Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiden
Vrijheidslaan 40
€ 359.000,- k.k.
Beschrijving

De Vrijheidslaan doet haar naam eer aan met een appartement als dit, want als dit geen vrijheid is? Wonen op de tweede etage betekent namelijk dat er altijd iets is te zien, de gemoedelijke reuring van de straat trekt immers aan je voeten voorbij, zonder dat er direct contact is met wat er onder je gebeurt. En dat allemaal op loopafstand van alle benodigde voorzieningen en met deze uitstraling!

Dit appartement uit 1993 ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte85 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers3 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

De Vrijheidslaan doet haar naam eer aan met een appartement als dit, want als dit geen vrijheid is? Wonen op de tweede etage betekent namelijk dat er altijd iets is te zien, de gemoedelijke reuring van de straat trekt immers aan je voeten voorbij, zonder dat er direct contact is met wat er onder je gebeurt. En dat allemaal op loopafstand van alle benodigde voorzieningen en met deze uitstraling!

Dit appartement uit 1993 is gelegen in een modern complex en dichtbij winkelcentrum “de Luifelbaan” en station Lammerschans (loopafstand). Het LUMC, Bio Science Park, de Universiteit Leiden, scholen, de winkels, de historische binnenstad en meerdere recreatie- en sportmogelijkheden. Ook diverse uitvalswegen en omliggende dorpen zijn nabij. Er is een busverbinding voor de deur.

Indeling

Begane grond:
Entree met videofoon-installatie, brievenbussen, trappenhuis en gemeenschappelijke lift brengt je naar de tweede etage. Op deze etage is ook de berging aanwezig.

2e etage:
Bij binnenkomst volgt de L-vormige hal met garderobe waar alle vertrekken van dit mooie 3-kamerappartement aan gelegen zijn. Aan de linkerkant ligt direct een ruime inpandige berging waar ook de CV-ketel hangt. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met douche, badkamermeubel, wastafel en een radiator. De zwart/witte tegelcombinatie zijn fris en speels. In dezelfde hal is eveneens een separaat toilet met fonteintje gesitueerd. Er zijn twee lichte slaapkamers aanwezig en gelegen aan de voorzijde. Aan het einde van de lange hal ligt rechts een zeer lichte woonkamer en open keuken met raampartijen die een mooi uitzicht bieden op de Vrijheidslaan richting de Vijf Meilaan. De prachtig, grote ruimte is voorzien van een houtenvloer en het inpandige balkon is een aangename plek om te genieten van mooi weer. De open hoekkeuken beschikt over diverse inbouwapparatuur, waaronder een prachtig 5-pitsgasfornuis met grote oven en inbouw ijskast. Dankzij de hoekopstelling is de ruimte optimaal benut en biedt de keuken veel werkruimte. In de keuken bevindt zich een afzonderlijke, ruime bijkeuken met ruimte voor een wasmachine en droger.

Goed om te weten:
De woning verkeerd in nette staat, is netjes afgewerkt en zonder klussen zo te betrekken.

Kom kijken en laat je verrassen!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Bijzonderheden:
o Bouwjaar 1993
o Licht appartement met 2 ruime slaapkamers
o Zonnig overdekt balkon op het Westen
o Veel bergruimte
o Op steenworpafstand van het bruisende centrum van Leiden
o Het appartementencomplex beschikt over een videofoon-installatie
o Er is een lift aanwezig
o Eigen berging op de begane grond
o Actieve VVE. Maandelijkse kosten: € 189,60
o Energielabel B met warmte terugwin systeem

Vraagprijs: € 359.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Vrijheidslaan
Huisnummer
40
Postcode
2321 DL
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 359.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.224
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
7 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1993
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
85 m²
Inhoud
240 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
1 ligbad

Energie

Label
B
Label einddatum
07-01-2029
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas
Type ketel
Ferolli HR
Boiler jaar
2010
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Media

Vergelijk objecten