Leiden
Vliervlinder 11
€ 575.000,- k.k.
Beschrijving

‘Ruim, licht en zeer gunstig gelegen 5-kamer tussenwoning in een kindvriendelijke en groene omgeving met 4 ruime slaapkamers en veel opbergruimte’

Waarom de Vliervlinder 11 in Leiden? Omdat dit verrassende familiehuis alles biedt voor aangenaam wonen. Zo is de omgeving kindvriendelijk en groen, heeft de Merenwijk een eigen winkelcentrum met diverse supermarkten en vers-en speciaalzaken, een levendige weekmarkt en meerdere basisscholen en kinderdagverblijven. Ook is het huis met tuin op het zuiden goed onderhouden ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte133 m²
Perceeloppervlakte145 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Ruim, licht en zeer gunstig gelegen 5-kamer tussenwoning in een kindvriendelijke en groene omgeving met 4 ruime slaapkamers en veel opbergruimte’

Waarom de Vliervlinder 11 in Leiden? Omdat dit verrassende familiehuis alles biedt voor aangenaam wonen. Zo is de omgeving kindvriendelijk en groen, heeft de Merenwijk een eigen winkelcentrum met diverse supermarkten en vers-en speciaalzaken, een levendige weekmarkt en meerdere basisscholen en kinderdagverblijven. Ook is het huis met tuin op het zuiden goed onderhouden en ruim van opzet, waardoor er veel leefruimte is. Kortom deze heerlijke woning is meer dan compleet te noemen!

INDELING

Begane grond:
Al in de straat valt op dat het er rustig is en dat er nauwelijks verkeer voorbijkomt. De voorzijde heeft een eigen oprit voor de auto, fietsenstalling en een berging. Na de voordeur ligt een L-vormige hal waar de trapopgang naar de eerste etage, een ingebouwde garderobekast en een toilet met fonteintje zijn gesitueerd. De hal, met sfeervolle marmerenvloer, komt uit in de bijzonder lichte woonkamer met openkeuken. Alle wanden zijn strak afgewerkt met de wandcontact dozen en lichtknoppen geplaatst op dezelfde hoogtes. De tuingerichte woonkamer is een mooie open ruimte met veel licht door het vele glas aan de achterzijde. De openslaande deuren geven toegang tot de grotendeels groenblijvende zonnige achtertuin van bijna 11 meter diep met achterom en tuinkamer (2023). Vanuit de woonkamer is een mooie verbinding met de keuken aan de voorzijde. Er ligt een massief eikenvloer die doorloopt naar de keuken. De keuken is tijdloos klassiek en beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koel/vriescombinatie, dubbele Brabantse stenen spoelbak, Quooker kraan, combi-oven, oven en afgewerkt met een natuurstenen/granieten werkblad. Onder de trap is nog een trap/bergkast aanwezig.

Eerste etage:
Aan de ruime, vrijwel vierkante overloop op de eerste etage liggen twee zeer ruime slaapkamers en een badkamer. Er is hier een vaste hoekkast geplaatst, echt heel praktisch. Beide slaapkamers liggen over de gehele breedte van de woning, waarbij de achter slaapkamer beschikt over een grote walk-in-closet en een mooi zicht op de achtertuin. De keurige badkamer is uitgevoerd in neutrale kleuren en beschikt over een goede indeling met een hoek-bad, een riante inloopdouche, 2e toilet, handdoekradiator en een wastafel met meubel.

Tweede etage:
Op de tweede etage ligt een grote voorzolder waar ruimte gecreëerd is voor de wasmachine, droger, opstelplaats Cv-ketel, omvormer van de zonnepanelen, spoelbak en waar veel opbergruimte is. Hier ligt ook een marmeren tegelvloer. De derde én vierde slaapkamers op deze etage beschikken over veel licht en ruimte door de dakkapellen. De kamer aan de achterzijde heeft de beschikking over een slaapvliering (2 persoons) die bereikbaar is door middel van een trapje. Alle slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren.

Buiten:
De voortuin is betegeld met siertegels en heeft verlichting. De parkeerplek biedt plaatst voor 1 auto naast een perk met bomen en beplanting. Er is overkapping geplaats voor de stalling van fietsen. Tevens toegang tot de berging met veel opslagruimte en toegang tot de vernieuwde meterkast. De achtertuin met achterom is gelegen op het zuiden en heeft groot terras (3×5 meter) en is echt een groene tuin vol zomerse bloemen. Achter in de tuin is tuinkamer/kas (2023) geplaatst met elektra en is nu in gebruik als thuiswerk plek. Er is ook nog een mooie fontein met aansluiting voor de tuinslang en een handmatig zonnescherm over de hele breedte van de woning maakt het helemaal af.

Omgeving:
In de Merenwijk is werkelijk alles op loop- of fietsafstand. Zo is er het centraal gelegen winkelcentrum ‘de Kopermolen’, de gezellige weekmarkt op vrijdag, meerdere basisscholen, kinderdagverblijven, het groene wijkpark met een grote kinderboerderij en een gezondheidscentrum. Er zijn verschillende sport en recreatie mogelijkheden in deze gezellige wijk gelegen aan natuurgebied Kagerzoom. Ook is de Merenwijk ideaal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen (A4, A44) en het openbaar vervoer. Bovendien is het historische centrum van Leiden met Centraal Station binnen 10 fietsminuten te bereiken en is parkeren hier nog vergunningsvrij.

Goed om te weten:
Verkopers hebben een bouwtechnische keuring laten uitvoeren en deze is beschikbaar in de presentatie van de woning.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kom kijken en laat je verrassen!

Kenmerken:
– De woonoppervlakte van deze woning is 133m2
– De perceeloppervlakte is 145m2
– Het bouwjaar is 1976
– Energielabel A !!!
– Cv-ketel Remeha (2021) eigendom
– 6 zonnepanelen (2022)
– Mechanische ventilatie uit 2016
– Bijna alle kozijnen zijn van kunststof met uitzondering van de dakkapel.
– Buitenkant geschilderd incl. dakkapel in 2021
– 11 groepen in vernieuwde meterkast
– Nieuwe puien en dubbel glas uit 2009
– Dakkapel uit 2008
– Alle ramen (op de dakkapel na) hebben voorzethorren
– Hele huis heeft dezelfde deuren, deurlijsten, plinten of muur-plafond lijsten
– Alle radiatoren (op de hal na) hebben een ombouw
– Gelegen in de zeer kindvriendelijke en gewilde wijk ‘De Merenwijk’
– Dichtbij winkels, scholen, speeltuintjes en sport- en recreatiemogelijkheden
– 4 opvallende ruime en lichte slaapkamers
– Eigen oprit met berging en fietsenstalling
– Veel bergruimte
– Diepe achtertuin met achterom en berging

Vraagprijs: € 575.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

– NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

– Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom- en asbest-clausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Vliervlinder
Huisnummer
11
Postcode
2317 JR
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 575.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.324
Status
Verkocht o.v.
Aangeboden sinds
2 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1976
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
133 m²
Perceeloppervlakte
145 m²
Inhoud
431 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
4 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 toilet

Energie

Label
A
Label einddatum
29-04-2034
Isolatie
volledig geïsoleerd
Type ketel
Remeha Ace 28c
Boiler jaar
2021
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
75 m²
Tuin
south
Media

Vergelijk objecten