Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Noordwijkerhout
Herenweg 328
€ 735.000,- k.k.
Beschrijving

Vrijstaande woning in de Bollenstreek met grote bollenschuur.

Gelegen aan de Herenweg in Noordwijkerhout op goede locatie, deels landelijk gelegen maar toch nabij het dorpscentrum met alle dagelijkse voorzieningen.

In dit vrijstaande jaren ‘20 huis “Annie” zijn de oorspronkelijke details bewaard gebleven De woning heeft een grote woonkamer-en-suite indeling met erker en glas-in-lood, een ruime keuken, bijkeuken en badkamer en bergruimte, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een bergvliering. Aan bergruimte ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte125 m²
Perceeloppervlakte875 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Vrijstaande woning in de Bollenstreek met grote bollenschuur.

Gelegen aan de Herenweg in Noordwijkerhout op goede locatie, deels landelijk gelegen maar toch nabij het dorpscentrum met alle dagelijkse voorzieningen.

In dit vrijstaande jaren ‘20 huis “Annie” zijn de oorspronkelijke details bewaard gebleven De woning heeft een grote woonkamer-en-suite indeling met erker en glas-in-lood, een ruime keuken, bijkeuken en badkamer en bergruimte, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een bergvliering. Aan bergruimte geen gebrek want direct bij de woning ligt een grote voormalige bollenschuur van 110m2 met twee garagedeuren en een verdieping.

De zonnige achtertuin ligt op het zuidoosten, en de parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen is geen enkel probleem. Deze vrijstaande woning staat op een perceel van 875m² op een unieke locatie aan de rand van Noordwijkerhout maar toch dicht bij het dorp en is vrij gelegen met aan de achterzijde van de woning is deels vrij uitzicht over de bollenvelden en de Hogeveense polder richting Lisse.

Noordwijkerhout is een gezellig en gastvrij dorp en staat bekend om de prachtige bollen en bloemenvelden. Kortom het hart van de Bollenstreek. Je woont hier met de bossen, strand, bollenvelden en vaarwater praktisch in de natuur en dat in onze drukke randstad!

Op fietsafstand zijn alle wenselijke voorzieningen snel bereikbaar zoals basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs, gezellige restaurants, supermarkten en een diversiteit aan winkels. Het openbaar vervoer de bushalte is op loopafstand en de uitvalswegen N206/A44 en de steden Leiden, Haarlem en Amsterdam zijn binnen korte tijd te bereiken.

Indeling:
Entree, hal met de meterkast, toiletruimte en kelderkast onder de trap, In de hal ligt een fraaie granitovloer. De woonkamer heeft een sfeervolle uitstraling veel ramen en is heerlijk licht. De woonkamer heeft een klassiek kamer-en-suite indeling met erker aan de voorzijde
In de keuken is nog oorspronkelijk met granitovloer een aanrechtblad De keuken is in een rechte opstelling zonder apparatuur en er is een fraaie authentieke vitrinekast. Achter de keuken is een kleinere hal met toegang naar de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel en douche. Achter de badkamer is een bergruimte, die ook al bijkeuken of slaapkamer te gebruiken is. Vanuit deze ruimte is een bergvliering te bereiken met een losse trap.

1e verdieping:
Overloop met een vaste kast, 1e slaapkamer aan de voorzijde met een vaste kast, 2e slaapkamer aan de voorzijde ook met een vaste kast, 3e slaapkamer aan de achterzijde, Vanuit deze slaapkamer is er een trap naar de grote bergvliering.

Buiten
De tuin is rondom gelegen met vrij uitzicht aan de achterzijde en zeer gunstige zonligging. Op het perceel is een flinke parkeerruimte voor meerdere auto’s en een grote bollenschuur met verdieping van totaal 110m2 met twee garagedeuren. Deze grote bollenschuur geeft allerlei mogelijkheden zoals een werkruimte, zorgwoning, opslag voor een klusbedrijf of kleinere aannemer maar ook als extra speel/verblijf-ruimte voor uw opgroeiende kinderen.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Op deze website kunt u veel extra informatie terugvinden. Download de brochure via Funda om op deze website terecht te komen.

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1920
– Woonoppervlak: 125 m2
– Overige inpandige ruimte 4m2
– Inhoud: ca.687m3
– Bollenschuur 110m2
– Perceel: 875 m2
– Verwarming via gaskachels
– Warm water via keuken geiser
– Woning is deels met dubbele beglazing.

Vraagprijs: € 735.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het Kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Herenweg
Huisnummer
328
Postcode
2211 VE
Stad
Noordwijkerhout

Overdracht

Vraagprijs
€ 735.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 5.880
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
10 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1920
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
125 m²
Perceeloppervlakte
875 m²
Inhoud
683 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 douche

Energie

Label
F
Label einddatum
24-06-2033

Buitenruimte

Ligging
aan water, open ligging, vrij uitzicht
Oppervlakte
550 m²

Garage

Capaciteit
2
Media

Vergelijk objecten