Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiderdorp
Jachtwerf 3
€ 1.300.000,- k.k.
Beschrijving

‘Onder architectuur gebouwde, zeer ruime villa uit 1996 met grote tuin en eigen ligplaats in de achtertuin’

Deze exclusieve en duurzame watervilla van 211 m2 beschikt over verrassend lichte ruimtes die naadloos in elkaar overgaan en netjes zijn afgewerkt. Op een prachtige locatie in Leiderdorp aan de oevers van de Does, grenzend aan het Groene hart en om de hoek van Leiden, staat deze goed afgewerkte en robuuste woning. Welkom bij Jachtwerf nummer 3!

<...
Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte211 m²
Perceeloppervlakte429 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Onder architectuur gebouwde, zeer ruime villa uit 1996 met grote tuin en eigen ligplaats in de achtertuin’

Deze exclusieve en duurzame watervilla van 211 m2 beschikt over verrassend lichte ruimtes die naadloos in elkaar overgaan en netjes zijn afgewerkt. Op een prachtige locatie in Leiderdorp aan de oevers van de Does, grenzend aan het Groene hart en om de hoek van Leiden, staat deze goed afgewerkte en robuuste woning. Welkom bij Jachtwerf nummer 3!

Indeling

Begane grond:
De kavel is ruim van opzet wat zich laat vertalen in een riante tuin achter de villa, twee parkeerplekken op eigen terrein, een tuinberging en een eigen aanlegsteiger in de tuin achter het huis. Ook aan de binnenzijde is de villa riant te noemen. De entree ligt centraal en beschikt over een voorportaal met garderobe, een toilet, de meterkast en de trapopgang naar de etages. De villa beschikt op de begane grond verder over een zeer ruime inpandige garage met de aansluiting voor de wasmachine en droger, een luxe woonkeuken en een tuingerichte, speels vormgegeven woonkamer met uitzicht op het water en het groen aan de overzijde. De openslaande deuren en de hoge, gebogen achterpui bieden een natuurlijke verbinding met het zonnige terras over de volledige breedte van de tuin en het aangrenzende water. De afwerking van deze prachtige woning is terug te zien in de de volledig geëquipeerde keuken, de glazen binnendeuren en het goed doordachte lichtplan. De aan de voorzijde gelegen leefkeuken is voorzien van een zeer riant kookeiland met ruime zitmogelijkheid om aan te schuiven voor een koffie in de ochtend of gezellig tijdens het koken. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, moderne afzuigkap, wijnklimaatkast, vaatwasser, koelkast, vriezer, een magnetron en een oven. De woonkamer aan de tuinzijde heeft een openhaard als warm middelpunt in de eigentijdse ronde wand. De luxe natuurstenen vloer is voorzien van vloerverwarming en ligt over de volledige begane grond wat zorgt voor rust en eenheid. De ruimte leent zich uitstekend voor een ruime zithoek om de haard en een eettafel die de verbinding vormt tussen de keuken en het zitgedeelte.

Voor de liefhebbers van water en de luxe van een steiger in uw eigen achtertuin is deze woning een unieke kans. Vanuit uw eigen tuin vaart u binnen no time naar de grachten van de Leidse binnenstad voor boodschappen op de markt, een gezellig terrasje of een heerlijk hapje eten in één van de vele restaurants. Maar ook de Kagerplassen, de Wijde AA en het Braassermermeer liggen nabij. De tuin is voorzien van meerdere terrassen om heerlijk te genieten van de rust en het buitenleven. Er is aan de zijkant van de woning een poort aanwezig met een achterom.

1e etage:
De trap naar de eerste verdieping bevindt zich op een centrale plek in de villa. De trappartij is voorzien van een prachtige lichtinval door het raam in de zijgevel. De overloop geeft toegang tot beide slaapvertrekken en de badkamer op deze etage. Aan de achterzijde ligt de masterbedroom met grote vaste kastenwand en airconditioning. De kamer heeft een fraai uitzicht over de tuin, het water en het daaraan grenzende groen. Ook beschikt deze slaapkamer over toegang tot de badkamer die ook vanaf de overloop bereikbaar is. Naast een tweede slaapkamer, is er tevens een zeer ruime badkamer voorzien van een hoekbad, radiator, douche, inbouwverlichting, een dubbele wastafel met meubel en een toilet.

2e etage:
De tweede verdieping beschikt over een derde en vierde slaapkamer met een gedeelde badkamer en een groot balkon aan de achterzijde. De centraal geplaatste badkamer is voorzien van een douche, wastafel en urinoir. De slaapkamer aan de tuinzijde beschikt over een vaste kast en een toegangsdeur naar het balkon. Deze is ook vanaf de overloop bereikbaar.
Omgeving en bereikbaarheid:

Op steenworp afstand van Leiden ligt het aangename en rustige Leiderdorp met zeer veel faciliteiten. In een mooie, groene omgeving aan de rand van Leiderdorp ligt in het Oude Dorp dit verkeersarme straatje met veel voorzieningen in de omgeving. Zo heeft Leiderdorp diverse centra met supermarkten, leuke speciaalzaakjes en verswinkels, maar ook een jachthaven, een centraal park, een grote diversiteit aan scholen (ook internationaal), een ruime keuze aan horeca en veel sportaccommodaties. Binnen een half uur fietsen staat u middenin het historische hart van Leiden waar cultuur, horeca en winkels zich voor u uitstrekken.

Kom kijken en laat je verrassen!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan!

Kenmerken:
– Oppervlakte van de woning is 211m2
– Perceel oppervlakte van de woning is 429m2
– Bouwjaar is 1996
– Energielabel A
– 17 zonnepanelen
– Luxe, onder architectuur gebouwde villa aan het water
– Gelegen aan een verkeersarm straatje
– Prachtige, natuurlijke omgeving dichtbij het Groene hart en Leiden
– Riante tuin met privé aanlegsteiger (2020 vervangen)
– Twee parkeerplaatsen op eigen terrein
– Vier zeer lichte en ruime slaapkamers
– Twee badkamers
– De woonkamer is voorzien van airconditioning
– Sfeervolle uitstraling door speelse indeling en lay-out
– Vrijstaande berging in de tuin (2020)
– Grote inpandige garage

Vraagprijs: € 1.300.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Nimmer bewoon clausule is van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Jachtwerf
Huisnummer
3
Postcode
2351 SZ
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.300.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 6.162
Status
Te koop
Aangeboden sinds
3 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1996
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
211 m²
Perceeloppervlakte
429 m²
Inhoud
622 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
2 badkamers
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
2 douches, 1 toilet

Energie

Label
A
Label einddatum
20-12-2033
Isolatie
volledig geïsoleerd
Type ketel
Nefit
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, open ligging, aan vaarwater
Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
227 m²
Tuin
southeast

Garage

Capaciteit
1
Media

Vergelijk objecten