Leiden
Count Basiekade 2
€ 615.000,- k.k.
Beschrijving

Wonen in een prettige gezinswijk nabij het centrum van Leiden.

In de wijk ‘ De Coebel” ligt deze ruime en goed onderhouden HOEKWONING met een zonnige en lichte woonkamer, 3-flinke slaapkamers, een oprit, een berging, een dakterras op het zuiden en een grote achtertuin op het zuiden. Door de prettige ligging en het leuke uitzicht kunt u hier genieten van de zon en het buitenleven.

De ligging van deze verzorgde hoekwoning ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte137 m²
Perceeloppervlakte254 m²
Aantal kamers4 kamers
Aantal slaapkamers3 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Wonen in een prettige gezinswijk nabij het centrum van Leiden.

In de wijk ‘ De Coebel” ligt deze ruime en goed onderhouden HOEKWONING met een zonnige en lichte woonkamer, 3-flinke slaapkamers, een oprit, een berging, een dakterras op het zuiden en een grote achtertuin op het zuiden. Door de prettige ligging en het leuke uitzicht kunt u hier genieten van de zon en het buitenleven.

De ligging van deze verzorgde hoekwoning in de wijk geeft vanaf het dakterras fraai uitzicht richting het doorgaande vaarwater van de korte vliet. Deze woning is verder gelegen nabij het winkelcentrum ‘De Luifelbaan’ te Leiden Zuidwest met alle (winkel)voorzieningen, meerdere supermarkten, een huisartsenpost en bijvoorbeeld een tandartsenpraktijk.

Tevens ligt de woning op korte afstand van het historische stadscentrum van Leiden (binnen 10 minuten fietsen) en nabij diverse busverbindingen.

De locatie biedt verder diverse mogelijkheden voor openbaar vervoer, met zowel het NS-station Leiden Centraal als NS-station Lammenschans en Leiden “de Vink” op een steenworp afstand. Ook de snel- en autowegen N11 richting Alphen aan de Rijn en Utrecht, A4 en A44 richting Amsterdam en Den Haag/Rotterdam zijn uiterst gemakkelijk bereikbaar. Zo kun je moeiteloos alle kanten op en genieten van optimale mobiliteit.

Behalve het parkeren op eigen terrein (oprit) is het ook mogelijk om met een parkeervergunning voor bewoners een “extra” auto in de straat te parkeren. Deze vergunning geldt voor zone C en bedraagt ongeveer € 54,- per jaar.

Deze ruime gezinswoning aan de Count Basiekade 2 heeft alles wat u zoekt: comfortabele leefruimte, natuurlijk licht, privacy en gemak. Op de verdieping kan zelfs nog eenvoudig een extra (slaap)kamer worden gemaakt. Mis de kans niet om in deze prachtige woning te kunnen wonen.

Indeling

Begane grond:
Bij aankomst treft u een fijne oprit voor uw auto. Vanaf de entree, komt u bij de berging met voldoende opslagruimte. De hal geeft verder toegang naar de garderobe en een modern toilet.

De ruime woonkamer heeft comfortabele lichtinval door de grote schuifpui aan de achterzijde en de grote zijramen. Deze lichte woonkamer is afgewerkt met een mooie houten vloer.
Aan de voorzijde is de keukenruimte. De moderne keuken is uitgevoerd in neutrale en lichte kleurstellingen en voorzien van een natuurstenen aanrechtblad (composiet), een 4 pits gaskookplaat, een afzuigkap, spoelbak met kraan en zeepdispenser, vaatwasser, koelkast en een combi-oven/magnetron.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een badkamer. De eerste slaapkamer is aan de voorzijde. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een grote inloopdouche, een wastafelmeubel met wastafel, een modern toilet en een designradiator. Aan de achterzijde is de tweede zeer ruime slaapkamer. Indien wenselijk, kan deze slaapkamer eenvoudig worden aangepast naar twee slaapkamers.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en biedt een veelzijdige ruimte. Deze ruimte is te gebruiken als grote (ouder) slaapkamer over de gehele breedte van de woning en biedt directe toegang tot een heerlijk dakterras. Maar ook te gebruiken als een werkruimte, die ideaal is voor thuiswerken of studeren. De technische ruimte is voorzien van aansluitingen voor wasapparatuur. De Cv-combiketel en omvormer voor de zonnepanelen zijn netjes weggewerkt.

Deze woning heeft zijn eigen woningwebsite. Hier vind je niet alleen prachtige foto’s op groot formaat, maar ook handige tools die je helpen bij het verkennen van de mogelijkheden. Je kunt hier ook alle relevante documentatie vinden. Wil je meer weten? Download dan de brochure via Funda en ontdek deze handige woningwebsite.

Kenmerken:
• Bouwjaar: 1992
• Woonoppervlakte: 136,5m2
• Inhoud: 416,6m3
• Perceel: 254m2
• De woning is compleet geïsoleerd
• Cv-combiketel Remeha Tzerra HR uit 2017
• De dakbedekking en dak van het terras zijn in 2021 vervangen.
• Privé parkeerplaats en privé berging.
• 6-zonnepanelen, Merk Byd, uit 2015, 260Wp
• De woning is voorzien van elektrisch bedienbare zonneschermen.

Vraagprijs: € 615.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Count Basiekade
Huisnummer
2
Postcode
2324 LG
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 615.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.490
Status
Verkocht o.v.
Aangeboden sinds
2 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1992
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
137 m²
Perceeloppervlakte
254 m²
Inhoud
416 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 toilet

Energie

Label
A
Label einddatum
07-05-2034
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas
Type ketel
Remeha Tzerra
Boiler jaar
2017
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, open ligging
Tuin
achtertuin, voortuin, zijtuin
Oppervlakte
177 m²
Tuin
south

Garage

Type
parkeerplaats
Media

Vergelijk objecten