Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiderdorp
Hoofdstraat 58
€ 779.000,- k.k.
Beschrijving

Werkelijk unieke twee-onder-een-kapwoning met speelse indeling, een dakterras en een garage met prachtig vrij uitzicht op het doorgaand vaarwater van de Oude Rijn.

***See English text below***

Aan de geliefde Hoofdstraat, in het ‘oude’ dorp van Leiderdorp (Kerkwijk), langs de Oude Rijn gelegen ruime twee-onder-een kapwoning. Dit woonhuis heeft op de begane grond een flinke woonkamer en open keuken, een achtertuin grenzend aan het jaagpad, met vrij zicht op de ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte157 m²
Perceeloppervlakte182 m²
Aantal kamers4 kamers
Aantal slaapkamers3 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Werkelijk unieke twee-onder-een-kapwoning met speelse indeling, een dakterras en een garage met prachtig vrij uitzicht op het doorgaand vaarwater van de Oude Rijn.

***See English text below***

Aan de geliefde Hoofdstraat, in het ‘oude’ dorp van Leiderdorp (Kerkwijk), langs de Oude Rijn gelegen ruime twee-onder-een kapwoning. Dit woonhuis heeft op de begane grond een flinke woonkamer en open keuken, een achtertuin grenzend aan het jaagpad, met vrij zicht op de Oude Rijn. Er zijn 2 ruime slaapkamers op de eerste verdieping en toegang naar het grote dakterras van ca. 31m2, met prachtig uitzicht over het doorgaande vaarwater van de Oude Rijn. Dit terras ligt net als de achtertuin op het zonnig zuidwesten dus u kunt bijna de gehele dag van de zon genieten. Op de 2e verdieping is een grote (3e) slaapkamer een tweede badkamer en grote inpandige bergruimte.

De ligging aan het Jaagpad/Oude Rijn zorgt voor een directe vaarverbinding naar onder meer het centrum van Leiden, de Kagerplassen en het Braassemermeer.

Alle voorzieningen zoals winkels, scholen, kinderopvang, sportfaciliteiten en een ziekenhuis zijn in de nabije omgeving. Bovendien bevindt u zich op zo’n 20 autominuten van Den Haag en Amsterdam.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met naast de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan.

Indeling:
Begane grond,
Aan de Hoofdstaat, in de sfeervolle woonomgeving is de entree van nummer 56. In de ruime hal is toegang tot een toilet met fonteintje, meterkast, een ruime garderobe en de trapopgang naar de bovengelegen etages.
Middels de schuifdeur is de riante living bereikbaar. Door de comfortabele lay-out is er ruimte voor een grote zithoek en een riante eethoek. De openhaard is een warm middelpunt waar omheen de zithoek is gecreëerd. Aan de achterzijde is de schuifpui naar de achtertuin. Aan de voorzijde van het huis ligt de nette woonkeuken. Deze is in een hoekopstelling met inbouwapparatuur. Er is een vaatwasser, 4-pitsgaskookplaat met afzuigkap, combi-oven, verlichting onder de bovenkastjes, koelkast en een vriezer. Door de gekozen opstelling heeft de keuken veel werk- en kastruimte. Tevens is er ruimte voor een eettafel.

De flinke achtertuin is toegankelijk via de schuifpui vanuit de woonkamer en vanuit de garage en berging. De garage heeft een elektrische garagedeur. De tuin is begrensd met een tuinmuren waardoor het geheel veel privacy geeft. De ligging op het zuidenwesten is ideaal om optimaal te genieten van het aangename buitenleven. De omgeving is groen, rustig en door de aanleg van de tuin zijn er meerdere zitplekken mogelijk zowel op het dakterras als in de tuin. Uiteraard is het zomers genieten van de langsvarende boten. Tevens geeft het water enige verkoeling in de warme zomerdagen. De garage is geschikt voor een auto, motor of bijvoorbeeld als een klusruimte.

1e etage
De eerste etage heeft een overloop, twee slaapkamers waarvan een aan de voorzijde en één aan de achterzijde. De slaapkamers beschikken over veel ruimte en veel daglicht. De badkamer ligt midden tussen de kamers en is voorzien van inbouwspots, een ruime inloopdouchecabine, een radiator, een toilet en een wastafel met spiegelmeubel. Het geheel is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. Vanuit de achterslaapkamer is er met de schuifpui toegang naar het dakterras met uitzicht op het doorgaande vaarwater van de Oude Rijn.

Tweede etage:
Deze etage heeft een verrassend ruime slaapkamer aan de achterzijde met dakvensters en charmante schuine kanten, een volledig betegelde, tweede badkamer met een douchecabine, toilet en een wastafel. Op de voorzolder is een handige grote inpandige bergruimte met CV ketel.

Op steenworpafstand ligt onder andere winkelcentrum “Winkelhof”, sport- en recreatiefaciliteiten, het Alrijne Ziekenhuis en diverse (basis) scholen waaronder de Elckerlyc International & Montessori School.
De scholen in de omgeving zijn op korte afstand en eenvoudig bereikbaar. Op slechts 10 minuten fietsafstand van de gezellige historische binnenstad van Leiden met winkels, terrassen, restaurants, het centraal station en musea. Uitvalswegen zoals de A4, A44, en N11 (Amsterdam/Den Haag/Alphen aan den Rijn) zijn snel te bereiken.

Kom kijken en laat je verrassen.

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1984
– Woonoppervlak: 185m2 (inclusief garage en berging)
– Inhoud: 470,7m3
– Perceel: 182m2
– Warm water en centrale verwarming met Cv-combiketel Remeha HR 2019
– Glasisolatie, vloerisolatie en dakisolatie aanwezig (vanaf bouwjaar)
– De dakbedekking van het dakterras is vervangen in 2023
– Buitenschilderwerk grotendeels in 2022 gedaan.
– Een grote garage met een berging samen ca 28m2.
– Groot zonnescherm aan de achterzijde op de begane grond.

Vraagprijs: € 779.000, – K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het Kadaster.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

English text:

Spacious semi-detached house located on the popular Hoofdstraat, in the ‘old’ village of Leiderdorp (Kerkwijk), along the Oude Rijn. This house has a large living room and open kitchen on the ground floor, a backyard adjacent to the towpath, with an unobstructed view of the Oude Rijn. There are 2 spacious bedrooms on the first floor and access to the large roof terrace of approx. 31m2, with beautiful views over the water of the Oude Rijn. Like the backyard, this terrace faces the sunny southwest, so you can enjoy the sun almost all day long. On the 2nd floor there is a large (3rd) bedroom, a second bathroom and large indoor storage space.

The location on the Jaagpad/Oude Rijn provides a direct sailing connection to the center of Leiden, the Kagerplassen and the Braassemermeer.

All amenities such as shops, schools, childcare, sports facilities and a hospital are nearby. Moreover, you are about 20 minutes by car from The Hague and Amsterdam.

This property also has its own website available. In addition to large format photos, it also contains all kinds of useful tools. You can also find the relevant documentation here. Download the brochure to go to this site.

Ground floor:
The entrance to number 56 is located on the Hoofdstaat, in the attractive living environment. In the spacious hall there is access to a toilet with sink, electrical meters, a spacious wardrobe and the stairs to the upper floors.
The spacious living room is accessible through the sliding door. The comfortable layout provides space for a large seating area and a spacious dining area. The fireplace is a warm center around which the seating area is created. At the rear are sliding doors to the backyard. The neat kitchen-diner is located at the front of the house. This is in a corner unit with built-in appliances. There is a dishwasher, 4-burner gas hob with extractor hood, combination oven, lighting under the upper cabinets, refrigerator and a freezer. Due to the chosen layout, the kitchen has plenty of work and cupboard space. There is also room for a dining table.

The large backyard is accessible through sliding doors from the living room and from the garage and storage room. The garage has an electric garage door. The garden is bordered by brick stone garden walls, which gives it a lot of privacy. The south-west location is ideal for fully enjoying the pleasant outdoor life. The environment is green, quiet and due to the layout of the garden, several seating areas are possible both on the roof terrace and in the garden. Of course you can enjoy the boats passing by in the summer. The water also provides some cooling on hot summer days. The garage is suitable for a car, motorcycle or, for example, as a handyman space.

First floor:
The first floor has a landing, two bedrooms, one at the front and one at the rear. The bedrooms have plenty of space and lots of daylight. The bathroom is located in the middle of the rooms and has recessed spotlights, a spacious walk-in shower cabin, a radiator, a toilet and a sink with mirror furniture. The whole is designed in a neutral color scheme. From the rear bedroom there is sliding doors to the roof terrace with a view on the water of the Oude Rijn.

Second floor:
This floor has a surprisingly spacious bedroom at the rear with skylights and charming sloping sides, a fully tiled second bathroom with a shower cabin, toilet and a sink. In the attic in front of the house, there is a handy large indoor storage space with central heating boiler.

Closeby is the “Winkelhof” shopping center, sports and recreational facilities, the Alrijne Hospital and various (primary) schools, including the Elckerlyc International & Montessori School. Just a 15-minute bike ride from the pleasant historic city center of Leiden with shops, terraces, restaurants, the central station and museums. Arterial roads such as the A4, A44, and N11 (Amsterdam/The Hague/Alphen aan den Rijn) can be reached quickly.

Come have a look and be surprised.

This property also has its own website available. In addition to the large format photos, there are also all kinds of useful tools available. You can also find the relevant documentation here. Download the brochure to go to this website.

Particularities:
– Year of construction: 1984
– Living area: 185m2 (including garage and storage room)
– Volume: 470.7m3
– Plot: 182m2
– Hot water and central heating with central heating combination boiler Remeha HR 2019
– Glass insulation, floor insulation and roof insulation available (from year of construction)
– The roof covering of the roof terrace was replaced in 2023
– Exterior painting done in 2022.
– A large garage with a storage room together approximately 28m2.
– Large sunscreen at the rear on the ground floor.

Asking price: €779.000 K.K. | Delivery in consultation

– NEN 2580 measurement reporting is available

– We have also had the house structurally inspected and it is available in the presentation of the house.

This information has been compiled by us with due care. However, no liability is accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The NVM conditions apply.

The Measurement Instruction is based on NEN2580. The Measuring Instruction is intended to apply a more unambiguous method of measuring to provide an indication of the usable surface. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations at the land registry.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Hoofdstraat
Huisnummer
58
Postcode
2351 AL
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 779.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.962
Status
Te koop
Aangeboden sinds
7 weken
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1984
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
157 m²
Perceeloppervlakte
182 m²
Inhoud
471 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Aantal badkamers
2 badkamers
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 douche, 2 toiletten

Energie

Label
C
Label einddatum
02-10-2033
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas
Type ketel
Remeha HR
Boiler jaar
2019
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg, in woonwijk, open ligging, aan vaarwater
Tuin
achtertuin
Oppervlakte
72 m²
Tuin
west

Garage

Capaciteit
1
Media

Vergelijk objecten