Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Voorburg
van Alphenstraat 29
€ 339.000,- k.k.
Beschrijving

‘Perfect gelegen modern 4-kamer appartement op de begane grond met zonnige achtertuin, 3 slaapkamers en bijzonder veel bergruimte’

In deze populaire en zeer gunstig gelegen buurt op de grens van Voorburg en Bezuidenhout ligt dit ruime 4-kamer begane grond appartement. De binnenstad van Den Haag ligt op 10 minuten fietsafstand, ligt de dichtstbijzijnde tramhalte op loopafstand en is Station NOI om de hoek, toch is de omgeving rustig en groen. Het appartement is uitstekend ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte65 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers4 kamers
Aantal slaapkamers3 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Perfect gelegen modern 4-kamer appartement op de begane grond met zonnige achtertuin, 3 slaapkamers en bijzonder veel bergruimte’

In deze populaire en zeer gunstig gelegen buurt op de grens van Voorburg en Bezuidenhout ligt dit ruime 4-kamer begane grond appartement. De binnenstad van Den Haag ligt op 10 minuten fietsafstand, ligt de dichtstbijzijnde tramhalte op loopafstand en is Station NOI om de hoek, toch is de omgeving rustig en groen. Het appartement is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en via diverse uitvalswegen. Op steenworp afstand ligt het prachtige “Vreugd en Rust” park en het “Haagse Bos”, voor kinderen zijn er speeltuinen in de buurt en is er een grote diversiteit aan scholen zowel basis- als voortgezet onderwijs alsmede kinderdagverblijven. Een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels zorgt voor leuke hotspots zoals Theresiastraat en winkelcentrum Koningin Julianaplein. Kortom, een rustige omgeving op fietsafstand van het bruisende stadscentrum en alle voorzieningen om heerlijk te kunnen wonen.

Indeling

Begane grond:
Dit appartement uit de jaren ‘20 is gelegen in een kleinschalig gebouw met afgesloten portiek. Het appartement op de begane grond is bereikbaar via dit gemeenschappelijke portiek. Bij binnenkomst volgt de T-vormige hal waar vrijwel alle vertrekken van dit lichte 4-kamerappartement aan liggen. Door de industriële binnendeur met glas is de lichte living met openkeuken bereikbaar. De gehele ruimte is voorzien van een lichte, sfeervolle vloer waardoor er eenheid ontstaat en het licht van beide kanten benadrukt wordt. De moderne keuken is in de meest optimale opstelling geplaatst om veel werk- en kastruimte te creëren en alle inbouwapparatuur een plek te geven. Zo beschikt de keuken over een vaatwasser, 5-pitsgaskookplaat, afzuigkap, grote koelkast, vriezer, spoelkraan, combi-oven en een gezellige ontbijtbar. Ook is er een vaste servieskast, inbouwverlichting en beschikt de keuken over openslaande deuren naar de achtertuin. Aan de tuinzijde liggen twee slaapkamers die bereikbaar zijn vanuit de hal. De grote slaapkamer geeft toegang tot de kleine, derde slaapkamer (momenteel in gebruik als kleedkamer) en heeft tevens een toegangsdeur naar de tuin. De tweede ruime slaapkamer ligt aan de straatzijde. Vanuit de hal is ook de badkamer bereikbaar die is voorzien van speciaal stucwerk, een riante inloopdouche, badkamermeubel en een radiator. In de hal is eveneens een separaat toilet met fonteintje gesitueerd en zijn vaste kasten aanwezig.

De woning is zonder klussen zo te betrekken.

Buiten:
De tuin is zonnig en gelegen op het zuidoosten en beschikt over meerdere plekken om te genieten van de zon óf de schaduw. De Wisteria en de borderbakken voorzien de tuin van een groene touch in een mooie balans met de donkere terrastegels. De berging in de tuin heeft verrassend veel bergruimte. Hier is ook de opstelplaats voor de wasmachine, droger en cv-ketel. Er is een achterom aanwezig die uitkomt op grote binnentuin.

Kelder:
Onder een groot gedeelte van de woning is een kelder uitgegraven. In deze kelder/berging kan meer opgeborgen worden dan op de foto’s te zien is!

Goed om te weten:
Er wordt dit jaar een geheel nieuw afgesloten portiek met brievenbussen en bellenplateau geplaatst.

Kom kijken en laat je verrassen!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1923
– Woonoppervlakte: 65m2
– Inhoud: 215m3
– 3 slaapkamers
– De woning is compleet voorzien van dubbel glas
– Energielabel C
– Vloer is na-geïsoleerd in 2022
– Zonnige fraai aangelegde achtertuin met achterom
– Binnentuin achter de woning
– Cv-ketel Remeha (2021) eigendom
– Separate berging met kelder
– Het betreft hier een kleinschalige VVE met 3 eigenaren, servicekosten € 75,00 per maand, inclusief groot- en klein onderhoud en opstalverzekering

Vraagprijs: € 339.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule.

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
van Alphenstraat
Huisnummer
29
Postcode
2274 NB
Stad
Voorburg

Overdracht

Vraagprijs
€ 339.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 5.216
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
6 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1923
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
65 m²
Inhoud
215 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
2 woonlagen

Energie

Label
C
Label einddatum
07-07-2033
Isolatie
vloer, dubbel glas
Type ketel
Remeha Avanta
Boiler jaar
2021
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
achtertuin
Oppervlakte
35 m²
Tuin
southeast
Media

Vergelijk objecten