Zoeterwoude
Antoniusstraat 23
€ 439.000,- k.k.
Beschrijving

In Zoeterwoude Rijndijk, in een rustige en autoluwe straat, bevindt zich deze ruime hoekwoning (circa 109 m2) met 4 slaapkamers, een vrijstaande stenen schuur (circa 9 m2), en een zonnige achtertuin op het zuidoosten. Aan de achterzijde van de woning ligt een sloot met een ligplaats voor een (kleine) boot, direct verbonden met de Oude Rijn.

De hoekwoning staat op 129 m2 eigen grond en is gesitueerd aan een rustige, verkeersarme en kindvriendelijke straat (parallel aan ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte109 m²
Perceeloppervlakte129 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

In Zoeterwoude Rijndijk, in een rustige en autoluwe straat, bevindt zich deze ruime hoekwoning (circa 109 m2) met 4 slaapkamers, een vrijstaande stenen schuur (circa 9 m2), en een zonnige achtertuin op het zuidoosten. Aan de achterzijde van de woning ligt een sloot met een ligplaats voor een (kleine) boot, direct verbonden met de Oude Rijn.

De hoekwoning staat op 129 m2 eigen grond en is gesitueerd aan een rustige, verkeersarme en kindvriendelijke straat (parallel aan de Hoge Rijndijk). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. De gunstige locatie maakt de woning bijzonder geschikt voor (jonge) gezinnen.

In de directe omgeving vindt u alle nodige voorzieningen, waaronder supermarkt (op loopafstand), huisartsenpost, kinderopvang, school en sport- en recreatiemogelijkheden. Het historische centrum van Leiden ligt op ongeveer 15 minuten fietsafstand.

Deze woning is centraal gelegen in Zoeterwoude Rijndijk, aan de rand van het Groene Hart, tussen Amsterdam, Den Haag en Leiden. Eenvoudige verbinding naar de A4 richting Schiphol, Amsterdam en Den Haag alsmede de N11 richting Alphen aan de Rijn en Utrecht zijn snel te bereiken.

Indeling
Begane grond
Entree, hal met meterkast, in neutrale kleurstellingen betegeld toilet met fonteintje, voorraadkast-bergruimte onder de trap, ruime woonkamer met uitzicht op wijkgroen aan de voorzijde, half open keuken aan de achterzijde met keuken in hoekopstelling met inbouwapparatuur, een koelkast met vriezer, spoelbak, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven en vaatwasser. Vanuit de keuken is er toegang naar de achtertuin.

De achtertuin is op het zuidoosten gelegen en heeft een ruime schuur. De achtertuin is volledig betegeld, houten tuinschuttingen en een achterom.

1e verdieping
Overloop, 1e slaapkamer aan de achterzijde voorzien van 2 vaste kasten, in lichte kleurstellingen betegelde badkamer met ligbad, vrijdragend toilet en twee wastafels, 2e slaapkamer aan de voorzijde voorzien een vaste kast. Vanuit de overloop is er tevens een opbergruimte (voorheen extra badkamer).

2e verdieping
Voorzolder met bergruimte en opstelling cv-combiketel, 3e slaapkamer aan de achterzijde voorzien van een kleine dakkapel en de 4e slaapkamer aan de voorzijde voorzien van een grote dakkapel.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met naast de foto’s op groot formaat ook allerlei extra documenten en informatie zijn er tevens handige tools te vinden over de zonnestand, luchtkwaliteit en voorzieningen. Download de brochure van Funda om naar deze site te gaan.

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1960;
– Woonoppervlak: 109 m2;
– Inhoud: 309 m3;
– Perceel: 129 m2;
– Vrijstaande stenen berging van 9m2;
– Aan vaarwater met ligplaats voor een kleine boot;
– Warm water en centrale verwarming met Cv-combiketel Nefit Proline NxT HRC24 CW4 (2015);
– Energielabel E, deel dubbelglas en dakisolatie aanwezig;
– Recentelijk is de gehele binnenkant gesausd en overig onderhoud gepleegd;
– Gehele woning is voorzien van laminaat;
– 2 dakkapellen;
– Ouderdoms-, materialen-/ asbest- en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
– Bouwkundig rapport (24 maart 2024) kan worden gedownload;
– Rustig gelegen.

Vraagprijs: € 439.000, – K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het Kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Antoniusstraat
Huisnummer
23
Postcode
2382 BD
Stad
Zoeterwoude

Overdracht

Vraagprijs
€ 439.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.028
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
3 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1960
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
109 m²
Perceeloppervlakte
129 m²
Inhoud
309 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 toilet

Energie

Label
E
Label einddatum
27-11-2033
Isolatie
dakisolatie
Type ketel
Nefit Proline NxT HRC24 CW4
Boiler jaar
2015
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg, in woonwijk, open ligging, aan vaarwater
Tuin
achtertuin, zijtuin
Oppervlakte
77 m²
Tuin
southeast
Media

Vergelijk objecten