Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiderdorp
Wielewaallaan 1
€ 479.000,- k.k.
Beschrijving

‘Ruime en lichte jaren ’60 hoekwoning in de populaire Vogelwijk in Leiderdorp met zonnige tuin, vrijstaande garage en oneindig veel mogelijkheden’

Opzoek naar een eengezinshoekwoning op een zeer geliefde en kindvriendelijke locatie? Met een vrijstaande garage in de achtertuin én de mogelijkheid om een tweede garage aan de overzijde erbij te kopen? Op loopafstand van een winkelcentrum, speeltuintjes en diverse scholen? Met een heerlijk, grote tuin en genoeg mogelijkheden om er een echt ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte121 m²
Perceeloppervlakte262 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Ruime en lichte jaren ’60 hoekwoning in de populaire Vogelwijk in Leiderdorp met zonnige tuin, vrijstaande garage en oneindig veel mogelijkheden’

Opzoek naar een eengezinshoekwoning op een zeer geliefde en kindvriendelijke locatie? Met een vrijstaande garage in de achtertuin én de mogelijkheid om een tweede garage aan de overzijde erbij te kopen? Op loopafstand van een winkelcentrum, speeltuintjes en diverse scholen? Met een heerlijk, grote tuin en genoeg mogelijkheden om er een echt gezinshuis van te maken? Niet verder zoeken, wij bieden Wielewaallaan nummer 1 in Leiderdorp aan.

INDELING

Begane grond:
Deze jaren ‘60 hoekwoning met tuin aan drie zijden heeft een opvallend lichte living door de vele grote ramen en de schuifpui naar de achtertuin waar een eettafel goed tot zijn recht komt. Aan de voorzijde is ruimte voor een zithoek met een fijn uitzicht op de voor- en zijtuin en de aangrenzende, gemoedelijke, straat. De separate keuken ligt aan de achterzijde en beschikt over diverse inbouwapparatuur. Onder de trap in de hal is een praktische trapkast gesitueerd. Eveneens in de hal is een toilet met fonteintje, de meterkast en ruimte voor een garderobe.

1e etage:
De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers, één aan de voorzijde en twee aan de achterzijde van het huis. De twee grote slaapkamers beschikken beide over praktische inbouwkasten. Aan de achterzijde ligt een kleinere slaapkamer met uitzicht op de achtertuin. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, radiator en wastafel. Hier is ook de aansluiting voor de wasmachine.

2e etage:
Op de tweede verdieping ligt een zeer ruime, vierde, slaapkamer met een kunststof dakkapel (2001) en een wastafel. Onder de schuine kanten van het dak is veel opbergruimte voor de welbekende koffers, kerstspullen en wintersportartikelen en er is een praktische ruimte op de voorzolder met de cv-ketel. Deze etage zou prachtig verbouwd kunt worden tot een volwaardige en ruime slaapetage met veel licht en bijvoorbeeld een tweede badkamer.

Buiten:
In de diepe achtertuin met elektrisch zonnescherm, waar altijd een heerlijke plek te vinden is om te genieten van de zon, staat een vrijstaande garage. Wat deze woning extra bijzonder maakt is de mogelijkheid om zelfs een tweede garage aan te schaffen. Deze ligt schuin tegenover de woning in een rij garageboxen. Bijzonder handig als u opzoek bent naar extra ruimte(deze zit niet in de vraagprijs). Let op! De tweede garage is NIET los te koop.

Omgeving:
Deze fijne woning met heerlijk, riante tuin en vrijstaande garage is zeer centraal gelegen op loopafstand van de Santhorst en park De Houtkamp, diverse basisscholen, sport- en recreatiefaciliteiten en het openbaar vervoer. Ook de uitvalswegen A4 en N11 in de richting van Amsterdam, Den Haag/Rotterdam en Utrecht zijn snel bereikbaar. Bovendien is het historische centrum van Leiden binnen een kwartier fietsen te bereiken.

Goed om te weten:
Verkopers hebben een bouwtechnische keuring laten uitvoeren en deze is beschikbaar in de presentatie van de woning.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kom kijken en laat je verrassen!

Kenmerken:
– Bouwjaar is 1969
– Woon oppervlakte van 124m2
– Perceel oppervlakte van 262m2
– Energielabel D
– Cv-ketel Intergas (2023)
– Jaren ’60 hoekwoning met heerlijk ruime voor-, zij- en achtertuin
– Vrijstaande garage en de optie om een tweede garagebox erbij te kopen (zit niet in de vraagprijs)
– Veel mogelijkheden om de woning naar eigen smaak aan te passen
– Mogelijkheid tot uitbouwen van de begane grond
– Centrale ligging; scholen, winkels, sport- en recreatiemogelijkheden

Vraagprijs: € 479.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

– NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

– Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom- en asbest-clausule.

– Nimmer bewoon clausule is van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Wielewaallaan
Huisnummer
1
Postcode
2352 EV
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 479.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 3.959
Status
Te koop
Aangeboden sinds
2 weken
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1969
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
121 m²
Perceeloppervlakte
262 m²
Inhoud
328 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 douche, 1 toilet

Energie

Label
D
Label einddatum
19-03-2034
Isolatie
dubbel glas
Type ketel
Intergas HRE
Boiler jaar
2023
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin, zijtuin
Oppervlakte
124 m²
Tuin
northwest

Garage

Capaciteit
1
Media

Vergelijk objecten