Leiderdorp
Bosdreef 70
€ 325.000,- k.k.
Beschrijving

Wonen op een leuke locatie in Leiderdorp, met vele voorzieningen op loopafstand?

Het appartementencomplex Bosdreef is gelegen op loopafstand van winkelcentrum “het Winkelhof” en medisch centrum Ommedijk. Ook ligt het complex gunstig ten opzichte van enkele basisscholen, een middelbare school, en sportaccommodaties als bijvoorbeeld sportcomplex de Bloemerd. Verder zijn belangrijke uitvalswegen als de N11 richting Schiphol, Amsterdam, en Den Haag binnen 5 minuten bereikbaar en ligt het centrum van Leiden slechts op 10 minuten ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte77 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers3 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Wonen op een leuke locatie in Leiderdorp, met vele voorzieningen op loopafstand?

Het appartementencomplex Bosdreef is gelegen op loopafstand van winkelcentrum “het Winkelhof” en medisch centrum Ommedijk. Ook ligt het complex gunstig ten opzichte van enkele basisscholen, een middelbare school, en sportaccommodaties als bijvoorbeeld sportcomplex de Bloemerd. Verder zijn belangrijke uitvalswegen als de N11 richting Schiphol, Amsterdam, en Den Haag binnen 5 minuten bereikbaar en ligt het centrum van Leiden slechts op 10 minuten fietsafstand.

Indeling:

Begane grond:
Centrale afgesloten entreehal met een bellentableau, brievenbussen en elektrische deuropener. Ook bevind zich hier de lift en het trappenhuis. Toegang tot de berging.

7e etage:
De voordeur bevind zich aan het begin van de galerij. Entree, ruime hal met meterkast. De hal geeft toegang tot de royale woonkamer. De Woonkamer is heerlijk licht door het grote raamkozijn aan de achterzijde van het appartement, ook bevind zich hier de balkondeur. Het balkon is gelegen op het zuidwesten, waardoor u heerlijk lang kunt genieten van de zon. Op warme dagen is er ook een elektrisch zonnescherm beschikbaar om het binnen lekker koel te houden. Ook bevind zich hier de intercominstallatie. De moderne open keuken is voorzien van een grote koel/vriescombinatie, een combimagnetron, RVS Afzuigkap en 5-pits gaskookplaat. Ook bevind zich in de keuken een aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de woonkamer toegang tot de overloop en 2 slaapkamers, badkamer en separaat toilet. De grootste slaapkamer bevind zich aan de achterzijde van het appartement. De badkamer is betegeld en voorzien van wastafelmeubel, inloopdouche en een wandspiegel.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kom kijken en laat je verrassen!

Kenmerken:
– Bouwjaar 1968
– Woonoppervlakte 76m2
– Energielabel B
– Prachtig uitzicht
– De kosten voor de VVE bedragen € 256,93 per maand, incl. voorschot stookkosten

Vraagprijs: € 325.000,- K.K. | Oplevering: in overleg (kan snel)

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule.

Nimmer bewoon-clausule is van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Bosdreef
Huisnummer
70
Postcode
2352 BC
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 325.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.221
Status
Verkocht o.v.
Aangeboden sinds
2 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1968
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
77 m²
Inhoud
237 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
1 douche

Energie

Label
B
Label einddatum
14-12-2031
Isolatie
dakisolatie, dubbel glas

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Media

Vergelijk objecten