Leiden
Vliervlinder 15
€ 499.000,- k.k.
Beschrijving

Zeer nette 6-kamer tussenwoning met 2 dakkapellen en diepe zonnige achtertuin. Er liggen 5 zonnepanelen op het dak en de woning is goed geïsoleerd en heeft energielabel B. De woning is gelegen vlakbij winkelcentrum “de Kopermolen” met veel diverse winkels, meerdere supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, de kinderboerderij ligt op loopafstand en er zijn verschillende speeltuintjes om de hoek. In de directe omgeving vindt u meerdere scholen, diverse sportfaciliteiten en het (historische) centrum van Leiden ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte126 m²
Perceeloppervlakte145 m²
Aantal kamers6 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Zeer nette 6-kamer tussenwoning met 2 dakkapellen en diepe zonnige achtertuin. Er liggen 5 zonnepanelen op het dak en de woning is goed geïsoleerd en heeft energielabel B. De woning is gelegen vlakbij winkelcentrum “de Kopermolen” met veel diverse winkels, meerdere supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, de kinderboerderij ligt op loopafstand en er zijn verschillende speeltuintjes om de hoek. In de directe omgeving vindt u meerdere scholen, diverse sportfaciliteiten en het (historische) centrum van Leiden ligt op ongeveer 10 minuten fietsen en via de uitvalswegen A4 en N11 bent u snel op weg naar Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag.

Indeling

Begane grond:
Voortuin met eigen parkeerplaats, entree woning, hal, garderobe, kast met opstelplaats wasmachine en droger, modern toilet met fontein en trapkast onder de trap naar de 1e etage. De woonkamer heeft veel natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen. De nette keuken (2019) ligt aan de voorzijde en is voorzien van: 4-pits inductiekookplaat, rvs-afzuigkap, combi-oven, Amerikaanse koel/vries combinatie, vaatwasser, spoelbak met kraan en close-in boiler en afgewerkt met een mooi werkblad. De woonkamer met openslaande deuren biedt toegang tot de zonnige achtertuin gelegen op het zuid/zuidwesten. De woonkamer en hal zijn voorzien van vloerverwarming. Aan de voorzijde is een inpandige berging met opstelplaats van de vernieuwde meterkast.

1e verdieping:
Ruime overloop die toegang biedt tot 3 slaapkamers en moderne badkamer. De 1e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en heeft een vaste inbouwkast en veel bergruimte onder de knieschotten. Aan de achterzijde liggen de 2e en 3e slaapkamer. De moderne badkamer (2021) is echt een plaatje en voorzien van: Wastafel met meubel, inloopdouche met glaswand, 2e toilet, elektrische vloerverwarming en afgewerkt met beton ciré.

2e verdieping:
Vanuit de overloop op de 1e verdieping toegang via vaste trap naar de 2e etage. Er zijn 2 kunststof dakkapellen (2013 en 2016) met rolluiken geplaatst en via een schuifdeur heeft u toegang tot de 4e slaapkamer. In deze kamer is een airconditioner (2017) aanwezig. Er is een grote inbouwkastenwand op maat gemaakt met daarin ook de opstelplaats van de Cv-ketel. De 5e kamer met inbouwkastenwand ligt aan de voorzijde en is via de 4e slaapkamer bereikbaar. Er is tevens een inpandige berging aanwezig, die wordt gebruikt als walk-in closet. Zowel aan de voorzijde als de achterzijde is er bergruimte achter de knieschotten aanwezig.

Buiten:
De woning heeft een ruime voortuin met parkeergelegenheid op eigen terrein. De 1e berging is inpandig en ligt aan de voorzijde. De achtertuin is gelegen op het zuid/zuidwesten en biedt heerlijk veel zon. Er is een elektrisch zonnescherm aanwezig over de gehele breedte van de woning. Achter in de tuin is een 2e houten vrijstaande berging aanwezig en ook nog een houten werkkast. De diepe achtertuin is toegankelijk via een achterom.

Kom kijken en laat je verrassen!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u tevens hier vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan!

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1976
– Woonoppervlak: 126m2
– Inhoud: 395 m3
– Perceel: 146 m2
– CV ketel: Vaillant 2008 (Eigendom)
– Energielabel B
– 5 zonnepanelen (2016)
– De woning is geheel voorzien van dubbel glas
– Vloerverwarming in de woonkamer en hal
– Tonzon vloerisolatie
– Spouwmuur isolatie
– Dakisolatie
– Voegen opnieuw gedaan en gevel geïmpregneerd (2009)

Vraagprijs: € 499.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een Ouderdom en asbest clausule

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het Kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Vliervlinder
Huisnummer
15
Postcode
2317 JR
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 499.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 3.961
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
1 jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1976
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
126 m²
Perceeloppervlakte
145 m²
Inhoud
395 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 douche

Energie

Label
B
Label einddatum
28-06-2033
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas
Type ketel
Vaillant
Boiler jaar
2008
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
84 m²
Tuin
south
Media

Vergelijk objecten