Benthuizen
Koningin Julianastraat 69
€ 345.000,- k.k.
Beschrijving

‘Sfeervolle en lichte 4-kamer woning met een moderne uitstraling en met maar liefst 3 slaapkamers. De woning is in 2023 gemoderniseerd’

Middenin de groene en kindvriendelijke wijk ‘Benthuizen dorp’, staat deze in 1965 gebouwde en zeer recent gemoderniseerde tussenwoning nu te koop. De Koningin Julianastraat in Benthuizen is een rustige en sfeervolle straat op loopafstand van het gezellige dorpscentrum. De woning heeft veel natuurlijk lichtinval en is door de mogelijkheid die de tweede etage biedt ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte71 m²
Perceeloppervlakte110 m²
Aantal kamers4 kamers
Aantal slaapkamers3 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Sfeervolle en lichte 4-kamer woning met een moderne uitstraling en met maar liefst 3 slaapkamers. De woning is in 2023 gemoderniseerd’

Middenin de groene en kindvriendelijke wijk ‘Benthuizen dorp’, staat deze in 1965 gebouwde en zeer recent gemoderniseerde tussenwoning nu te koop. De Koningin Julianastraat in Benthuizen is een rustige en sfeervolle straat op loopafstand van het gezellige dorpscentrum. De woning heeft veel natuurlijk lichtinval en is door de mogelijkheid die de tweede etage biedt uitermate geschikt voor het creëren van een extra kamer. d.m.v. een dakopbouw.

Indeling

Begane grond:
Voortuin, entree woning, hal/gang met moderne toilet en fontein, vernieuwde meterkast, ruime trapkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer en de open keuken. De moderne keuken (2023) beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals: een “Bora” 4-pits inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiginstallatie, combi-oven, vaatwasser, Quooker, koel/vries combinatie en afgewerkt met een mooi werkblad. In de keuken is meer dan voldoende opberg- en werkruimte gecreëerd om heerlijk te kunnen koken. De keukendeur geeft toegang tot de ruime achtertuin met schuur en een achterom. De mooie lichte vloer geeft een warm gevoel en verbindt het zitgedeelte met het achtergelegen eetgedeelte.

1e etage:
De eerste verdieping heeft een ruime overloop en biedt toegang tot de badkamer en de drie slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel met meubel. De grote slaapkamer aan de achterzijde en heeft zicht op de achtertuin, evenals de aangrenzende kleinere slaapkamer. Deze is momenteel in gebruik als kleedkamer. De 3e slaapkamer ligt aan de voorzijde, daar is nu ook de opstelplaats voor de wasmachine en droger.

2e etage:
Op de tweede etage is er verrassend veel ruimte aanwezig op de berging/vliering, die via een uitval trap bereikbaar is. De berg/vliering met opstelplaats van de cv-ketel kan eventueel worden vergroot doormiddel van een nok-verhoging en/of een dakopbouw. Hierdoor kan er een extra slaapkamer worden gerealiseerd.

Buiten:
De diepe achtertuin met achterom is gelegen op het noorden, maar door de diepte van de tuin is er toch nog veel zon aanwezig. Tevens is er een stenen berging (met elektra). Het dak van de berging is aan vervanging toe.

Goed om te weten:
– De woning is in 2023 gemoderniseerd en de volgende zaken zijn allemaal aangepakt:
– Compleet vernieuwde meterkast
– Spouwmuur en vloerisolatie aangebracht
– Alle wanden zijn opnieuw afgewerkt
– Overal nieuwe vloeren
– Overal dubbel glas (met uitzondering van het wc raampje beneden)
– Compleet nieuwe luxe keuken

Dit heerlijke gezinshuis is zeer gunstig gelegen ten opzichte van diverse basisscholen speeltuintjes, natuur- en recreatiegebied Bentwoud, een supermarkt en wordt omringd door verschillende sportaccommodaties en verenigingen. Benthuizen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de uitvalswegen N11 en A12. Zoetermeer, met alle denkbare voorzieningen, is snel bereikbaar en met de Randstadrail is er een snelle verbinding met Den Haag en Rotterdam.

Kom kijken en laat je verrassen.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools aanwezig. De relevante documentatie kunt u tevens hier vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan!

Kenmerken:
– Bouwjaar 1965
– Woon oppervlakte 71m2
– Perceel oppervlakte 110m2
– Energielabel B
– CV-ketel 2019
– 3 slaapkamers
– Dichtbij school, centrum, recreatie- en sportaccommodaties
– Kindvriendelijke en rustige omgeving
– Zeer veel mogelijkheden met betrekking tot de zolderverdieping

Vraagprijs: € 345.000, – K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom- en asbest-clausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Koningin Julianastraat
Huisnummer
69
Postcode
2731 EE
Stad
Benthuizen

Overdracht

Vraagprijs
€ 345.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.860
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
3 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1965
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
71 m²
Perceeloppervlakte
110 m²
Inhoud
256 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 douche

Energie

Label
B
Label einddatum
14-03-2034
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas
Type ketel
Vaillant
Boiler jaar
2019
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
58 m²
Tuin
north
Media

Vergelijk objecten