Leiden
Gieterijstraat 4
€ 599.000,- k.k.
Beschrijving

Comfortabel wonen aan de rand van het historische stadscentrum van Leiden.

In een rustige straat in een kleinschalige woonwijk, ligt deze goed verzorgde en moderne gezinswoning met een mooie tuingerichte woonkamer, halfopen keuken, 4 slaapkamers, een voortuin en een diepe achtertuin op het zuidoosten met een grote berging en een achterom. Op de tweede verdieping is een flink en zonnig dakterras op het zuidoosten met leuk uitzicht.

De Gieterijstraat is een ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte127 m²
Perceeloppervlakte120 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Comfortabel wonen aan de rand van het historische stadscentrum van Leiden.

In een rustige straat in een kleinschalige woonwijk, ligt deze goed verzorgde en moderne gezinswoning met een mooie tuingerichte woonkamer, halfopen keuken, 4 slaapkamers, een voortuin en een diepe achtertuin op het zuidoosten met een grote berging en een achterom. Op de tweede verdieping is een flink en zonnig dakterras op het zuidoosten met leuk uitzicht.

De Gieterijstraat is een leuk straatje met veel groen. De woning bevindt zich op een paar honderd meter afstand van het moderne winkelcentrum ‘De Luifelbaan’ met alle dagelijkse (winkel)voorzieningen. Eveneens op loopafstand bevinden zich, een huisartsenpost, andere zorgvoorzieningen, dierenarts, sportfaciliteiten en scholen. Ook de winkelstraten Herenstraat en Doezastraat zijn op loopafstand.

Vanaf de woning loop je over de sfeervolle Rijn- en Schiekade binnen 20 minuten, zo het historische centrum van Leiden in. Het openbaar vervoer, NS-station Lammenschans is op ca. 12 minuten lopen en het NS-station Leiden Centraal bevindt zich op 10 minuten fietsen. Aan de Vijf Meilaan/Vrijheidslaan zijn diverse busverbindingen.

Met de auto is de verbinding naar de snel- en autowegen N11 richting Alphen aan de Rijn en Utrecht, A4 en A44 richting Amsterdam en Den Haag/Rotterdam eenvoudig te bereiken. Parkeren is de straat in mogelijk met een parkeervergunning via de gemeente Leiden, zone B, voor ca. € 54,- per jaar.

Voor deze woning is een eigen website. U kunt de brochure downloaden via Funda om via de link naar deze website te gaan. Hier kunt u nog extra informatie vinden zoals de virtuele tour, de verkoopdocumentatie en meer handige tools.

Begane grond.
Entree, hal met hardhouten parketvloer, in neutrale en moderne kleurstellingen betegeld toilet met fonteintje en vaste voorraadkast onder de trap. Ruime en lichte tuingerichte woonkamer tevens met fraaie hardhouten parketvloer en grote schuifpui naar de achtertuin. Moderne half-open keuken aan de voorzijde, in neutrale kleurstellingen. De keuken is in een hoekopstelling en voorzien van inbouwapparatuur. Er is een 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap, oven, koelkast en een vaatwasser.

1e verdieping;
Overloop met vaste kast, er is een ruime badkamer aan de voorzijde, in moderne kleurstellingen en volledig betegeld. In deze badkamer is een ruime inloopdouche, een modern toilet, een groot wastafelmeubel met wastafel en een handdoekradiator. 1e (ouder)slaapkamer aan de voorzijde, 2e slaapkamer aan de achterzijde en 3e slaapkamer aan de achterzijde.

2e verdieping;
Grote open zolderruimte met toegang naar het grote dakterras. Deze ruimte kan gebruikt worden als 4e slaapkamer, hobby of werkruimte. Sommige (zelfde type) woningen hebben in deze ruimte twee slaapkamers gemaakt. Tevens zijn er vergelijkbare woningen in de wijk die hier hebben uitgebouwd en het dakterras bij de woning hebben betrokken.
Op deze verdieping tevens de technische ruimte met opstelling met de cv-combiketel, unit van de mechanische ventilatie, aansluitingen voor wasapparatuur en omvormer van de zonnepanelen.

Buiten;
De achtertuin is verzorgd aangelegde achtertuin en ligt op het zonnige zuidoosten> Deze tuin is voorzien van borders met vaste groenen beplanting, sierbestrating en een grote moderne houten berging. De achtertuin is begrensd met een houten tuinschutting en tuindeur waardoor de achtertuin ook vanuit de achtergelegen poort via de achterom te bereiken is.
Op de tweede verdieping is een groot en zonnig dakterras van bijna 20m2. Het terras heeft leuk uitzicht over de omgeving en is afgewerkt met terrastegels

Goed om te weten:
– Woonoppervlakte: ca. 126,7m2
– Inhoud: 425m3
– Bouwjaar: 2000
– Energielabel: A
– De woning is volledig geïsoleerd
– CV combiketel van Remeha van september 2013
– Fraaie zonnige achtertuin en een groot dakterras.

Vraagprijs: € 599.000,- K.K. Oplevering: In overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Gieterijstraat
Huisnummer
4
Postcode
2321 PM
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 599.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.717
Status
Verkocht o.v.
Aangeboden sinds
4 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
2000
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
127 m²
Perceeloppervlakte
120 m²
Inhoud
387 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 toilet

Energie

Label
A
Label einddatum
13-03-2034
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas
Type ketel
Remeha Tzerra
Boiler jaar
2013
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
59 m²
Tuin
southeast
Media

Vergelijk objecten