Hazerswoude-rijndijk
Herman Gorterstraat 2
€ 250.000,- k.k.
Beschrijving

Op een rustige locatie gelegen in de Herman Gorterstraat, op de eerste verdieping van kleinschalig appartementengebouw, keurig onderhouden appartement met een ruime, lichte woonkamer, 2 slaapkamers, een badkamer, 2 balkons en een flinke berging op de begane grond. De woning is echt zonder klussen zo te betrekken.

De omgeving is van dit leuke appartement is aangenaam, u heeft alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik. Voor uw dagelijkse boodschappen bent u zo in het dorpscentrum van ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte61 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers3 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Op een rustige locatie gelegen in de Herman Gorterstraat, op de eerste verdieping van kleinschalig appartementengebouw, keurig onderhouden appartement met een ruime, lichte woonkamer, 2 slaapkamers, een badkamer, 2 balkons en een flinke berging op de begane grond. De woning is echt zonder klussen zo te betrekken.

De omgeving is van dit leuke appartement is aangenaam, u heeft alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik. Voor uw dagelijkse boodschappen bent u zo in het dorpscentrum van Hazerswoude-Rijndijk met diverse winkels, een snackbar en een Jumbo. Ook vindt u hier scholen, kinderopvang, een sportfaciliteiten en horeca. Het historische centrum van Leiden ligt op slechts een 20 min fietsafstand. Door een gunstige ligging ten opzichte van de N11 en A4 bereikt u omliggende steden zoals Alphen aan den Rijn, Utrecht, Amsterdam en Den Haag bovendien snel. Kortom, een geweldige locatie. In de directe omgeving van deze woning is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Tevens is er een goede busverbinding naar Leiden en Alphen aan den Rijn.

Indeling

Begane grond:
Beveiligde entree met bellenplateau, brievenbussen, hal met bergingen en trapopgang naar de woningen.

Eerste verdieping:
Ruime hal met vernieuwde meterkast, garderobe, toilet. Toegang naar de ruime en lichte woonkamer. De woonkamer is uitgerust met een zonnescherm en biedt toegang tot het balkon aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer is de 1e slaapkamer aan de achterzijde te bereiken. De moderne en-suite badkamer (2022) met schuifdeur is voorzien van een wastafelmeubel, een inloopdouche en radiator. De 2e slaapkamer ligt aan de voorzijde en biedt ook toegang naar het balkon aan de voorzijde. De nette keuken ligt aan de achterzijde en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: Koel/vries combinatie, combi-oven, grote oven, 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, veel kastruimte en afgewerkt met een kunststof werkblad. Vanuit de keuken is het tweede balkon aan de achterzijde te bereiken. Op dit balkon is een vaste kast aanwezig met opstelplaats van de geiser.

Berging:
De ruime berging biedt ook een opstelplaats voor wasapparatuur.

Goed om te weten:
De woning is zonder klussen te betrekken en strak en modern afgewerkt.

Kom kijken en laat u verrassen.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u ook hier vinden inclusief de documenten van de VVE. Download de brochure via Funda om naar deze website te gaan.

Kenmerken
-Woonoppervlakte: 61m2
-Inhoud: 181m3
-Bouwjaar: 1963
-Energielabel C
-Grotendeels kunststof kozijnen met overal dubbel glas.
-De verwarming is geregeld via blokverwarming.
-Warm water via geiser (eigendom).
-VVE bedragen € 208,- per maand, inclusief voorschot stookkosten.

Vraagprijs: € 250.000, – K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Herman Gorterstraat
Huisnummer
2
Postcode
2394 BE
Stad
Hazerswoude-rijndijk

Overdracht

Vraagprijs
€ 250.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.099
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
11 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1963
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
61 m²
Inhoud
181 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
1 douche

Energie

Label
C
Label einddatum
29-04-2029
Isolatie
dubbel glas
Media

Vergelijk objecten