Zoeterwoude
Miening 11
€ 399.000,- k.k.
Beschrijving

‘Een charmante en authentieke vrijstaande woning met veel karakter in een rustige, zeer groene omgeving op fietsafstand van de stad Leiden’

Deze unieke, karaktervolle woning met veel jaren ’30 kenmerken is gelegen op één van de mooiste plekken van Zoeterwoude. Een betoverend pand dat geschiedenis ademt en tegelijkertijd helemaal van nu is op een plek waar een groener uitzicht bijna niet bestaat en waar het genieten is van rust en ruimte terwijl de ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte68 m²
Perceeloppervlakte113 m²
Aantal kamers3 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Een charmante en authentieke vrijstaande woning met veel karakter in een rustige, zeer groene omgeving op fietsafstand van de stad Leiden’

Deze unieke, karaktervolle woning met veel jaren ’30 kenmerken is gelegen op één van de mooiste plekken van Zoeterwoude. Een betoverend pand dat geschiedenis ademt en tegelijkertijd helemaal van nu is op een plek waar een groener uitzicht bijna niet bestaat en waar het genieten is van rust en ruimte terwijl de historische binnenstad van Leiden binnen 20 minuten fietsen bereikbaar is. Een mooie combinatie van landelijk wonen met de nabijheid van stadse reuring en voorzieningen en de uitvalswegen A4 en N11 en recreatiegebied Vlietland.

INDELING

Begane grond:
Bij binnenkomst in de hal vallen meerdere dingen direct op. Zo ligt er een zwartwit vloer in ruitpatroon, heeft de trap prachtig houtwerk en is het plafond ruim 3 meter hoog. Er is ruimte voor een garderobe, toilet met fonteintje en de meterkast. De hal geeft toegang tot zowel de separate, aan de achterzijde gelegen, keuken als tot de woonkamer. De woonkamer is verdeelt in een voor- en achterkamer door middel van een authentieke kamer en-suite en heeft prachtige glas-in-lood ruiten en openslaande deuren naar de achtertuin. In de voorkamer is een zit mogelijkheid met uitzicht op de weilanden. De achterkamer heeft zicht op de tuin en biedt ruimte aan een royale eettafel. Beide ruimtes worden gekenmerkt door 3 meter hoge plafonds met houten balken. De eenvoudige keuken is geplaatst in een rechte opstelling en heeft een authentieke, ingebouwde servieskast.

Eerste etage:
Via het trappenhuis is de eerste etage bereikbaar waar twee slaapkamers en een badkamer te vinden zijn. De (ouder)slaapkamer aan de achterzijde heeft veel praktische, vaste kasten onder de schuinen delen van het dak, terwijl de slaapkamer aan de voorzijde opnieuw een fantastisch uitzicht op de weilanden heeft. Beide ruimtes zijn licht en voorzien van dezelfde vloer. De centraal geplaatste badkamer beschikt over een douche, een wastafel met opbergmeubel en de aansluiting van de wasmachine. Ook is er een groot raam voor natuurlijk daglicht.

Buiten:
Beschutte achtertuin met achterom waar een heerlijk terras ligt en een berging staat om bijvoorbeeld gereedschap, tuinkussens en fietsen neer te zetten. Aan de voorzijde een heerlijke voortuin met een prachtig uitzicht. Er is aan de zijkant van de woning een parkeerplaats aanwezig, deze is GEEN eigendom maar via een erfdienstbaarheid vastgelegd.

Goed om te weten:
Verkopers hebben een bouwtechnische keuring laten uitvoeren en deze is beschikbaar in de presentatie van de woning.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kom kijken en laat je verrassen!

Kenmerken:
– Bouwjaar 1930
– Woonoppervlakte 68m2
– Perceeloppervlakte 113m2
– Vrijstaande woning
– Beschutte achtertuin met achterom en berging
– Veel authentieke en charmante details
– Prachtig landelijk gelegen met uitzicht op weilanden
– Buitenzijde gevoegd en geïmpregneerd
– 2023 buitenzijde alles geschilderd
– Glas-in-lood in erker
– 2010 nieuwe begane grondvloer woonkamer (beton)
– Binnenmuren geïmpregneerd (van Lierop)

Vraagprijs: € 399.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule.

Nimmer bewoon clausule is van toepassing

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Miening
Huisnummer
11
Postcode
2381 GL
Stad
Zoeterwoude

Overdracht

Vraagprijs
€ 399.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 5.868
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
2 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1930
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
68 m²
Perceeloppervlakte
113 m²
Inhoud
259 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
1 douche

Energie

Label
E
Label einddatum
24-04-2034
Isolatie
vloer
Type ketel
ATAG
Boiler jaar
2021
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, open ligging
Tuin
achtertuin
Oppervlakte
51 m²
Tuin
southwest
Media

Vergelijk objecten