Leiderdorp
Van der Valk Boumanweg 44
€ 459.000,- k.k.
Beschrijving

Op een rustige ventweg met uitzicht op een plantsoen vindt u deze ruime tussenwoning met maar liefst vijf slaapkamers. Deze woning bevindt zich op een ideale locatie. Op loopafstand zijn er twee winkelcentra met alle winkels die u nodig heeft. Het dichtstbijzijnde winkelcentrum “Santhorst” grenst aan Park de Houtkamp met onder andere een kinderboerderij en brasserie “Park”. En wat betreft de natuur zit je geweldig want het Groene Hart met alle wandelmogelijkheden en fietspaden ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte137 m²
Perceeloppervlakte138 m²
Aantal kamers6 kamers
Aantal slaapkamers5 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Op een rustige ventweg met uitzicht op een plantsoen vindt u deze ruime tussenwoning met maar liefst vijf slaapkamers. Deze woning bevindt zich op een ideale locatie. Op loopafstand zijn er twee winkelcentra met alle winkels die u nodig heeft. Het dichtstbijzijnde winkelcentrum “Santhorst” grenst aan Park de Houtkamp met onder andere een kinderboerderij en brasserie “Park”. En wat betreft de natuur zit je geweldig want het Groene Hart met alle wandelmogelijkheden en fietspaden begint bij wijze van spreken bij de voordeur. Het historische centrum van Leiden met diverse musea en leuke restaurantjes bereik je in tien minuten met de fiets. Dit huis heeft ook een zeer gunstige ligging door de naheid van de A4 ben je zo op Schiphol, Amsterdam of Den Haag.

Indeling

Begane grond:
Je komt binnen in de hal die uitloopt in een gang met een garderobekast onder de trap en een separaat modern toilet. In de gang bevinden zich deuren naar de woonkamer en de keuken. De woonkamer heeft grote raampartijen waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt. Er is een openhaard met schouw aanwezig. Aan de achterkant van het huis bevindt zich de keuken met diverse inbouwapparatuur zoals: een magnetron, koel/vriescombinatie, grote oven en een 5-pits gasfornuis. Hier is ook de opstelplaats van de Cv-ketel. Vanuit de keuken toegang naar de achtertuin.

1e etage:
Op deze verdieping heb je drie slaapkamers. De eerste slaapkamer ligt aan de voorkant en heeft toegang tot een balkon aan de voorzijde. Deze slaapkamer heeft ook een eigen wastafel en inbouwkasten. De andere twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning. De grootste van die twee heeft ook een eigen wastafel en inbouwkasten, de kleinere slaapkamer heeft ook een eigen inbouwkast. Op deze verdieping zijn er verder nog een moderne badkamer met inloopdouche, opstelplaats wasmachine en wastafelmeubel en een separaat modern toilet bereikbaar vanaf de overloop.

2e etage:
Overloop met veel opbergruimte en eventueel plaats voor de wasmachine en droger. Aan de achterzijde is er een dakkapel geplaatst. Hier vindt u de 4e en 5e grote slaapkamer. Aan de voorzijde is veel opbergruimte aanwezig. Er zou eventueel een dakkapel kunnen worden geplaatst of zonnepanelen.

Buiten:
De woning heeft een voor- en een achtertuin. De voortuin is goed onderhouden. Je kunt direct voor de deur (gratis) parkeren. De achtertuin ligt op het noordoosten waardoor er toch veel zon aanwezig is. In de stenen berging in de achtertuin is elektra aanwezig met een betonvloer. Je kunt de tuin ook via een poort met achterom bereiken. Op de begane grond aan de voorzijde is een zonnescherm aanwezig.

Goed om te weten:
De woning dient gemoderniseerd te worden.

Kom kijken en laat je verrassen!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u tevens hier vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan!

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1964
– Woonoppervlak: 137 m2
– Inhoud: 425 m3
– Perceel: 138 m2
– Energielabel C
– deels voorzien van dubbel glas
– Nimmer bewoon-clausule is van toepassing

Vraagprijs: € 459.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een Ouderdomsclausule

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Van der Valk Boumanweg
Huisnummer
44
Postcode
2352 JD
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 459.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 3.351
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
1 jaar, 2 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1964
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
137 m²
Perceeloppervlakte
138 m²
Inhoud
425 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 douche

Energie

Label
C
Label einddatum
06-04-2033
Type ketel
Remeha
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
76 m²
Tuin
northwest
Media

Vergelijk objecten