Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Zoeterwoude
Zuidbuurtseweg 16-a
€ 539.000,- k.k.
Beschrijving

Op een prachtige, rustige locatie aan de rand van Zoeterwoude Dorp ligt deze karakteristieke 2-onder-1 kap woonboerderij met 3 slaapkamers. De linkerkant van de woonboerderij is nu beschikbaar voor een nieuwe eigenaar. Echt een unieke kans. De 2 woningen zijn in elkaar verweven en lopen letterlijk door elkaar heen. De gehele voorgevel hoort niet bij deze woning, maar u heeft wel toegang via recht van overpad langs de voorzijde gelegen aan het water. Om de hoek ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte113 m²
Perceeloppervlakte432 m²
Aantal kamers6 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Op een prachtige, rustige locatie aan de rand van Zoeterwoude Dorp ligt deze karakteristieke 2-onder-1 kap woonboerderij met 3 slaapkamers. De linkerkant van de woonboerderij is nu beschikbaar voor een nieuwe eigenaar. Echt een unieke kans. De 2 woningen zijn in elkaar verweven en lopen letterlijk door elkaar heen. De gehele voorgevel hoort niet bij deze woning, maar u heeft wel toegang via recht van overpad langs de voorzijde gelegen aan het water. Om de hoek bevindt zich de entree van de woning. De woning is gelegen op een groot perceel en loopt langs de woning door naar achter. Hier kom je in een oase van rust met een prachtig uitzicht over de weilanden. De boerderij dateert uit 1870 en biedt volop mogelijkheden om verder uit te bouwen aan de linker achterzijde van de woning. Deze karakteristieke woning met riante tuin op het zuidoosten is idyllisch gelegen in de Randstad in het groene en Zoeterwoude. Een nieuwe brede school, sportfaciliteiten en winkels liggen op fietsafstand en de polder letterlijk om de hoek. De A4 richting Amsterdam of Den Haag en de N11 richting Utrecht zijn makkelijk bereikbaar en Leiden ligt op slechts een kwartiertje rijden.

Indeling

Begane grond:
Entree woning, hal, garderobe met meterkast. Woonkamer die in een L vorm naar rechts wegloopt. De woonkamer met erker is voorzien van een openhaard. Vanuit de eetkamer toegang via trap naar 1e etage. Er is een heuse opkamer aanwezig. Via 4 treden toegankelijk met fraai uitzicht richting de polder en waterpartijen. Onder de opkamer is de kelder van de buren gesitueerd. Aan de linkerzijde de keuken die 2 treden lager gelegen is dan het woongedeelte. De moderne keuken is echt van alle gemakken voorzien met diverse inbouwapparatuur zoals: 4-pits gasfornuis, afzuigkap die is fraai gewerkt in het plafond, koelkast/vriescombinatie, vaatwasser, combi magnetron/oven, veel opbergmogelijkheden in diverse lades en kastjes en afgewerkt met modern werkblad. Vanuit de keuken toegang tot het toilet met fontein en via 2e hal toegang tot de badkamer. In deze 2e hal bevindt zich een vaste kast met opstelplaats wasmachine. Deur met toegang tot de prachtige tuin met meerdere terrassen. De badkamer is voorzien van separaat ligbad, douche, wastafel, radiator en lichtkoepel.

1e verdieping:
Via afgesloten deur toegang tot de 1e verdieping. Overloop die toegang biedt tot de 3 slaapkamers. Alle 3 de slaapkamers beschikken over een vaste kasten. Er is veel natuurlijk lichtinval aanwezig en het uitzicht vanuit alle slaapkamers is echt fantastisch.

2e verdieping:
Vanuit de 1e verdieping toegang naar de 2e verdieping. De nokhoogte is niet voldoende om deze etage mee te rekenen als officiële vierkantenmeters aan woonoppervlakte. De zolder kan wel gebruikt worden voor meerdere doeleinde. Op deze etage bevindt zich een extra (slaap) kamer met groot Veluxraam met wederom prachtig uitzicht over de polder. Aan de voorzijde veel bergruimte en opstelplaats cv-ketel.

Buiten:
Wat echt uniek is aan deze woning is de buitenruimte en de locatie. Landelijk gelegen met vrij uitzicht, aan een watertje en meerdere terrassen en grote bomen op eigengrond. Er is een klein zitje aanwezig aan de voorzijde nabij het water, vanuit de keuken met hal toegang tot ruim terras en berging. De tuin loopt helemaal door naar achter en heeft een achterom. Vanuit hier kijkt u vrij uit over de polder. De tuin heeft meerdere mogelijkheden om helemaal naar eigen smaak in te richten.

Kom kijken en laat je verrassen!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u tevens hier vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan!

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1870
– Woonoppervlak: 113 m2
– Inhoud: 356 m3
– Perceel: 432 m2
– CV ketel: AWB 1980 (Eigendom)
– Openhaard (hout gestookt)

Vraagprijs: € 539.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Wij hebben de woning reeds bouwtechnisch laten keuren en de rapportage is beschikbaar in de presentatie van de woning.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een Ouderdomsclausule

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Zuidbuurtseweg
Huisnummer
16-a
Postcode
2381 LC
Stad
Zoeterwoude

Overdracht

Vraagprijs
€ 539.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.770
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
10 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouw soort
existing
Bouw periode
TOT1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
113 m²
Perceeloppervlakte
432 m²
Inhoud
356 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 douche

Energie

Label
Niet beschikbaar
Type ketel
AWB
Boiler jaar
1980
Boiler eigendom
Eigendom

Buitenruimte

Ligging
open ligging, beschutte ligging
Tuin
achtertuin, voortuin, zijtuin
Oppervlakte
367 m²
Tuin
southeast
Media

Vergelijk objecten