Leiden
Struikheide 6
€ 537.500,- k.k.
Beschrijving

In rustige straat gelegen centraal in de “Merenwijk”, moderne gezinswoning met een ruime woonkamer, 4 slaapkamers, twee badkamers en een flinke achtertuin op het zonnige zuiden.

Deze woning ligt in een vriendelijke en prettige woonomgeving met veel groen en speelgelegenheid voor kinderen. De woning ligt op korte (loop)afstand van het wijkpark met kinderboerderij, scholen en het buurtwinkelcentrum De Kopermolen met veel diverse winkels, meerdere supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder grenst de ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte134 m²
Perceeloppervlakte115 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

In rustige straat gelegen centraal in de “Merenwijk”, moderne gezinswoning met een ruime woonkamer, 4 slaapkamers, twee badkamers en een flinke achtertuin op het zonnige zuiden.

Deze woning ligt in een vriendelijke en prettige woonomgeving met veel groen en speelgelegenheid voor kinderen. De woning ligt op korte (loop)afstand van het wijkpark met kinderboerderij, scholen en het buurtwinkelcentrum De Kopermolen met veel diverse winkels, meerdere supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder grenst de wijk aan een golfbaan en aan de recreatieplas ‘t Joppe’ en er zijn verschillende speeltuintjes om de hoek.

Het historische centrum van Leiden is op korte fietsafstand. Er zijn goede verbindingswegen naar de A4 richting Amsterdam en Den Haag alsmede de A44 richting Amsterdam en ‘s-Gravenhage. Het Ns-station Leiden centraal en tevens is het centrum van Oegstgeest en de Duin- en Bollenstreek zijn snel te bereiken. Parkeergelegenheid is er in voldoende mate aanwezig in de straat bij de woning.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de 360graden foto’s en foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools om het huis mee te verkennen. De relevante documentatie kunt u tevens hier vinden. Download via Funda de brochure om naar deze website te gaan.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met in neutrale kleurstellingen betegeld modern toilet met fonteintje, ruime woonkamer met flinke vaste voorraadkast onder de trap en toegang naar de achtertuin.
De halfopen keuken is aan de voorzijde met een moderne keuken in rechte opstelling voorzien van inbouwapparatuur, een natuurstenen aanrechtblad, een combi-magnetron met oven, 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, koelkast (2023) en vriezer, en een vaatwasser (2024). Tevens is er in de keuken een aansluiting voor wasapparatuur. De begane grond is grotendeels voorzien van een fraaie laminaatvloer.

1e verdieping:
Overloop met vaste kast, 1e ruime slaapkamer aan de voorzijde. Moderne fraaie ruime badkamer, betegeld in neutrale kleurstellingen met flinke inloopdouche, een modern toilet, een wastafel en designradiator. De badkamer is smaakvol uitgevoerd met leuke houten accenten. 2e ruime slaapkamer aan de achterzijde (voorheen 2 kamers) met balkon. Deze verdieping is grotendeels voorzien van tapijt .

2e verdieping:
Overloop met vaste kast, 3e slaapkamer aan de voorzijde, 2e volledig betegelde badkamer met douche en wastafel, inpandige bergruimte met opstelling cv combiketel, unit voor de mechanische ventilatie en aansluitingen voor wasapparatuur. De 4e ruime slaapkamer is aan de achterzijde, Ook deze verdieping is afgewerkt met modern tapijt.

Buiten:
De achtertuin ligt op het zuiden en biedt heerlijk veel zon en geeft deels vrij uitzicht. De tuin is verzorgd aangelegd met deels vaste groene beplanting en houten vlonders. De achtertuin is via een achterom te bereiken. Er is een gemetselde berging met elektra aan de voorzijde voor de opslag van spullen en bijvoorbeeld het stallen van fietsen. Direct bij de woning zijn aan de voorzijde en tevens achterzijde van de woning voldoende parkeervakken en parkeergelegenheid.

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1976
– Woonoppervlak: 133,4m2
– Inhoud: 420,5m3
– Perceel: 115m2
– Cv combiketel Vaillant Ecotec plus cw4 uit 2024
– Jaarlijks gasverbruik 1273m3 (4 volwassen)
– Jaarlijks elektra-verbruik 1873KwH (4 volwassenen)
– De woning deels voorzien van dubbel glas
– Dakisolatie

Vraagprijs: € 537.500,00 – K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdoms- en asbestclausule

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het Kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Struikheide
Huisnummer
6
Postcode
2318 ZD
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 537.500,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.012
Status
Verkocht o.v.
Aangeboden sinds
4 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1976
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
134 m²
Perceeloppervlakte
115 m²
Inhoud
421 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
2 badkamers
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 toilet

Energie

Label
B
Label einddatum
19-03-2034
Isolatie
dakisolatie
Boiler jaar
2024
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
56 m²
Tuin
south
Media

Vergelijk objecten