Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiderdorp
Haaghuishof 7
€ 650.000,- k.k.
Beschrijving

Fraai gelegen aan de rand van de wijk Ouderzorg bevindt zich deze uitgebouwde en opgebouwde 7-kamer drive-in woning met voortuin met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en een heerlijk zonnige achtertuin op het zuiden. De woning is ideaal voor kantoor/studio/salon aan huis en eventueel als kangoeroe woning. De inpandige garage is omgebouwd en nu als studio in gebruik. Op de 1e verdieping aan de voor- en achterzijde een ruim balkon. Verder kenmerkt ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte218 m²
Perceeloppervlakte164 m²
Aantal kamers7 kamers
Aantal slaapkamers5 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Fraai gelegen aan de rand van de wijk Ouderzorg bevindt zich deze uitgebouwde en opgebouwde 7-kamer drive-in woning met voortuin met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en een heerlijk zonnige achtertuin op het zuiden. De woning is ideaal voor kantoor/studio/salon aan huis en eventueel als kangoeroe woning. De inpandige garage is omgebouwd en nu als studio in gebruik. Op de 1e verdieping aan de voor- en achterzijde een ruim balkon. Verder kenmerkt de woning zich door de ruime en lichte woonkamer met openhaard en een vrij uitzicht op groen. Er is in het verleden een ronde dakopbouw geplaatst waardoor er een 3e verdieping is gecreëerd. De woning ligt in een rustige woonstraat op loopafstand van winkelcentrum “Santhorst” en nabij sportaccommodaties, (basis-) scholen, Park “de Houtkamp” met kinderboerderij en Brasserie Park. Ook het Winkelhof is lopend te bereiken of in een paar minuten met de fiets. De bushalte is op nog geen 200 m afstand. Het historische stadscentrum van Leiden ligt op zo’n 10 minuten fietsen.

Indeling

Begane grond:
Oprit/voortuin met parkeermogelijkheid voor 2 auto’s. Entree, hal met meterkast, toilet met fontein en trap naar de 1e verdieping en trapkast met opstelplaats Cv-ketel. Aan de rechterzijde een inpandige berging met eigen toegang. De voormalige garage is omgebouwd tot één grote ruimte en nu in gebruik als studio/kantoor aan huis met wastafel. Deze ruimte is ook aan de achterzijde uitgebouwd. Vanuit deze ruimte is de achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping:
U stapt direct de ruime woonkamer binnen, wat meteen opvalt zijn de grote raampartijen waardoor er veel natuurlijk lichtinval aanwezig is. De woonkamer met openhaard ligt aan de achterzijde en via een schuifpui heeft u toegang tot het 1e balkon gelegen op het zuiden. Hier is ook een zonnescherm aanwezig. De woonkeuken ligt aan de voorzijde en is ook heerlijk licht. De keuken in L-opstelling met bar is echt van alle gemakken voorzien met de volgende inbouwapparatuur (Miele): 4-pits inductie kookplaat, rvs-afzuigkap, Quooker kraan, stoom-oven, combi-oven, vaatwasser, Amerikaanse koelkast, koffiezetapparaat en afgewerkt met een modern werkblad die doorloopt in het bar gedeelte. Vanuit de keuken is het 2e balkon aan de voorzijde bereikbaar.

Tweede verdieping:
Overloop, er zijn 2 slaapkamers aan de voorzijde van woning waarvan 1 slaapkamer met veel inbouwkasten. De 3e (ouder) slaapkamer ligt aan de achterzijde met wederom veel kastruimte. De 1e badkamer is voorzien van een inloopdouche, 2e toilet, dubbele wastafel en opstelplaats voor de wasmachine en droger.

Derde verdieping:
Overloop met veel natuurlijk lichtinval door de zijramen. Aan de voorzijde bevindt zich de 4e slaapkamer en aan de achterzijde de 5e slaapkamer. Er is zeer veel kastruimte aanwezig en door de grote raampartijen in beide slaapkamers is het heerlijk licht. De ruime inpandige badkamer is voorzien van: ligbad, 3e toilet, douchecabine en wastafelmeubel.

Buiten:
Ruime voortuin/oprit met plaats voor 2 auto’s. De achtertuin is bereikbaar vanuit de studio en ligt op het zuiden en heeft ook zonnewering.

Kom kijken en laat je verrassen!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u tevens hier vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan!

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1970
– Woonoppervlak: 218 m2
– Inhoud: 635 m3
– Perceel: 164 m2
– Energielabel C
– Volledig dubbel glas
– Nimmer bewoonclausule is van toepassing

Vraagprijs: € 650.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Haaghuishof
Huisnummer
7
Postcode
2352 SV
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 650.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 2.982
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
8 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1970
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
218 m²
Perceeloppervlakte
164 m²
Inhoud
635 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal kamers
7 kamers
Aantal badkamers
2 badkamers
Aantal woonlagen
4 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 2 douches, 2 toiletten

Energie

Label
C
Label einddatum
30-05-2033
Isolatie
dakisolatie, dubbel glas
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
96 m²
Tuin
southeast
Media

Vergelijk objecten