Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Oegstgeest
Aert van Neslaan 613
€ 325.000,- k.k.
Beschrijving

Dit ruime en sfeervolle 4-kamer appartement bevindt zich op een zeer centrale locatie, op steenworp afstand van het winkelcentrum ‘Lange Voort’. Het appartement is goed onderhouden en gelegen op de zesde verdieping en tevens bovcenste verdieping (geen boven buren) waardoor je kunt genieten van een heerlijk zonnig en ruim balkon op het westen. Er is een handige gezamenlijke fietsenberging beschikbaar op de begane grond.

Het appartement heeft een goede locatie, met het ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte84 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers4 kamers
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Dit ruime en sfeervolle 4-kamer appartement bevindt zich op een zeer centrale locatie, op steenworp afstand van het winkelcentrum ‘Lange Voort’. Het appartement is goed onderhouden en gelegen op de zesde verdieping en tevens bovcenste verdieping (geen boven buren) waardoor je kunt genieten van een heerlijk zonnig en ruim balkon op het westen. Er is een handige gezamenlijke fietsenberging beschikbaar op de begane grond.

Het appartement heeft een goede locatie, met het voordeel van een centrale ligging en nabij alle belangrijke voorzieningen, zoals het winkelcentrum ‘Lange Voort’, handige bushaltes op loopafstand te bereiken en gemakkelijke toegang tot uitvalswegen alsmede het eenvoudig bereikbare Centraal Station van Leiden. Dit maakt de dagelijkse routine moeiteloos en handig.

Indeling
Begane grond:
Beveiligde entree, compleet met een handig bellen- en brievenbussysteem. Er is zowel een lift als een trap die je naar de 6e etage kan brengen.

6e verdieping:
Indeling appartement,
Entree ruime hal met volledig betegeld toilet en fonteintje in moderne kleurstellingen en een ruime separate inpandige bergruimte met aansluitingen voor wasapparatuur. Moderne keuken aan de voorzijde van de woning uit 2016 met fraai aanrechtblad en voorzien van inbouwapparatuur waaronder een 4-pits gasfornuis, magnetron, oven, koelvriescombinatie en een vaatwasser. Vanuit de keuken is toegang naar een voorraadkast met grote elektrische boiler. Zeer lichte woonkamer met een eetkamer aan de achterzijde en toegang tot het balkon gelegen op het westen. Vanaf het balkon heeft u prachtig uitzicht op veel groen en kunt u heerlijk van de zon genieten.
Aan de achterzijde bevindt zich de 1e ruime (ouder)slaapkamer en de 2e slaapkamer. De moderne en volledig betegelde badkamer heeft een inloopdouche, wastafel en een handdoekradiator. De moderne meterkast bevindt zich aan de buitenzijde van de woning.

Goed om te weten:
De woning is zonder klussen zo te betrekken en is voorzien van een mooie natuurstenen vloer in de hal, het toilet en de badkamer. De keuken is tevens voorzien van vloertegels. De woonkamer en eetkamer zijn afgewerkt met een mooie moderne laminaatvloer. De wanden in de woning zijn keurig afgewerkt.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u tevens hier vinden. Download de brochure via Funda om met de link naar deze website te gaan

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1965
– Woonoppervlakte: 84m2
– Inhoud: 255m3
– Elektrische boiler eigendom (80 liter)
– Het appartement is volledig voorzien van isolerende beglazing.
– Lift aanwezig
– Gemeenschappelijke fietsenberging (geen eigen separate berging beneden)
– Rondom het complex is voldoende parkeergelegenheid
– Blokverwarming
– Er is een huismeester aanwezig
– Zeer actieve VVE, bijdrage € 328,09 per maand, exclusief € 50,- voorschot verwarming en
water.

Vraagprijs: € 325.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdomsclausule en asbestclausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Aert van Neslaan
Huisnummer
613
Postcode
2341 HV
Stad
Oegstgeest

Overdracht

Vraagprijs
€ 325.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 3.870
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
4 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1965
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
84 m²
Inhoud
255 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag

Energie

Label
E
Label einddatum
17-04-2025
Isolatie
dubbel glas

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, open ligging
Media

Vergelijk objecten