatiemogelijkheden

Vraagprijs: € 399.000,- K.K. | Oplevering: in overleg (kan snel)

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule.

Nimmer bewoon-clausule is van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Julianastraat
Huisnummer
5
Postcode
2351 GV
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 399.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 3.695
Status
Verkocht o.v.
Aangeboden sinds
2 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1958
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
108 m²
Perceeloppervlakte
148 m²
Inhoud
346 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 douche, 1 toilet

Energie

Label
D
Label einddatum
25-04-2034
Type ketel
Remeha Tzerra
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg
Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
91 m²
Tuin
northwest
Media

Vergelijk objecten