Leiden
Lasserstraat 190
€ 465.000,- k.k.
Beschrijving

Op de eerste verdieping gelegen zonnig, licht en ruim 3-kamer hoek-appartement van 120m² met een aparte serre en een balkon op het zuiden en vrij uitzicht. Privé parkeerplaats en privé berging in de beveiligde parkeergarage. Vanaf deze locatie loopt u in ca. 10 minuten naar het historische stadscentrum van Leiden.

Dit geïsoleerde en goed onderhouden appartement is gelegen in de rode zij-aanbouw aan de Lasserstraat, op hoek van de Vrijheidslaan en Rooseveltstraat ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte120 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers3 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Op de eerste verdieping gelegen zonnig, licht en ruim 3-kamer hoek-appartement van 120m² met een aparte serre en een balkon op het zuiden en vrij uitzicht. Privé parkeerplaats en privé berging in de beveiligde parkeergarage. Vanaf deze locatie loopt u in ca. 10 minuten naar het historische stadscentrum van Leiden.

Dit geïsoleerde en goed onderhouden appartement is gelegen in de rode zij-aanbouw aan de Lasserstraat, op hoek van de Vrijheidslaan en Rooseveltstraat waardoor er leuk en vrij uitzicht is.

Winkels met dagelijkse voorzieningen zijn op loopafstand zoals het gerenoveerde winkelcentrum ‘De Luifelbaan’ te Leiden Zuidwest, een huisartsenpost en een tandartsenpraktijk.

Diverse mogelijkheden voor openbaar vervoer. Het NS-station Leiden Centraal en NS-station Lammenschans zijn werkelijk op hele korte afstand.
Met de auto is de verbinding naar de snel- en autowegen N11 richting Alphen aan de Rijn en Utrecht, A4 en A44 richting Amsterdam en Den Haag/Rotterdam eenvoudig te bereiken. Parkeren is de straat in mogelijk met een parkeervergunning via de gemeente Leiden, in zone B ca. € 54,- per jaar.

Indeling
De ingang van het appartementengebouw met beveiligde centrale entree, een videofooninstallatie, brievenbussen, intercom, lift en toegang tot de parkeerkelder en bergingen.

Indeling appartement:
Entree, hal, diepe kast, garderoberuimte, modern toilet (vrijdragend) in neutrale en lichte kleurstellingen betegeld. Zeer ruime woonkamer met parketvloer, vrij uitzicht, gunstige lichtinval vanwege de vele raampartijen en toegang naar het balkon met afgesloten serrebalkon op het zuiden en afgewerkt met hardhouten vlonders. De halfopen moderne keuken (2019) is in een hoekopstelling en voorzien van moderne apparatuur zoals afzuigkap, inductie-kookplaat, vaatwasser, combimagnetron en koelkast en vriezer en een natuurstenen aanrecht. 1e slaapkamer, moderne badkamer tevens in neutrale en lichte kleurstellingen betegeld en voorzien van een wastafelmeubel met wastafels, ruime douchecabine, designradiator en badkamerkasten. Deze badkamer is voorbereid voor het plaatsen van een groot ligbad. Grote inpandige bergruimte met aansluitingen voor wasapparatuur en opstelling cv-combiketel, 2e zeer ruime (ouder)slaapkamer. Onder het appartementengebouw is een grote parkeerkelder met privé parkeerplaats en een privé berging.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kenmerken:
– Bouwjaar: 2001.
– Woonoppervlakte: 120m2.
– Inhoud: 347m3.
– De woning is compleet geïsoleerd.
– De woning is gelegen op de 1e etage met vrij uitzicht.
– Cv-ketel Remeha Tzerra 2020 (eigendom).
– Er is een actieve VVE.
– Maandelijkse servicekosten bedragen € 352,- inclusief parkeerplaats.
– Privé parkeerplaats en berging in het souterrain.
– Er vindt momenteel verduurzaming plaats vanuit de VVE, in een deel van de woning is reeds triple-glas geplaatst, een gedeelte zal binnenkort worden vervangen door kunststof kozijnen en triple glas.

Vraagprijs: € 465.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Lasserstraat
Huisnummer
190
Postcode
2321 PV
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 465.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 3.875
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
11 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
2001
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120 m²
Inhoud
347 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag

Energie

Label
B
Label einddatum
04-02-2028
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas
Type ketel
Remeha HR
Boiler jaar
2020
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk, open ligging

Garage

Type
parkeerkelder, parkeerplaats
Media

Vergelijk objecten