Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Voorschoten
Gerard Douplantsoen 29
€ 325.000,- k.k.
Beschrijving

‘Licht en ruimtelijk 3-kamerappartement op een prachtige locatie middenin de leuke, kindvriendelijke Vlietwijk in Voorschoten’

Dit appartement in een kleinschalig complex ligt op een centrale locatie aan het Gerard Douplantsoen in Voorschoten waar de grote ramen zorgen voor veel lichtinval. Het appartement heeft twee ruime slaapkamers, een sfeervolle vloer en een fantastische ligging aan de rand van Voorschoten.

Indeling

Begane grond:
Beveiligde entree met bellenplaten, brievenbussen en ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte83 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers3 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Licht en ruimtelijk 3-kamerappartement op een prachtige locatie middenin de leuke, kindvriendelijke Vlietwijk in Voorschoten’

Dit appartement in een kleinschalig complex ligt op een centrale locatie aan het Gerard Douplantsoen in Voorschoten waar de grote ramen zorgen voor veel lichtinval. Het appartement heeft twee ruime slaapkamers, een sfeervolle vloer en een fantastische ligging aan de rand van Voorschoten.

Indeling

Begane grond:
Beveiligde entree met bellenplaten, brievenbussen en trappenhuis.

Tweede etage:
De entree van dit appartement is verzorgd en biedt een aangenaam welkom via de open galerij. De tweede etage waar dit appartement is gelegen, is te bereiken per trap. Aan de lange L-vormige hal na de voordeur grenzen alle vertrekken, te beginnen met de lichte woonkamer die door de ligging op de tweede etage, een vrij uitzicht heeft over het voorliggende groen en de omringende huizen. De grote raampartij biedt naast het fraaie zicht ook veel natuurlijk daglicht. De gesloten neutrale keuken aan de andere kant van de hal beschikt over een raam met zicht op de galerij, een vaste kast en een balkon. Het eenvoudige keukenblok kan eenvoudig aangevuld worden met apparatuur om de keuken een volledig functionerend geheel te maken. De twee slaapkamers zijn bereikbaar aan het einde van de hal. Beide kamers zijn ruim en licht en kunnen ingericht worden als tweepersoonskamer, ook beschikken beide over praktische vaste kasten. De slaapkamer aan de achterzijde heeft in een vaste kast tevens plaats voor de wasmachine- en droger. De separate badkamer is voorzien van een wastafel met meubel en een ruime douche. Aan de hal ligt een separaat toilet en er is een ruime bergkast opstelplaats van de cv-ketel.

Het appartement is gelegen aan het Gerard Douplantsoen met uitzicht op het water en de groene oevers in de straat. In de rustige en kindvriendelijke Vlietwijk zijn veel mogelijkheden om heerlijk te wonen. Met het gezellige centrum van Voorschoten op loop/fietsafstand is er voldoende winkelaanbod voor de dagelijkse boodschappen. Ook zijn er verschillende sportieve mogelijkheden op korte afstand; een roei- en surfvereniging, voetbalclub, sportschool en tennisclub Forescate. Diverse (basis)scholen zijn binnen handbereik en de uitvalswegen A4 en N11 zijn dichtbij.

Kom kijken en laat je verrassen!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kenmerken:
– Bouwjaar 1963
– Woonoppervlakte van 83m2
– Aangename locatie in een opvallend kindvriendelijke en rustige wijk in Voorschoten
– Op loopafstand van winkels voor dagelijkse boodschappen
– Twee ruime slaapkamers
– Keurige, lichte vloer door het gehele appartement
– Nabij uitvalswegen en de Vlietlanden
– De kosten voor de VVE bedragen € 144,67 per maand.

Vraagprijs: € 325.000,- K.K. | Oplevering: in overleg (kan snel)

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule.

Nimmer bewoon-clausule is van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Gerard Douplantsoen
Huisnummer
29
Postcode
2251 GN
Stad
Voorschoten

Overdracht

Vraagprijs
€ 325.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 3.916
Status
Verkocht o.v.
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1963
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
83 m²
Inhoud
252 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
1 douche

Energie

Label
E
Index
2.24
Label einddatum
06-11-2030
Isolatie
dubbel glas
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Media

Vergelijk objecten