Leiden
Multatuliplein 2
€ 575.000,- k.k.
Beschrijving

*** Let op! Deze woning is ondertussen verkocht. Het geplande open huis zal daarom geen doorgang vinden. ***

In rustige, kindvriendelijke straat gelegen, in de wijk ‘De Hoge Mors’, fraai ontworpen, moderne en goed verzorgde woning met een tuin met berging en een flink dakterras. Deze woning heeft een ruime woonkamer, een moderne keuken aan de voorzijde, 4 ruime slaapkamers en een moderne badkamer. Er is een verzorgd aangelegde achtertuin met middag- en avondzon op ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte134 m²
Perceeloppervlakte111 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

*** Let op! Deze woning is ondertussen verkocht. Het geplande open huis zal daarom geen doorgang vinden. ***

In rustige, kindvriendelijke straat gelegen, in de wijk ‘De Hoge Mors’, fraai ontworpen, moderne en goed verzorgde woning met een tuin met berging en een flink dakterras. Deze woning heeft een ruime woonkamer, een moderne keuken aan de voorzijde, 4 ruime slaapkamers en een moderne badkamer. Er is een verzorgd aangelegde achtertuin met middag- en avondzon op het noordwesten, een achterom en een groot en zonnig dakterras aan de voorzijde op het zuidoosten.

Het Multatuliplein is ideaal gelegen, in een rustige straat bij de Hoge Morsweg, op steenworp afstand van de Oude Rijn. Door de gunstige ligging met onder andere een speeltuintje aan de voorzijde zijn deze woningen onder andere zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Alles is er verder in de buurt. Het buurtwinkelcentrum alsmede scholen en sportvelden zijn binnen enkele minuten lopend te bereiken. Ook bijvoorbeeld het recreatiegebied van het Valkenburgsemeer met een smalspoor-stoomtrein, een surfschool en het restaurant Brasserie Buitenhuis zijn op zeer korte afstand.

De woning ligt verder dichtbij het historische centrum van Leiden. Verbindingswegen naar onder andere de A44 (Amsterdam-Den Haag), de N206 naar de Duin- en Bollenstreek en de A4 (Amsterdam-Rotterdam) bereikt u eenvoudig. Leiden CS en station Leiden De Vink liggen op korte fietsafstand. Parkeergelegenheid is er in voldoende mate voor de deur. In de straat is het parkeren met gebruik van parkeervergunningen via de gemeente Leiden (zône B, ca.
€ 54,- per jaar).

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools aanwezig. De relevante documentatie kunt u hier ook vinden. Download de brochure via Funda om naar deze website te gaan.

Indeling
Entree, hal met modern en volledig toiletruimte met fraai design toilet en een fonteintje, moderne uitgebreide meterkast, ruime tuingerichte woonkamer met vloertegels en elektrische vloerverwarming, voorraadkast onder de trap en grote schuifpui naar de achtertuin. In de woonkamer is tevens een airco-unit geïnstalleerd. De moderne keuken is aan de voorzijde, in een U-opstelling met moderne inbouwapparatuur. Er is een koelkast en vriezer, vaatwasser, een groot 6-pit Rvs Borretti fornuis (90cm) met dubbele oven en grilplaat, een afzuigkap, een stoomoven, een koffiemachine (Miele-Nespresso) en houten aanrechtblad.

1e verdieping:
Overloop met een moderne toiletruimte, betegeld in natuurlijke kleurstellingen met toilet, 1e (ouder)slaapkamer aan de voorzijde met sauna (momenteel wordt deze kamer geheel gebruikt als luxe inloopkast c.q. kastkamer), moderne, volledig betegelde badkamer voorzien van grote inloopdouche en houten wastafelmeubel met grote wastafel en een handdoekradiator. 2e slaapkamer aan de achterzijde en 3e slaapkamer aan de achterzijde. Deze verdieping is afgewerkt met een moderne laminaatvloer in lichte kleurstelling.

2e verdieping:
Grote en luxe ouderslaapkamer met airco en schuifpui naar het royale dakterras. Dit dakterras is tevens verzorgd aangelegd en ligt op het zonnige zuidoosten. Vanaf het terras is er leuk uitzicht over de groene woonomgeving. In deze ruimte is een wandkast opstelling van de cv-combiketel, de unit van de mechanische ventilatie en aansluitingen voor de wasapparatuur. Deze verdieping is tevens afgewerkt met een laminaatvloer in lichte kleurstellingen.
Het is mogelijk om aan de achterzijde uit te bouw en de verdieping te vergroten, waardoor het zelfs mogelijk is om een extra slaapkameren/of 2e badkamer te creëren.

Buiten
De achtertuin ligt op het noordwesten (namiddag en avondzon) met een berging en een achterom.
De achtertuin is bijzonder smaakvol ingericht met fraaie grote overkapping, houten vlonders en een buitenkeuken van Boretti met een extra koelkast. De tuin wordt begrensd door tuinschuttingen van beton.

Overige kenmerken
-Woonoppervlakte 134,1 m2.
-Inhoud 396m3.
-Bouwjaar 2002.
-Uitbouw op de 2e verdieping mogelijk voor een extra badkamer en/of slaapkamer.
-Luxe keukenkraan (Boretti Vadena).
-Cv combiketel Nefit HR 2017
-Meterkast met 8 groepen en 3 aardlekschakelaars
-Airco’s Daikin (2x) uit 2021 uitbreiden mogelijk met extra binnen units.
-Een moderne luxe keuken en badkamer.
-HR+ glas
-12 zonnepanelen 340 WP uit 2019.
-Energielabel A.
-Laadpaal aan de voorgevel.

Vraagprijs: € 575.000,- K.K. | Oplevering: in overleg.

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Multatuliplein
Huisnummer
2
Postcode
2332 EC
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 575.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.292
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
11 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
2002
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
134 m²
Perceeloppervlakte
111 m²
Inhoud
396 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen

Energie

Label
A
Label einddatum
23-12-2030
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas
Type ketel
Nefit HR
Boiler jaar
2017
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
Tuin
achtertuin
Oppervlakte
36 m²
Tuin
northwest
Media

Vergelijk objecten