Oegstgeest
Willem Kloospad 11
€ 429.000,- k.k.
Beschrijving

‘Robuust en ruimtelijk 5-kamer hoekwoning die bijzonder geschikt is voor gezinnen door de kindvriendelijke en groene omgeving’

Middenin de rustige en kindvriendelijke wijk ‘Haaswijk’ staat dit fijne familiehuis met vrij uitzicht op het voorgelegen groen van het F.B. Hotzpark. Deze degelijk gebouwde hoekwoning beschikt over verrassend veel woonruimte verdeelt over drie, lichte etages. Omringd door groen en met talloze mogelijkheden, is dit huis klaar voor nieuwe bewoners.

INDELING

<...
Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte105 m²
Perceeloppervlakte134 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Robuust en ruimtelijk 5-kamer hoekwoning die bijzonder geschikt is voor gezinnen door de kindvriendelijke en groene omgeving’

Middenin de rustige en kindvriendelijke wijk ‘Haaswijk’ staat dit fijne familiehuis met vrij uitzicht op het voorgelegen groen van het F.B. Hotzpark. Deze degelijk gebouwde hoekwoning beschikt over verrassend veel woonruimte verdeelt over drie, lichte etages. Omringd door groen en met talloze mogelijkheden, is dit huis klaar voor nieuwe bewoners.

INDELING

Begane grond:
Entree woning, de hal biedt toegang tot alle ruimtes op de begane grond waaronder het toilet met fonteintje en de meterkast. De aangenaam lichte, Z-vormige woonkamer loopt van de voorzijde vloeiend over in de keuken aan de achterzijde en heeft een mooi uitzicht op de groene voortuin en het tegenover gelegen park. Er is de mogelijkheid om een riante zithoek te creëren. Onder de trap is een ruime bergkast gecreëerd. De keuken ligt aan de achterzijde van het huis en beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een koelkast met vriezer, oven, een gaskookplaat met 5 pitten en opvallend veel kast- en werkruimte door de praktische opstelling. Bovendien is er vanuit de keuken toegang tot de zonnige achtertuin. Er is ruimte voor een grote eettafel die een verbindende plek heeft tussen de keuken en de woonkamer. De tuin is goed aangelegd waarbij een mooie balans is gemaakt tussen bestrating en beplanting. Er is een achterom en een berging voor bijvoorbeeld fietsen, tuinkussens en gereedschap.

Eerste etage:
De eerste etage heeft twee slaapkamers aan de achterzijde met uitzicht op de tuin en een derde aan de voorzijde. Deze kamer heeft opnieuw een mooi uitzicht op het groene park. De naastgelegen eenvoudige badkamer is voorzien van een ligbad met douchegelegenheid, een toilet, wastafel, radiator en een groot raam dat zorgt voor een aangename lichtinval. Tevens is in de badkamer de aansluiting voor de wasmachine.

Tweede etage:
De zolderetage biedt een scala aan mogelijkheden. Naast de grote ruimte op deze etage, die een fantastische slaapkamer zou kunnen worden, is er ook een plek voor de cv-ketel en bijvoorbeeld opbergruimte onder de schuin weglopende delen van het dak. De riante kamer uitbreiden met een dakkapel, of misschien zelfs twee, betekent de mogelijkheid om twee aparte kamers te realiseren. Alle mogelijkheden liggen hier open om volledig naar eigen wens deze etage in te richten.

Omgeving:
Met voorzieningen als (basis)scholen, winkels, uitvalswegen, sport –en recreatiemogelijkheden, het gezellige centrum van Oegstgeest en de historische binnenstad van Leiden binnen handbereik is dit de ideale plek om te wonen. We vertellen graag meer over de vele mogelijkheden van dit heerlijke huis tijdens de bezichtigingen. .

Goed om te weten:
Verkopers hebben een bouwtechnische keuring laten uitvoeren en deze is beschikbaar in de presentatie van de woning.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kom kijken en laat je verrassen!

Kenmerken:
– Bouwjaar 1985
– Woonoppervlakte 105m2
– Perceel oppervlakte 134m2
– Energielabel C
– Hoekwoning met opvallend groen uitzicht
– Veel woonruimte
– Rustig gelegen aan autovrij pad
– 4 slaapkamers, mogelijkheid realiseren van een 5de slaapkamer
– Kindvriendelijk en centraal gelegen woonomgeving
– Dichtbij scholen, zowel middelbaar- en basisonderwijs
– Zonnig gelegen, groene achtertuin met berging en achterom
– Oneindig veel mogelijkheden

Vraagprijs: € 429.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

– NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

– Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom- en asbest-clausule.

– Nimmer bewoon clausule is van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Willem Kloospad
Huisnummer
11
Postcode
2343 DC
Stad
Oegstgeest

Overdracht

Vraagprijs
€ 429.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.086
Status
Verkocht o.v.
Aangeboden sinds
2 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1985
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
105 m²
Perceeloppervlakte
134 m²
Inhoud
332 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 toilet

Energie

Label
C
Label einddatum
06-05-2034
Type ketel
NEFIT HRC 30
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
71 m²
Tuin
southeast
Media

Vergelijk objecten