Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Warmond
Hyacintenlaan 4
€ 4.500.000,- k.k.
Beschrijving

‘Unieke, sfeervolle en zeer exclusieve villa op idyllische locatie met eigen ligplaatsen’

Deze charmante en stijlvolle villa met rietgedekte kap op één van de meest idyllische plekjes in de randstad is werkelijk uniek. Wij zijn dan ook buitengewoon trots om deze prachtige woning aan de Hyacintenlaan 4 in Warmond te mogen laten zien.

De villa in landhuisstijl is onder architectuur van Egmond architecten gebouwd in 2006 en is ontworpen met veel liefde ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte579 m²
Perceeloppervlakte4330 m²
Aantal kamers10 kamers
Aantal slaapkamers8 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Unieke, sfeervolle en zeer exclusieve villa op idyllische locatie met eigen ligplaatsen’

Deze charmante en stijlvolle villa met rietgedekte kap op één van de meest idyllische plekjes in de randstad is werkelijk uniek. Wij zijn dan ook buitengewoon trots om deze prachtige woning aan de Hyacintenlaan 4 in Warmond te mogen laten zien.

De villa in landhuisstijl is onder architectuur van Egmond architecten gebouwd in 2006 en is ontworpen met veel liefde en aandacht waarbij ieder detail is uitgedacht en er geen enkele concessie is gedaan wat betreft luxe en comfort. De afwerking is dan ook excellent en alles is liefdevol bewoond en onderhouden. De plaatsing van de villa op het perceel van 4330m2 is zo uitgevoerd dat het landschap en de zon de hoofdrol spelen. Aan alle zijden is tuin te vinden met aan de voorzijde een riant terrein voor meerdere auto’s. Het terrein is omgeven door een hek met een elektrische toegangspoort.

Indeling:
Het riante woonoppervlak begint direct bij binnenkomst in de imposante hal met fraaie afwerking. Hier vormt de trappartij, de betonvloer en de exclusieve stalen deuren een fraai geheel. De hal biedt toegang tot alle ruimtes op de begane grond en uiteraard ontbreekt een maatwerkgarderobe en een ruim toilet met fonteintje niet. De dubbele garage met de installaties voor het zwembad en de verwarming is eveneens bereikbaar via de hal. Vanuit de hal is door de dubbele deuren de prachtig lichte living bereikbaar waar de ruim opgezette zithoek bij de centrale haard met schouw van Frans kalksteen uitzicht heeft op de tuin. De grote, toegankelijke ruimte biedt eveneens plaats aan een aparte televisie- of speelhoek, een werkplek en eventueel een tweede zithoek. De vele ramen en de openslaande deuren geven aan alle zijden een prachtig uitzicht op de omliggende tuin. De door een stalen pui afgesloten televisiekamer is transparant, maar privé en beschikt over een maatwerk kastenwand en openslaande deuren naar het voorterrein.

De zeer riante, afsluitbare keuken met werkeiland is voorzien van veel charme en intimiteit en beschikt over alle denkbare apparatuur. Zo is er beschikking over een fornuis met 6-pitsgaskookplaat en twee ovens, een vaatwasser en een grote koelkast. Middels de Quooker kraan kan er direct kokend water getapt worden. De praktische bijkeuken grenst aan de keuken en is voorzien van een tweede keukenblok met spoelbak, kraan en koelkast. De keuken is voorzien van een zithoek bij de tuin en veel maatwerkoplossingen zoals een kastenwand en een gashaard.

De eerste verdieping is voorzien van een centrale overloop met separaat toilet en onder andere vijf aangenaam ruime slaapkamers. De wasruimte aan de voorzijde is praktisch ingericht met de wasmachine- en drogeraansluiting en een gootsteen. Aangrenzend aan deze ruimte is een kamer met vaste kasten. Aan de achterzijde bevindt zicht een riante slaapkamer met balkon en een zeer complete, privé badkamer met vrijstaand ligbad, een dubbele wastafel met meubel en een ruime douche. Deze slaapkamer beschikt tevens over een riante inloopkast. De elegante combinatie van materialen is subtiel en rijk. In de beide vleugels van het huis liggen nog eens twee slaapkamers van vergelijkbare grootte. Deze vier slaapkamers hebben een gemeenschappelijk badkamer bereikbaar via de overloop welke is uitgevoerd met een ligbad, separate douche, een toilet en een dubbele wastafel. Door het gehele huis is duidelijk te zien dat alles met veel aandacht is uitgekozen en tot in de puntjes verzorgd is.

De zolderverdieping is door de huidige bewoners in gebruik als extra bergruimte. Indien gewenst kan deze tweede verdieping eenvoudig verdeeld worden in meerdere (slaap)kamers met een badkamer.

Aan de achterzijde van het perceel ligt het omheinde, verwarmde zwembad met buitendouche. Ook staat er in de tuin een comfortabel bijgebouw met kleedruimten, een douche en toilet en bergruimte. De tuin beschikt tevens over twee eigen ligplaatsen vanwaar er direct toegang is tot doorgaand vaarwater. De Kagerplassen, de grachten van Leiden, het Joppe en de Braassemermeer liggen binnen vaarafstand.

Zoals u kunt zien gaat het hier om een zeer ruime, uitstekend onderhouden gezinsvilla met een prachtige, zonnige tuin met veel privacy en een verwarmd zwembad in een gewilde en rustige omgeving. Wij laten u deze zeer unieke villa graag persoonlijk zien.

o Exclusieve vrijstaande villa met rieten kap omgeven door rust en privacy
o Zeer hoog afwerkingsniveau
o Luxueuze en sfeervolle woning bijna 600m2 woonoppervlakte
o Charmante, kenmerkende landhuisstijl architectuur
o 5 zeer ruime slaapkamers
o 2 comfortabele badkamers
o Verwarmd zwembad in de tuin met poolhouse
o Parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein
o Twee eigen ligplaatsen gelegen aan doorgaand vaarwater
o Garage met dubbele toegangsdeuren
o Met veel liefde en aandacht ontworpen
o Veel privacy, veiligheid en rust
o Het huis beschikt over een veelomvattend alarmsysteem

Kom kijken en laat je verrassen.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools aanwezig. De relevante documentatie kunt u tevens hier vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan!

Vraagprijs: € 4.500.000, – K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Hyacintenlaan
Huisnummer
4
Postcode
2361 LP
Stad
Warmond

Overdracht

Vraagprijs
€ 4.500.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 7.773
Status
Te koop
Aangeboden sinds
4 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
2006
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
579 m²
Perceeloppervlakte
4330 m²
Inhoud
1762 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
8 slaapkamers
Aantal kamers
10 kamers
Aantal badkamers
2 badkamers
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 toilet

Energie

Label
A
Label einddatum
02-08-2033
Isolatie
volledig geïsoleerd
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg, beschutte ligging, aan vaarwater
Oppervlakte
3969 m²

Garage

Capaciteit
2
Media

Vergelijk objecten