Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Voorschoten
Witte de Withlaan 9
€ 275.000,- k.k.
Beschrijving

Op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex gelegen 2-kamer appartement met over de gehele breedte van het appartement een overdekt balkon.

Het appartement is gelegen in de wijk Noord-Hofland. Alle denkbare faciliteiten in de buurt! Noord-Hofland is een groen opgezette woonwijk met eigen wijkvoorzieningen. Zo is het appartement gelegen op loopafstand van winkelcentrum “Hofland” en div. basisscholen. Ook NS station de Vink is goed bereikbaar, op korte fietsafstand van diverse sportfaciliteiten ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte64 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers2 kamers
Aantal slaapkamers1 slaapkamer
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex gelegen 2-kamer appartement met over de gehele breedte van het appartement een overdekt balkon.

Het appartement is gelegen in de wijk Noord-Hofland. Alle denkbare faciliteiten in de buurt! Noord-Hofland is een groen opgezette woonwijk met eigen wijkvoorzieningen. Zo is het appartement gelegen op loopafstand van winkelcentrum “Hofland” en div. basisscholen. Ook NS station de Vink is goed bereikbaar, op korte fietsafstand van diverse sportfaciliteiten en het gezellige centrum van Voorschoten. Wilt u naar Leiden? Dan is de afstand naar het historische centrum gelegen op 4 km fietsafstand. Of denk aan Leiden Universiteit of het Bio Science Park!

Indeling

Begane grond:
Afgesloten entree met gemeenschappelijke bellentableau met intercom en brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de berging op de begane grond. De berging is voorzien van elektra. Middels de lift of de trap toegang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Via de ruime gang toegang tot het appartement via de voordeur. Ruime hal met grote bergkast welke ook als garderobe dienst kan doen. Hiernaast het toilet. Voorafgaand aan de slaapkamer is nog de badkamer gesitueerd. De badkamer heeft een douchecabine, wastafelmeubel en wasmachine aansluiting. In het appartement is een ruime slaapkamer gelegen aan de achterzijde. De woonkamer met moderne open keuken, heeft eveneens toegang tot het balkon over de gehele breedte van het appartement. De keuken is recent vervangen en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Goed om te weten:
De keuken en vloeren zijn in 2021 vervangen.

Kom kijken en laat je verrassen!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kenmerken:
– Gebruiksoppervlakte wonen: 64 m²
– Inhoud: 192 m³
– Bouwjaar: 1975
– Energielabel C
– Geïsoleerd en voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
– Verwarming en warm water middels blokverwarming
– Het betreft hier een actieve VvE, servicekosten: € 199,28 per maand (o.a. inclusief voorschot stookkosten: € 60,74).
– Parkeren: Openbaar parkeren (vrij) en op eigen terrein

Vraagprijs: € 275.000,- K.K. | Oplevering: in overleg (kan snel)

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule.

Nimmer bewoon clausule is van toepassing

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Witte de Withlaan
Huisnummer
9
Postcode
2253 XS
Stad
Voorschoten

Overdracht

Vraagprijs
€ 275.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.297
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
5 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1975
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
64 m²
Inhoud
192 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
1 douche

Energie

Label
C
Label einddatum
27-11-2030
Isolatie
dubbel glas

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Media

Vergelijk objecten