Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiderdorp
Zijlstroom 74
€ 595.000,- k.k.
Beschrijving

Op de grens van Leiden en Leiderdorp vind je deze royale en moderne 7-kamer woning (5 slaapkamer) met inpandige garage en 2 terrassen.

Deze drive-in-woning “Boogwoning”, is gebouwd in 2007, volledig geïsoleerd, heeft vier verdiepingen, ruime (slaap)kamers, heeft één terras met ochtend/middag zon en één terras met middag/avond zon. De woning heeft een unieke woonlocatie met uitzicht richting de Dwarswatering en weilanden en is gelegen op korte (fiets)afstand van het ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte184 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers7 kamers
Aantal slaapkamers5 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Op de grens van Leiden en Leiderdorp vind je deze royale en moderne 7-kamer woning (5 slaapkamer) met inpandige garage en 2 terrassen.

Deze drive-in-woning “Boogwoning”, is gebouwd in 2007, volledig geïsoleerd, heeft vier verdiepingen, ruime (slaap)kamers, heeft één terras met ochtend/middag zon en één terras met middag/avond zon. De woning heeft een unieke woonlocatie met uitzicht richting de Dwarswatering en weilanden en is gelegen op korte (fiets)afstand van het centrum van Leiden en Leiderdorp, heeft een gunstige ligging t.o.v. het winkelcentrum De Winkelhof, uitvalswegen o.a. Rijksweg A4-N11 en is gelegen nabij een recent aangelegde natuurgebied met wandel mogelijkheden. De ligging aan de provinciale weg brengt je zowel met de bus als de auto zo in het stadshart, hier is voor iedereen wel wat te doen.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met vernieuwde meterkast en deur naar ruime inpandige L-vormige garage/berging met garagedeur. Deze ruimte is ook via een directe buitendeur toegankelijk. Trap naar de 1e etage.

1e etage:
2e hal/overloop. De hal is heerlijk licht door het licht inval vanuit de woonkamer. Toegang tot de ruime woonkamer met luxe woonkeuken met bar. De woonkamer ligt aan de voorzijde en vanuit hier heeft u fraai uitzicht op veel groen. Het is heerlijk licht door de raampartijen met 2 schuifpuien met Frans Balkon. De woonkeuken (2020) is voorzien van diverse inbouwapparatuur (met garantie) zoals: Bora Kookplaat met geïntegreerde afzuiging, vaatwasser, stoom-oven, combi-oven, grote koelkast, boiler, spoelbak, bar en afgewerkt met een composiet werkblad. De tuinkamer met schuifpui ligt achter de keuken en biedt toegang tot het terras gelegen op het zuiden. Hier valt meteen de hoogte op en er is extra veel lichtinval door de grote raampartijen. Deze ruimte kan ook weer makkelijk bij de woonkeuken worden betrokken. Er is nog een extra hal met toegang tot het 1e toilet met fontein en de 1e berging met opstelplaats voor de vriezer. Tevens is vanuit de woonkamer de 2e berging/trapkast bereikbaar. Op deze etage ligt een mooie pvc-vloer.

2e etage:
Ruime overloop, op deze verdieping zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig. 2 slaapkamers liggen aan de voorzijde, de 3e slaapkamer ligt aan het atrium aan de achterzijde. De nette badkamer is voorzien van een inloopdouche, separaat ligbad, 2e zwevend toilet, wastafelmeubel en radiator.

3e etage:
Overloop, de 4e slaap/werk kamer ligt aan de achterzijde. Er is een lichtkoepel geplaats voor natuurlijk daglicht. Er is veel opbergruimte aanwezig en hier is ook de opstelplaats voor de wasmachine, droger en omvormer van de zonnepanelen. De 5e slaapkamer ligt aan de voorzijde en biedt via schuifpui toegang tot het dakterras. Er is een aparte ruimte/kast voor de opstelplaats Cv-ketel en mechanische ventilatie.

Buiten:
Op de 3e verdieping ligt aan de voorzijde een fraai dakterras, deze is vanuit de slaapkamer en de overloop bereikbaar. Er is zonnewering met rails aanwezig. Aan de achterzijde ligt op de 1e verdieping het zonnige terras. Deze is bereikbaar vanuit de tuinkamer en ligt direct boven de parkeergarage. De gemeente Leiderdorp gaat de achtergelegen weg binnenkort aanpakken, waardoor er een zeer ruime groenstrook (direct achter de woning) wordt aangelegd. De “oude spoorbaan” wordt omgelegd en daardoor ontstaat over de gehele rij woningen een privé binnentuin.

Meer informatie kunt u vinden op de website van de gemeente Leiderdorp onder het kopje: /inwoner/projecten/leidse-ring-noord

Kom kijken en laat je verrassen!!!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u tevens hier vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan!

Kenmerken:
– Bouwjaar: 2007
– Gebruiksoppervlakte wonen: 184 m²
– Gebruikersoppervlakte overige inpandige ruimte (garage): 23 m²
– Gebouw gebonden buitenruimte (dakterrassen): 35m²
– Inhoud: 666 m³
– Isolatie: Vloerisolatie, muurisolatie, dakisolatie en volledig voorzien van dubbel glas
– 9 zonnepanelen (2023)
– Energielabel A (definitief)
– Cv-ketel Atag uit 2020 (eigendom)
– Mechanische ventilatie Itho vervangen in 2020
– Op alle keuken-apparatuur zit nog 7 jaar garantie
– Schilderwerk buiten 2021/2022
– Alle slaapkamers zijn voorzien van horren
– Parkeergelegenheid in eigen garage
– VVE met maandelijkse kosten van € 60,42.
– De woningen zijn allemaal opgedeeld in appartementsrechten. De makelaar kan u daar tijdens de bezichtigingen verder over informeren.

Vraagprijs: € 595.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het Kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Zijlstroom
Huisnummer
74
Postcode
2353 NR
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 595.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 3.234
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
8 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
2007
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
184 m²
Inhoud
666 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal kamers
7 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
4 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 toilet

Energie

Label
A
Label einddatum
20-06-2026
Isolatie
volledig geïsoleerd
Type ketel
Atag i28ECZ - CW4
Boiler jaar
2020
Boiler eigendom
Eigendom

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
north

Garage

Capaciteit
1
Media

Vergelijk objecten