Leiden
Jan Luykenlaan 186
€ 350.000,- k.k.
Beschrijving

Dit mooie appartement is gelegen op de 1e verdieping en heeft een prachtig uitzicht over het achtergelegen park “Kweeklust”. Dit aantrekkelijke 4-kamer appartement is zonder veel klussen zo te betrekken. De woning is voorzien van een lichte ruime woonkamer, nette moderne keuken, modern toilet en badkamer met doucheruimte, 3 slaapkamers, grote privé berging op de begane grond en een zonnig balkon op het zuiden met vrij uitzicht over het park.

De woning is ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte83 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers4 kamers
Aantal slaapkamers3 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Dit mooie appartement is gelegen op de 1e verdieping en heeft een prachtig uitzicht over het achtergelegen park “Kweeklust”. Dit aantrekkelijke 4-kamer appartement is zonder veel klussen zo te betrekken. De woning is voorzien van een lichte ruime woonkamer, nette moderne keuken, modern toilet en badkamer met doucheruimte, 3 slaapkamers, grote privé berging op de begane grond en een zonnig balkon op het zuiden met vrij uitzicht over het park.

De woning is gelegen op een ideale locatie in de Lage Mors met het LUMC, Bio Science Park en de historische binnenstad van Leiden met zijn leuke winkels, bezienswaardigheden en horecagelegenheden op slechts 5 à 10 minuten fietsafstand. Daarnaast zijn er in de omgeving ook verschillende winkels, scholen en sportaccommodaties aanwezig.

Verbindingswegen zoals de A44, richting Amsterdam, Schiphol en Den Haag alsmede de en N206 richting Katwijk, Noordwijk het strand en de duinen, zijn eenvoudig te bereiken evenals het openbaar vervoer met het busstation en het treinstation Leiden Centraal.

Indeling
Begane grond:
Centrale afgesloten entree met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en liftinstallatie. Toegang tot de eigen berging.

1e verdieping:
Indeling appartement
Entree, hal met meterkast, keuken aan de voorzijde, deze is echt van alle gemakken voorzien, de keuken heeft een 6-pits gasfornuis (Rvs 90 cm, merk Bosch), een afzuigkap, hard houten aanrechtblad met porseleinen spoelbak, een koelkast met vriezer en een vaatwasser.
Vanuit de lichte en ruime woonkamer met handige vaste kasten geniet u van leuk uitzicht op park “Kweeklust”. Via de tussen hal bereikt u het moderne toilet met hardstenen hoek-fonteintje en de in neutrale kleurstellingen betegelde, moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en aansluitingen voor wasapparatuur. De 1e ruime (ouder)slaapkamer is aan de voorzijde, de 2e slaapkamer aan de achterzijde en de 3e slaapkamer is tevens aan de achterzijde, met toegang naar het zonnige balkon gelegen op het zuiden. Ook vanuit deze slaapkamers en het balkon geniet u van het leuke uitzicht op park “Kweeklust”. De gehele woning is voorzien van laminaatvloeren. De wanden zijn geschilderd.

De parkeerplaatsen aan de voorzijde van het appartementengebouw liggen in een betaalde parkeerzone, parkeervergunning worden door de gemeente uitgegeven (ca € 54,- per jaar voor de eerste auto). Er is een privé berging op de begane grond. De berging ligt vrij gunstig waardoor het erg gemakkelijk is om fietsen of scooters erin te zetten. De woning is voorzien van houten kozijnen met overal dubbel glas, de woning verkeert in een goede staat van onderhoud en is gelegen in een groene en kindvriendelijke omgeving en zonder klussen zo te betrekken

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. Tevens kunt u hier de relevante documentatie vinden. Download de brochure via Funda en gebruik de link om naar deze site te gaan.

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1974
– Woonoppervlak: 83,4 m2
– Inhoud: 255 m3
– Meterkast met 3 groepen en slimme meters
– De grote berging is gelegen in de onderbouw.
– Deze woning wordt verwarmd via de blokverwarming vanuit de VVE
– Bijdrage VVE kosten € 161,95 per maand, plus € 93,- voorschot stookkosten en water
– Geheel voorzien van dubbel glas.
– Handmatig bedienbaar zonnescherm.
– Energielabel E.

Vraagprijs: € 350.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapport is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bij oudere woningen hanteren wij een ouderdom- en asbestclausule.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Jan Luykenlaan
Huisnummer
186
Postcode
2332 DH
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 350.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.217
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
1 jaar, 1 maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1974
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
83 m²
Inhoud
255 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag

Energie

Label
E
Label einddatum
25-07-2032
Isolatie
dubbel glas

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, open ligging
Media

Vergelijk objecten