Leiderdorp
Holtlant 29
€ 898.000,- k.k.
Beschrijving

Prachtig gelegen zeer ruime TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met ca 253m2 woonoppervlakte en inpandige GARAGE, op een groot perceel van 400m2.

Deze fraaie en goed onderhouden woning ligt aan de rustige zijde van het kleinschalige villapark “Holtlant” te Leiderdorp. Bij deze woning is een voortuin, parkeergelegenheid op eigen terrein en een diepe maar ook zeer brede achtertuin op het noordwesten met vele zonuren.

Heerlijk wonen met een grote L-vormig woonkamer met open haard, ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte253 m²
Perceeloppervlakte400 m²
Aantal kamers7 kamers
Aantal slaapkamers5 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Prachtig gelegen zeer ruime TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met ca 253m2 woonoppervlakte en inpandige GARAGE, op een groot perceel van 400m2.

Deze fraaie en goed onderhouden woning ligt aan de rustige zijde van het kleinschalige villapark “Holtlant” te Leiderdorp. Bij deze woning is een voortuin, parkeergelegenheid op eigen terrein en een diepe maar ook zeer brede achtertuin op het noordwesten met vele zonuren.

Heerlijk wonen met een grote L-vormig woonkamer met open haard, een moderne keuken, 4 slaapkamers en een badkamer, veel bergruimte en 2 grote kamers/werkruimten in het prachtige bijgebouw.

Het bijgebouw van ca. 65m2 heeft werkelijk veel mogelijkheden. Vanuit deze ruimte is een flinke praktijkruimte aan huis te realiseren, een grote hobbyruimte, een garage voor meerdere auto’s, opslag/werkruimte, therapie, yoga-ruimte aan huis, ruimte voor een aannemer/schilder of stucadoor. Deze ruimte is ook zeer geschikt voor muziekles, professionele bijles/huiswerkbegeleiding, langer zelfstandig thuis wonen van oudere kinderen, Bed & Breakfast-ruimte of bijvoorbeeld als zorgwoning voor ouders.

Goed om te weten:
Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. Tevens kunt u hier de relevante documentatie vinden. Download de brochure via Funda om via de link naar deze site te gaan.

Ligging:
Deze half-vrijstaande woning ligt in een zeer groene omgeving, dicht bij het geliefde oude dorp van Leiderdorp met in de directe omgeving op nog geen kilometer afstand 2 supermarkten (waaronder de nieuwe Lidl), buurtwinkelcentrum Santhorst, buurtwinkeltjes, tennisbanen, zwembad “De Does”, basisscholen, kinderopvang, diverse restaurantjes en ‘park de Houtkamp’.

Verder zijn er nog veel voorzieningen op fietsafstand zoals bijv. winkelcentrum ‘Winkelhof’, vele sportfaciliteiten, middelbaar onderwijs, ziekenhuis ‘Alrijne’, divers groen zoals de ‘Munnikenpolder’, en natuurlijk het historische centrum van Leiden.

Goede OV-verbinding naar o.a. stations Leiden CS en de Leidse binnenstad. De N11 en de A4 naar de grote steden zijn zeer eenvoudig te bereiken. Parkeren kan op eigen terrein, maar natuurlijk ook op de ruime parkeerhavens aan de openbare weg.

Indeling:
Begane grond;
Entree, ruime hal, uitgebreide meterkast, een toilet met fonteintje, zeer ruime L-vormige woonkamer met vloertegels in lichte kleurstellingen en vloerverwarming, een gashaard en toegang naar de achtertuin. In de woonkamer zijn er vanwege de leuke vorm verschillende zithoekjes te creëren of een extra speelhoek voor kleinere kinderen.

Door het plaatsen van een binnendeur in een wand in de woonkamer kun je eenvoudig een directe inpandige toegang creëren naar het grote bijgebouw.

Aan de voorzijde is de halfopen keuken met uitgebreide keukeninrichting. De keuken is in een hoekopstelling met natuursteen aanrechtblad, neutrale kleurstellingen en inbouwapparatuur. Er is een 5 pits-gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, combi-oven/magnetron en koelkast met vriesvak.

1e verdieping:
Ruime overloop met toiletruimte en modern toilet, 1e slaapkamer aan de voorzijde met bestaande uit twee delen waar eenvoudig een inloopkast, berging of speelruimte te maken is, 2e slaapkamer aan de achterzijde, ruime en volledig betegelde badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel, een spiegelkast en handdoekradiator.
Grote 3e(ouder)slaapkamer met toegang naar het balkon aan de achterzijde en tevens een extra verbonden ruimte van ca. 12m2, welke bijzonder geschikt is als inloopkast of extra bergruimte/werkruimte. In deze ruimte is een wastafel.

2e verdieping:
Hal, bergruimte aan de voorzijde met opstelling cv-combiketel en aansluitingen voorwasapparatuur, grote 4e slaapkamer aan de achterzijde.

Inpandige toegang naar de garage aan de voorzijde. De garage heeft een aantal vaste stellingkasten en een elektrisch bedienbare deur.

Het bijgebouw heeft een loopdeur. Deze ruimte is nu nog alleen van buitenaf te bereiken maar kan eenvoudig (met één deur) verbonden worden met de rest van de woning. Er is een flinke begane grondruimte met ramen, dubbele deuren aan de tuinzijde en een knusse veranda-achtige dak-overstek. Via een vaste trap kom je op de eerste verdieping. Deze ruimte heeft een dakkapel en twee dakramen.

Buiten
Aan de voorzijde is een voortuin met veel vast groen en een garage met oprit/parkeergelegenheid. De diepe en brede achtertuin is aangelegd met veel vast groen en sierbestrating. In deze tuin kun je vanaf vroeg op de dag tot in de avond heerlijk van de zon genieten.

Kenmerken:
– Bouwjaar 1987
– Woonoppervlakte van ca 253m2.
– Inhoud: 841m3
– Gelegen op eigen grond
– Garage van ca 15m2 met oprit/parkeergelegenheid
– Een groot gedeelte van de woning is afgewerkt met een vloertegels en vloerverwarming.
– De woning is voorzien van dubbelglas
– Verwarming en warm water via cv combiketel Remeha HR uit 2018.
– Energielabel D.

Vraagprijs: € 898.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Holtlant
Huisnummer
29
Postcode
2353 GD
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 898.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 3.550
Status
Verkocht o.v.
Aangeboden sinds
4 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1986
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
253 m²
Perceeloppervlakte
400 m²
Inhoud
841 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal kamers
7 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 douche

Energie

Label
D
Label einddatum
02-05-2033
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas
Type ketel
Remeha HR
Boiler jaar
2018
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
Tuin
achtertuin, voortuin, zijtuin
Oppervlakte
241 m²
Tuin
northwest

Garage

Capaciteit
3
Media

Vergelijk objecten