Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Voorschoten
Frans Halsplantsoen 101
€ 269.000,- k.k.
Beschrijving

‘Keurig 3-kamerappartement dichtbij de “Vlietlanden” met fantastisch groen uitzicht’

Wie opzoek is naar een keurig appartement op de top etage van een kleinschalig en verzorgd appartementencomplex en geniet van een groen uitzicht en water voor de deur is op het Frans Halsplantsoen 101 in Voorschoten zeker aan het juiste adres!

Indeling

De woning ligt in een goed onderhouden en bekend complex op een aantrekkelijke locatie in de buurt van ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte62 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers3 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Keurig 3-kamerappartement dichtbij de “Vlietlanden” met fantastisch groen uitzicht’

Wie opzoek is naar een keurig appartement op de top etage van een kleinschalig en verzorgd appartementencomplex en geniet van een groen uitzicht en water voor de deur is op het Frans Halsplantsoen 101 in Voorschoten zeker aan het juiste adres!

Indeling

De woning ligt in een goed onderhouden en bekend complex op een aantrekkelijke locatie in de buurt van het centrum van Voorschoten, openbaar vervoer, uitvalswegen, scholen en het veelzijdige recreatiegebied ‘de Vlietlanden’. Na de verzorgde entree met bellentableau en brievenbussen volgt het trappenhuis naar de etages. Bij binnenkomst in dit keurige appartement op de derde etage volgt de hal waaraan een toilet, een garderobe, de meterkast, de eerste ruime slaapkamer, de lichte keuken en de ruime woonkamer liggen.

De sfeervolle, lichte woonkamer heeft een fantastisch uitzicht op het ondergelegen water van de Vliet en haar groene oevers. Hier is ruimte voor een zit- en eethoek. Bovendien geeft de woonkamer toegang tot een ruime slaapkamer met grote kastenwand die de kamer een verrassende indeling geeft. De aangrenzende compacte badkamer is voorzien van een douche, radiator en wastafel.

Vanuit de hal is de praktisch ingedeelde keuken bereikbaar welke is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling en voorzien diverse losse apparatuur. De keuken beschikt over toegang tot het tweede balkon. Tevens beschikt de keuken over een wasmachineaansluiting. Aan de centrale hal grenst een 2e ruime en lichte slaapkamer met schuifpui naar één van de twee balkons met prachtig uitzicht.

Met het charmante water en het weidse uitzicht, twee ruime slaapkamers en een praktische indeling heeft dit appartement veel mogelijkheden om heerlijk te wonen. Met het gezellige centrum van Voorschoten op loop/fietsafstand is er voldoende winkelaanbod voor de dagelijkse boodschappen. Ook zijn er verschillende sportieve mogelijkheden op korte afstand; een roei- en surfvereniging, voetbalclub, sportschool en tennisclub Forescate. Diverse (basis)scholen zijn binnen handbereik en de uitvalswegen A4 en N11 zijn dichtbij.

Kom kijken en laat je verrassen!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1975
– Woonoppervlakte: 62m2
– Inhoud: 186m3
– 2 slaapkamers
– De woning is voorzien van dubbel glas
– Gelegen op de 3e etage
– Separate eigen berging in het complex
– Verwarming via blokverwarming
– Warm water via geiser (eigendom)
– Zonneschermen aan de voorzijde aanwezig
– Het betreft hier een actieve VvE, servicekosten € 236,31 per maand inclusief o.a. voorschot stookkosten met blokverwarming, schoonmaak, groot- en klein onderhoud en opstalverzekering

Vraagprijs: € 269.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule.

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Frans Halsplantsoen
Huisnummer
101
Postcode
2251 XD
Stad
Voorschoten

Overdracht

Vraagprijs
€ 269.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.339
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
5 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1975
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
62 m²
Inhoud
186 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
1 douche

Energie

Label
C
Label einddatum
27-11-2033
Isolatie
dubbel glas

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, open ligging
Media

Vergelijk objecten