Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiderdorp
Koningstraat 65
€ 495.000,- k.k.
Beschrijving

In een van de leukste straten van het sfeervolle “oud Leiderdorp” gelegen, gemoderniseerde jaren ’30 HOEKWONING met een voortuin en diepe verzorgde aangelegde achtertuin op het noordwesten met achterom en een grote gemetselde schuur.

Deze woning heeft een ruime woonkamer, een fraaie schouw, eikenhouten vloeren openslaande deuren naar de tuin, 3 slaapkamers en een moderne badkamer en een keuken met grote professionele kookplaat. Er zijn paneeldeuren, hoge plafonds en een erker aan de voorzijde ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte92 m²
Perceeloppervlakte182 m²
Aantal kamers4 kamers
Aantal slaapkamers3 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

In een van de leukste straten van het sfeervolle “oud Leiderdorp” gelegen, gemoderniseerde jaren ’30 HOEKWONING met een voortuin en diepe verzorgde aangelegde achtertuin op het noordwesten met achterom en een grote gemetselde schuur.

Deze woning heeft een ruime woonkamer, een fraaie schouw, eikenhouten vloeren openslaande deuren naar de tuin, 3 slaapkamers en een moderne badkamer en een keuken met grote professionele kookplaat. Er zijn paneeldeuren, hoge plafonds en een erker aan de voorzijde en glas-in-lood.

Deze klassieke jaren ’30 woning ligt in het geliefde oude dorp, in een van de leukste straten en in een zeer groene kindvriendelijke omgeving. Op nog geen kilometer afstand zijn 2 supermarkten (waaronder de Lidl), het buurtwinkelcentrum Santhorst, buurtwinkeltjes, tennisbanen, zwembad “De Does”, basisscholen, kinderopvang, diverse restaurantjes en ‘park de Houtkamp’.

Verder zijn er nog veel voorzieningen op fietsafstand zoals bijv. winkelcentrum ‘Winkelhof’, vele sportfaciliteiten, middelbaar onderwijs, ziekenhuis ‘Alrijne’, groene omgeving zoals de ‘Munnikenpolder’, eenvoudig te bereiken en natuurlijk ook het historische centrum van Leiden. Er zijn goede openbaar vervoer-verbindingen naar o.a. NS-station Leiden Centraal en de Leidse binnenstad.

De A4 naar de grote steden waaronder Amsterdam maar ook Schiphol, Den Haag en Rotterdam alsmede de N11 naar Alphen aan de Rijn en Utrecht zijn tevens zeer eenvoudig te bereiken. Parkeren is mogelijk op de ruime parkeervakken aan de openbare weg.

Indeling
Begane grond
Entree, hal met fraaie Winckelmans vloertegels in klassieke stijl, een meterkast en een voorraadkast onder de trap, toiletruimte met klassieke wand- en vloertegels en een modern toilet. Een ruime en sfeervolle woonkamer, en suite met schuifdeuren, vaste kasten, twee fraaie schouwen, een erker aan de voorzijde met glas-in-lood. De woonkamer is afgewerkt met eiken vloerdelen en openslaande deuren naar de achtertuin. De grote moderne keuken is aan de achterzijde. De keuken is uitgevoerd in neutrale kleurstellingen met natuurstenen aanrechtblad. De aanwezige inbouwapparatuur bestaat uit een 6-pits gaskookplaat en een grilplaat, afzuigkap met afstandsbediening, een oven met warmhoudlade, een combi stoomoven, koel- vriescombinatie, een vaatwasser en een spoelbak. De keuken is voorzien van vloertegels. Achterin de keuken is een diepe voorraadkast met ruimte voor wasmachine en droger, koel-vriescombinatie en opstelling van de cv-combiketel. Vanuit de keuken is er tevens toegang naar de achtertuin.

1e verdieping:
Ruime overloop met een vaste kast en toegang naar het terras boven de keuken, 1e slaapkamer aan de voorzijde, een moderne badkamer aan de voorzijde voorzien van wandtegels en vloertegels en gestucte wanden. In de badkamer is een modern toilet, een grote inloopdouche, verwarming en een wastafelmeubel met dubbele wastafel. 2e ruime slaapkamer aan de achterzijde met een vaste kast. Deze verdieping is voorzien van gestucte wanden, hoge plafonds, brede aftimmerlijsten, paneeldeuren en massief eikenhouten vloerdelen in klassieke stijl.

2e verdieping (zolderverdieping):
Grote sfeervolle zolderslaapkamer met een dakkapel aan de voorzijde en een dakkapel aan de achterzijde alsmede veel bergruimte.

Buiten.
Fijne verzorgd aangelegde voortuin en een diepe en verzorgd aangelegde achtertuin op het noordwesten (met veel zon-uren) met een grote fietsenberging en een achterom. Deze tuin heeft vaste groene beplanting, borders en recent aangelegde bestrating, diverse terrasjes en voldoende privacy.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u hier tevens vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan.

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1935
– Woonoppervlak: 92m2
– Inhoud: 295m3
– Perceel: 182m2
– Warm water en centrale verwarming met Cv-combiketel: Vaillant HR 2023
– Glasisolatie en dakisolatie (iedere verdieping) aanwezig.
– Spots allemaal in LED uitgevoerd.
– De woning is voorzien van klassieke eikenhouten vloeren.
– Het buitenschilderwerk deels 2024 uitgevoerd.
– De wanden en plafonds zijn afgewerkt met stucwerk.
– De achtertuin is recentelijk grotendeels opnieuw aangelegd.
– De grote stenen berging met zeer veel bergruimte en vide is in de achtertuin.
– In de woonoppervlakte van 92m2 is 13m2 van de zolderverdieping opgenomen. Strikt volgens de normen van de NEN2580 zou gezien de plafondhoogte net onder 2 meter deze ruimte onder overige inpandige ruimte vallen.

Vraagprijs: € 495.000, – K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het Kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Koningstraat
Huisnummer
65
Postcode
2351 PG
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 495.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 5.381
Status
Verkocht o.v.
Aangeboden sinds
2 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1935
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
92 m²
Perceeloppervlakte
182 m²
Inhoud
296 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 toilet

Energie

Label
E
Label einddatum
02-02-2034
Isolatie
dakisolatie, dubbel glas
Type ketel
Vaillant HR
Boiler jaar
2023
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin, zijtuin
Oppervlakte
110 m²
Tuin
northwest
Media

Vergelijk objecten