Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Sleedoorntuin 8
€ 547.500,- k.k.
Beschrijving

Ruim en prettig familiehuis met zonnige tuin, een ruime woonkamer, een grote keuken, 5 slaapkamers, 2 badkamers, een diepe achtertuin op het zonnige westen en een achterom. De woning is gelegen op een mooie locatie in de de kindvriendelijke en groene Merenwijk.

Het wonen in de kindvriendelijke en groene ‘Merenwijk’ in Leiden is een logische keuze. Deze wijk heeft werkelijk alles wat een fijne woonomgeving nodig heeft. Zo is er het centraal gelegen winkelcentrum ‘...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte139 m²
Perceeloppervlakte130 m²
Aantal kamers6 kamers
Aantal slaapkamers5 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Ruim en prettig familiehuis met zonnige tuin, een ruime woonkamer, een grote keuken, 5 slaapkamers, 2 badkamers, een diepe achtertuin op het zonnige westen en een achterom. De woning is gelegen op een mooie locatie in de de kindvriendelijke en groene Merenwijk.

Het wonen in de kindvriendelijke en groene ‘Merenwijk’ in Leiden is een logische keuze. Deze wijk heeft werkelijk alles wat een fijne woonomgeving nodig heeft. Zo is er het centraal gelegen winkelcentrum ‘Kopermolen’, de gezellige weekmarkt op vrijdag, meerdere basisscholen, kinderdagverblijven, het wijkpark met een grote kinderboerderij, sportfaciliteiten, het recreatiegebied Het Joppe en een ideale ligging ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer. Bovendien is het historische centrum binnen 10 fietsminuten te bereiken.

Begane grond:
Royale entree/hal, in neutrale kleurstellingen betegeld toilet met fonteintje, grote tuingerichte woonkamer met laminaatvloer in houtprint en een extra hal naar de achtertuin. Moderne keuken aan de voorzijde in rechte opstelling met apparatuur zoals een fornuis van Smegg met inductiekookplaat en grote oven, een afzuigkap, een spoelbak, vaatwasser en losse koelkast met vriezer. In de keuken zijn tevens aansluitingen voor wasapparatuur.

Eerste etage:
Aan de ruime, overloop op de eerste etage liggen 3 grote slaapkamers en een badkamer. Tevens is er een vaste kast op de overloop. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een balkon. De badkamer is in lichte kleurstellingen uitgevoerd met een ligbad, grote douchehoek, een wastafel, toilet en verwarming.

Tweede etage:
Op de tweede etage ligt een zeer ruime voorzolder en een tweede badkamer met douche, een grote 4e slaapkamer aan de voorzijde met wastafelmeubel met wastafel en een dakkapel. Aan de achterzijde is tevens een grote 5e slaapkamer met wastafelmeubel met wastafel. Er hangt een Cv-ketel boven de trap en er is veel opbergruimte

Buiten:
De achtertuin ligt op het zonnige op het westen met een flinke berging en een achterom,

Dit prettige, lichte gezinshuis heeft opvallend veel ruimte en potentie. De mogelijkheden zijn grenzeloos, mede door de vele (slaap)kamers. Kom kijken en laat je verrassen!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure via Funda om naar deze site te gaan.

Kenmerken:
– De woonoppervlakte 139m2
– De perceeloppervlakte 130m2
– Bouwjaar 1976.
– Energielabel B.
– cv combiketel Intergas HR Cw5 uit 2017.
– Gedeeltelijk kunststof kozijnen met HR++ glas.
– Gelegen centraal in de zeer kindvriendelijke en gewilde wijk ‘De Merenwijk’.
– Dichtbij winkels, scholen, speeltuintjes en sport- en recreatiemogelijkheden.
– 5 slaapkamers en 2 badkamers.
– Ruime achtertuin op het westen met berging en een achterom.
– Op fietsafstand van de historische binnenstad van Leiden en het centraal station.

Vraagprijs: € 547.500 K.K. | Oplevering: in overleg

– NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij doorgaans een ouderdom- en asbest-clausule..

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Sleedoorntuin
Huisnummer
8
Postcode
2317 MV
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 547.500,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 3.939
Status
Te koop
Aangeboden sinds
2 weken
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1976
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
139 m²
Perceeloppervlakte
130 m²
Inhoud
447 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Aantal badkamers
2 badkamers
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 douche, 1 toilet

Energie

Label
B
Label einddatum
19-03-2033
Isolatie
dakisolatie
Type ketel
Intergas HR Cw5
Boiler jaar
2017
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, open ligging
Tuin
achtertuin
Oppervlakte
56 m²
Tuin
west
Media

Vergelijk objecten