Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Zoeterwoude
Servatiusstraat 12
€ 400.000,- k.k.
Beschrijving

Fijne familiewoning gelegen op een hoek, klaar voor een nieuw hoofdstuk, in een kindvriendelijke wijk in Zoeterwoude’

Eerst klussen en verbouwen om daarna heerlijk te kunnen wonen in dit fijne familiehuis aan de Servatiusstraat 12 in Zoeterwoude. Deze hoekwoning staat op een centrale locatie op loopafstand van alle benodigdheden voor dagelijks gemak, zoals een supermarkt, basisschool, kinderopvang, huisartsenpost en dat allemaal aan de rand van het prachtige Groene hart. Bovendien heeft Zoeterwoude een ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte116 m²
Perceeloppervlakte164 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers5 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Fijne familiewoning gelegen op een hoek, klaar voor een nieuw hoofdstuk, in een kindvriendelijke wijk in Zoeterwoude’

Eerst klussen en verbouwen om daarna heerlijk te kunnen wonen in dit fijne familiehuis aan de Servatiusstraat 12 in Zoeterwoude. Deze hoekwoning staat op een centrale locatie op loopafstand van alle benodigdheden voor dagelijks gemak, zoals een supermarkt, basisschool, kinderopvang, huisartsenpost en dat allemaal aan de rand van het prachtige Groene hart. Bovendien heeft Zoeterwoude een snelle verbinding met Schiphol/Amsterdam, Den Haag/Rotterdam en Utrecht, zowel met de auto als met het openbaarvervoer. Dit ruime en lichte huis is klaar voor een nieuw hoofdstuk!

Indeling:

Deze jaren ’60 woning heeft een overzichtelijke en praktische indeling, grote ramen, een open keuken en een diepe voortuin waardoor er een fijn uitzicht vanuit de woonkamer is. De centraal geplaatste openhaard is een sfeervol middelpunt tussen de zit- en eethoek. Ook de heerlijk zonnige achtertuin is een aangenaam uitzicht vanaf de eettafel. De veelzijdige buitenruimte biedt veel mogelijkheden. Zo kan er op diverse manieren uitgebouwd worden en kan de tuin zo ingedeeld worden dat er altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden is. De achtertuin heeft een goed formaat en biedt alle mogelijkheid om naar eigen inzicht een heerlijke buitenruimte te creëren. Er is een achterom en berging aanwezig. Aan de achterzijde van het huis ligt de keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, elektrische kookplaat en bakoven. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin. In de ruime hal ligt het toilet en de trapopgang naar de eerste etage.

De eerste verdieping heeft twee ruime slaapkamers en één kleinere slaapkamer. De badkamer heeft een goede afmeting en ligt aan de voorzijde. Er is een douche, een toilet en een wastafel met meubel. Door het raam komt veel aangenaam daglicht. Ook fijn om te weten; de twee grote slaapkamers beschikken beide over een grote vaste kastenwand en op de overloop is een bergkast met de cv-ketel gesitueerd.

Op de tweede verdieping ligt een grote zolder waar de mogelijkheden werkelijk eindeloos zijn. Denk hierbij aan het plaatsen van een grote dakkapel waarmee een volwaardige slaapkamer wordt gerealiseerd, of misschien zelfs twee. Een tweede badkamer, een slaapkamer met inloopkast, een luxe ouderslaapkamer….

Dit leuke huis is gelegen aan de gezellige, kindvriendelijke Servatiusstraat met veel voorzieningen in de buurt voor het hele gezin. Sport- en recreatiefaciliteiten, scholen, winkels, uitvalswegen en het prachtige centrum van Leiden ligt op ongeveer 15 minuten fietsafstand.

De prettige ligging, de ruimte van het huis en alle mogelijkheden om volledig naar eigen inzicht te verbouwen maakt deze woning zeer geschikt voor jonge, enthousiaste gezinnen.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de virtuele tour, de 360°-foto’s en foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools om het huis mee te verkennen. De relevante documentatie kunt u hier tevens terugvinden. Download de Funda-brochure om naar deze website te gaan.

Bijzonderheden:
* Hoekwoning met veel mogelijkheden
* 4 slaapkamers
* Gelegen in een kindvriendelijke wijk in Zoeterwoude
* Volledig naar eigen inzicht en smaak te renoveren
* Ruime achtertuin met achterom
* Veel parkeerruimte in de straat
* Centraal gelegen dichtbij stations en uitvalswegen

Vraagprijs € 400.000,- k.k. oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Servatiusstraat
Huisnummer
12
Postcode
2382 XS
Stad
Zoeterwoude

Overdracht

Vraagprijs
€ 400.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 3.449
Status
Verkocht o.v.
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1965
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
116 m²
Perceeloppervlakte
164 m²
Inhoud
375 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen

Energie

Label
D
Label einddatum
27-02-2034
Type ketel
Vaillant VHR 25/4S
Boiler jaar
2006
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
92 m²
Tuin
southeast
Media

Vergelijk objecten