Leiden
Emilie Knapperthof 13
€ 349.000,- k.k.
Beschrijving

Een enkele keer komt er een appartement beschikbaar op zo’n gewilde locatie met fraai uitzicht op de Herengracht! Dit aantrekkelijke 2-kamerappartement is gelegen op de 2e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex midden in het bruisende centrum van Leiden. Mooie ligging aan de gracht, gezellige woonkamer met open keuken, badkamer met douche en ruime slaapkamer. Er is een balkon aan de Herengracht zijde aanwezig met goede zon ligging (west). Vanuit het appartement geniet u ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte52 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers2 kamers
Aantal slaapkamers1 slaapkamer
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Een enkele keer komt er een appartement beschikbaar op zo’n gewilde locatie met fraai uitzicht op de Herengracht! Dit aantrekkelijke 2-kamerappartement is gelegen op de 2e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex midden in het bruisende centrum van Leiden. Mooie ligging aan de gracht, gezellige woonkamer met open keuken, badkamer met douche en ruime slaapkamer. Er is een balkon aan de Herengracht zijde aanwezig met goede zon ligging (west). Vanuit het appartement geniet u van altijd wisselend uitzicht op het water (Herengracht) met voorbijkomende (plezier)vaart.

Indeling

Begane grond:
Vanaf de Herengracht heeft u toegang tot een hofje en vanaf daar heeft u toegang naar de beveiligde entreehal met lift, brievenbussen en bellenplateau. De berging ligt een verdieping lager in de kelder.

2e etage:
Entree woning, hal met vernieuwde meterkast en een nette moderne toiletruimte. vanuit de hal loopt u direct door naar het woongedeelte hier vindt u een ruime woonkamer en open keuken. Vanuit de woonkamer toegang tot het balkon, waar u kunt genieten van de zon en het prachtige uitzicht op de Herengracht. Aan de rechterzijde van de woning een grote slaapruimte en een deur naar de moderne badkamer. Deze is voorzien van een ruime douchecabine en wastafel. Ook vindt u in de badkamer de opstelplaats voor de wasmachine en de boiler. Dit appartement is gasloos. Verwarming via blokverwarming en er is een airco.

Kom kijken en laat je verrassen!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u ook hier vinden inclusief de Vve stukken. Download de brochure om naar deze website te gaan!

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1979
– Woonoppervlakte: 52 m2
– Inhoud: 179 m3
– Airconditioning aanwezig
– Blokverwarming en een elektrische boiler
– 2-kamerappartement met zonnig balkon
– Ramen voorzien van dubbel glas
– Separate berging (4m2) in de kelder van het complex
– Actieve VVE, de kosten zijn € 235,00 per maand incl. voorschot stookkosten € 110,00.

Vraagprijs: € 349.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Nimmer bewoon clausule is van toepassing

Ouderdom en asbest clausule zijn van toepassing

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Emilie Knapperthof
Huisnummer
13
Postcode
2312 MZ
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 349.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 6.712
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
2 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1979
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
52 m²
Inhoud
179 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
1 douche

Energie

Label
E
Label einddatum
02-07-2034
Isolatie
vloer, dubbel glas, HR-glas

Buitenruimte

Ligging
in centrum
Media

Vergelijk objecten