Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiderdorp
Bernhardstraat 22
€ 669.000,- k.k.
Beschrijving

‘De verrassende tweekapper in de gezellige Oranjewijk met 4 slaapkamers, een grote tuin én een garage, die helemaal verhuisklaar is!’

Sfeer, karakter, ruimte en dat allemaal in de gezellige en groene ‘Oranjewijk’ in Leiderdorp waar kindvriendelijkheid, rust en de uitstekende ligging slechts enkele opvallende kenmerken zijn. Deze fantastische twee-onder-een-kapwoning verdient nieuwe bewoners die gaan genieten van de rustige omgeving, de zonnige tuin die aan drie kanten het huis omsluit en van de fijne ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte164 m²
Perceeloppervlakte254 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘De verrassende tweekapper in de gezellige Oranjewijk met 4 slaapkamers, een grote tuin én een garage, die helemaal verhuisklaar is!’

Sfeer, karakter, ruimte en dat allemaal in de gezellige en groene ‘Oranjewijk’ in Leiderdorp waar kindvriendelijkheid, rust en de uitstekende ligging slechts enkele opvallende kenmerken zijn. Deze fantastische twee-onder-een-kapwoning verdient nieuwe bewoners die gaan genieten van de rustige omgeving, de zonnige tuin die aan drie kanten het huis omsluit en van de fijne leefruimtes die door de huidige bewoners met veel liefde bewoond en onderhouden zijn. Dit huis is in alle opzichten klaar om de verhuisdozen uit te pakken.

Indeling

Begane grond:
Na het openen van de voordeur van de rechterhelft van deze tweekapper, valt direct op hoe ruim de hal is. De T-vormige ruimte geeft toegang tot alle vertrekken op de begane grond; het toilet met fonteintje, een bergkast onder de trap, de meterkast, de trapopgang naar de bovengelegen etage en de fantastische open plan living. Die living is ruim van opzet en heeft aan de zijkant van het huis een karakteristieke erker met een speelse vorm. De sfeervolle houtkachel vormt een warme verbinding tussen de zithoek aan de voorzijde en de ruime eethoek aan de achterzijde met veel tuincontact door de grote schuifpui. De aangrenzende open keuken biedt veel ruimte voor alle moderne gemakken zoals een vaatwasser, koelkast, vriezer, oven, magnetron en een inductiekookplaat. Bovendien is er veel werk- en kastruimte gecreëerd.

1e etage:
De overloop op de eerste etage biedt toegang tot drie opvallend lichte slaapkamers waarvan één met balkon en een luxe badkamer uitgevoerd in neutrale kleuren en mooie materialen. De badkamer is voorzien van een vrijstaand ligbad, radiator, toilet, ruime inloopdouche en een meubel met waskom. Ook heeft de badkamer toegang tot een tweede balkon aan de achterzijde van het huis. Deze kijkt uit over de tuin en het achtergelegen pleintje. Er is daardoor veel privacy omdat directe achterburen ontbreken. De volledige etage is voorzien van rijke stoffering die doorloopt naar de tweede etage.

2e etage:
Op de verrassende zolder is bijzonder veel licht door de twee grote nieuwe dakkapellen (2021) en is er reeds, met veel inzicht, een smaakvolle en praktische invulling gegeven aan de ruimte. De huidige bewoners hebben hier een comfortabele ouderslaapkamer gecreëerd waarbij de nadruk ligt op maatwerk, kleur en hoogwaardige materialen. Op de overloop zijn bovendien nog twee andere ruimtes bereikbaar. De ene is een wasruimte waar de aansluiting van de wasmachine en droger zich bevinden en waar de CV-ketel hangt. De tweede ruimte is een grote berging.

Buiten:
De tuin is bereikbaar via een grote schuifpui. De achtertuin is prachtig aangelegd met meerdere terrassen om een plekje in de zon, óf schaduw, op te zoeken. De afwisseling van gras, bestrating en grotendeels groenblijvende borders zorgen voor een mooi geheel. De ruime garage kent veel opbergmogelijkheden, maar zou ook een prima hobbyruimte, werkplaats of atelier kunnen zijn.

De gewilde en bekende ‘Oranjewijk’ in Leiderdorp heeft een uitstekende ligging. De snelweg A4/N11 richting Den Haag, Schiphol, Amsterdam en Utrecht is nabij, evenals diverse (basis)scholen en sport- en recreatiemogelijkheden. In de buurt zijn diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. Binnen 10 fietsminuten is de charmante Leidse binnenstad bereikbaar waar veel culturele en culinaire hotspots te vinden zijn, evenals de prachtige Schouwburg, de wereldberoemde Hortus Botanicus, diverse bioscopen en nog veel meer.

Kom kijken en laat je verrassen.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools aanwezig. De relevante documentatie kunt u tevens hier vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan!

Bijzonderheden:
– Prachtige locatie aan verkeersarme straat in de Oranjewijk in Leiderdorp
– Zeer ruime en lichte woonkamer met speelse erker en houtkachel
– 4 slaapkamers
– Ruime badkamer met ligbad, aparte douche en balkon
– Heerlijk vrij gelegen, keurig aangelegde achtertuin met garage
– Energielabel B
– 18x zonnepanelen (2022)
– Bijna volledig voorzien van kunststofkozijnen (2021)
– De ramen zijn uitgerust met elektronische zonweringen (uitvalschermen en screens)
– Zolderetage voorzien van twee dakkapellen en maatwerkkasten
– Veel bergruimte

Vraagprijs: € 669.000, – K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

De woning is bouwtechnisch gekeurd en beschikbaar via de eigen website van de woning. Verkopers hebben al reeds de volgende zaken vanuit de keuring laten uitvoeren:

– Behandelen (niet actieve) houtworm in dakbalk garage
– Buitenzijde huis: rotte houtdelen hersteld en benodigd schilderwerk (kozijnen, dakrand/overstek, deur) uitgevoerd
– Klemmend zolderraam afgesteld
– Wasbak toilet afvoer gereinigd en ontstopt
– Tochstrip toiletraam geplaatst
– Kruipruimte laten inspecteren op schimmel, vocht en rot: Geen schimmel aanwezig, wel enige condensatie die geen kwaad kan, eventueel na te isoleren (offerte beschikbaar)

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom- en asbestclausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Bernhardstraat
Huisnummer
22
Postcode
2351 GG
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 669.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.080
Status
Verkocht o.v.
Aangeboden sinds
3 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1961
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
164 m²
Perceeloppervlakte
254 m²
Inhoud
502 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 douche, 1 toilet

Energie

Label
B
Label einddatum
08-11-2033
Isolatie
dakisolatie, dubbel glas
Type ketel
Remeha Tzerra
Boiler jaar
2014
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin, zijtuin
Oppervlakte
173 m²
Tuin
northeast

Garage

Capaciteit
1
Media

Vergelijk objecten