Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiderdorp
Jaagpad 38
€ 695.000,- k.k.
Beschrijving

Wonen aan het water in Oud Leiderdorp

Direct aan het doorgaand vaarwater van de Oude Rijn, aan het Jaagpad gelegen, compleet gemoderniseerde, unieke half vrijstaande woning waar nog veel originele details behouden zijn gebleven.
De woning ligt in de gewilde “Oranjewijk” in Leiderdorp direct achter de Hoofdstraat op een rustige locatie met echt fantastisch vrij uitzicht over het water.

Er is een riante woonkamer met openhaard, een zijkamer met ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte140 m²
Perceeloppervlakte183 m²
Aantal kamers6 kamers
Aantal slaapkamers3 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Wonen aan het water in Oud Leiderdorp

Direct aan het doorgaand vaarwater van de Oude Rijn, aan het Jaagpad gelegen, compleet gemoderniseerde, unieke half vrijstaande woning waar nog veel originele details behouden zijn gebleven.
De woning ligt in de gewilde “Oranjewijk” in Leiderdorp direct achter de Hoofdstraat op een rustige locatie met echt fantastisch vrij uitzicht over het water.

Er is een riante woonkamer met openhaard, een zijkamer met en-suite deuren, een werk- of eetkamer en een moderne keuken, 3 slaapkamers, een badkamer op de verdieping en een sfeervolle achtertuin met berging.
Deze woning is ooit verheeld door de samenvoeging van Jaagpad 38 en Jaagpad 39 tot één prachtige woning.

In de directe omgeving van deze woning vindt u meerdere basisscholen, diverse sportfaciliteiten, winkelcentra zoals de Santhorst en het Winkelhof, een Lidl op 10 minuten lopen, het Alrijne ziekenhuis en zwembad de Does.

Het (historische) stadscentrum van Leiden ligt op ongeveer 15 minuten fietsen en via de uitvalswegen zoals de A4 en N11 bent u snel op weg naar Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag.

De woning ligt bijna op de hoek aan de zijtak van de Oude Rijn genaamd “de Does” waarbij de jachthaven “de Doeshaven” eenvoudig en snel te bereiken is.

Indeling
Begane grond:
Vanuit de entree aan de zijkant van de woning, kom je in de ruime hal met modern toilet met fonteintje, een grote bergkast met moderne meterkast, een garderobe, een kast onder trap met aansluitingen voor wasapparatuur en trapopgang naar de eerste etage.

De woonkamer is erg sfeervol door de haard(Houtkachel) met schouw, de prachtige lichtinval, door de vele raampartijen, het balkenplafond en vrije uitzicht. De zijkamer is ingericht als een tweede zitkamer die met fraaie en-suite deuren is af te sluiten. Vanuit deze kamer is er tevens vrij uitzicht over de Oude Rijn.
De moderne keuken bevindt zich aan de achterzijde en heeft een doorkijk vanuit de woonkamer waardoor alle vertrekken op de begane grond heerlijk licht zijn. De keuken is uitgevoerd in neutrale kleurstellingen met een fraaie eikenhouten aanrecht en inbouwapparatuur. Er is een fornuis met 4-pits inductie kookplaat en moderne oven, een rvs-afzuigkap, vrijstaande koel/vries combinatie, vaatwasser, spoelbak en een close-in boiler. Met onder andere de vaste (voorraad)kast in de keuken is er veel handige opbergruimte.
Vanuit de keuken loop je zo de opkamer in. Deze opkamer is momenteel in gebruik als prettige werkkamer maar bijvoorbeeld ook als aparte eetkamer of speelkamer voor kinderen te gebruiken. Via de schuifpui is er toegang naar de achtertuin. Deze gehele begane grond is voorzien van een geïsoleerde (schuim) betonvloer, afgewerkt met een moderne laminaatvloer.

1e verdieping:
Op deze verdieping zijn 3 slaapkamers en een fraaie badkamer. Vanaf de prettige overloop kom je in de 1e slaapkamer aan de zijkant met een dakkapel en zonnewering (screens). De 2e sfeervolle slaapkamer is aan de voorzijde van de woning en heeft een groot dakraam en tevens een dakkapel. Vanuit deze kamer is ook de bergvliering bereikbaar in een groot deel van de nok van de woning. De slaapkamers aan de voorzijde hebben nog extra opmaat gemaakte kastruimte achter de knieschotten.
De moderne inpandige badkamer is volledig betegeld in neutrale moderne kleurstellingen en voorzien van een groot wastafelmeubel met een wastafel twee kranen, een inloopdouche, een modern toilet, vloerverwarming en mooie grote lichtkoepel. Deze ruimte is zeer goed geïsoleerd. Op de overloop is een vaste kast met bergruimte en de cv-combiketel. Aan de achterzijde is de 3e slaapkamer met walk-in closet. Hier is ook veel natuurlijke lichtinval door een dakraam.

Buiten
Aan de voorzijde van de woning langs het Jaagpad zijn twee stukjes grond van de gemeente gekocht drie jaar geleden, daardoor kun je nu heerlijk genieten bij de waterkant aan de eettafel of op een lounge-bank. De markiezen aan de voorzijde maken de charmante uitstraling van de woning compleet. De achtertuin is bereikbaar via de poort aan de zijkant. De achtertuin ligt heerlijk beschut. In de achtertuin schijnt de ochtendzon en kent tijdens de hete zomerdagen prettige schaduw van de fraaie trompetboom. In de tuin is een vrijstaande houten (fietsen)berging aanwezig.

Goed om te weten:
Het totale perceel bedraagt 183m2 en bestaat uit vier verschillende kadastrale nummers. Je verleend overpad over het zijpad langs de woning, zodat twee buren toegang hebben tot hun eigen achtertuin.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan.

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1900.
– Woonoppervlak: 140m2.
– Inhoud: 582 m3.
– Perceel: 183m2.
– CV ketel: Remeha 2020 (Eigendom).
– De woning is compleet voorzien van dubbel glas.
– De opkamer heeft een houten vloer met daaronder nog een schuimbeton vloer.
– Dakisolatie.
– 9 zonnepanelen van Suntech Ultra VMini 410 uit 2023.
– De woning heeft een energielabel B.
– Energielasten ca € 90 per maand

Vraagprijs: € 695.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het Kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Jaagpad
Huisnummer
38
Postcode
2351 SW
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 695.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.965
Status
Verkocht o.v.
Aangeboden sinds
3 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1903
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
140 m²
Perceeloppervlakte
183 m²
Inhoud
582 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 douche, 1 toilet

Energie

Label
B
Label einddatum
21-09-2033
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas
Type ketel
Remeha
Boiler jaar
2020
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan water, aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging, aan vaarwater
Tuin
achtertuin, voortuin, zijtuin
Oppervlakte
60 m²
Tuin
northwest
Media

Vergelijk objecten