Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiderdorp
Resedastraat 45
€ 439.000,- k.k.
Beschrijving

‘Bijzonder leuke eengezinswoning met vrij gelegen achtertuin in een geliefde straat’

Deze leuke eengezinswoning ligt in de geliefde Resedastraat in een van de leukste wijken van Leiderdorp; Kerkwijk. Deze gemoedelijke straat staat bekend om het woongenot en de vertrouwde sfeer onder de bewoners. Op fietsafstand liggen veel voorzieningen voor het dagelijks leven zoals, winkelcentrum ‘Winkelhof’, veel sport- en recreatiefaciliteiten, basis- en middelbare scholen en het ‘Alrijne’ ziekenhuis. De nabije groene omgeving zoals ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte106 m²
Perceeloppervlakte130 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Bijzonder leuke eengezinswoning met vrij gelegen achtertuin in een geliefde straat’

Deze leuke eengezinswoning ligt in de geliefde Resedastraat in een van de leukste wijken van Leiderdorp; Kerkwijk. Deze gemoedelijke straat staat bekend om het woongenot en de vertrouwde sfeer onder de bewoners. Op fietsafstand liggen veel voorzieningen voor het dagelijks leven zoals, winkelcentrum ‘Winkelhof’, veel sport- en recreatiefaciliteiten, basis- en middelbare scholen en het ‘Alrijne’ ziekenhuis. De nabije groene omgeving zoals de ‘Munnikenpolder’ met een zwemstrandje en de ‘Boterhuispolder’ zijn eenvoudig bereikbaar. Het charmante en bruisende historische centrum van Leiden ligt op ongeveer 10 fietsminuten. Binnen 10 minuten zijn de uitvalswegen A4 en de N11 bereikbaar in de richting van Schiphol, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Alphen aan de Rijn.

Indeling

Begane grond:
In de hal is, naast de trapopgang naar de eerste etage, een garderobe, een toilet en de meterkast en opstelplaats Cv-ketel. Toegang naar de woonkamer. De lichte ruimte biedt plaats aan een riante zithoek en een praktische vaste kast gesitueerd onder de trap. De woonkamer gaat naadloos over in de, aan de voorzijde gelegen, moderne keuken welke is voorzien van een efficiënte U-vormige opstelling. Er is daardoor veel kast- en werkruimte gecreëerd. De keuken is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, Miele vaatwasser, koel/vries combinatie, oven, een combi-oven, apothekerskast en afgewerkt met een composiet werkblad. De sfeervolle, lichte woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin met veel ruimte en privacy.

1e etage:
De eerste etage heeft drie slaapkamers waarvan twee aan de achterzijde en een aan de voorzijde. Meerdere slaapkamers beschikken over inbouwkasten voor praktische bergruimte. De grootste slaapkamer beschikt over toegang tot het brede balkon. Vanaf hier is een mooi vrij uitzicht op de achtertuin en het achtergelegen groen. Aan de ruime overloop ligt ook de badkamer die is uitgevoerd in een blauw/witte combinatie. Er is een douche, toilet, wastafel met meubel, een radiator en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Bovendien is er een groot raam dat zorgt voor veel daglicht.

2e etage:
De tweede etage beschikt over een grote open ruimte met veel bergruimte en een Veluxraam. Hier bestaat de mogelijkheid voor het plaatsen van een dakkapel om zo de ruimte te vergroten en de mogelijkheid te creëren om een extra slaapkamer te maken. In hetzelfde rijtje heeft een ander huis dit reeds gerealiseerd.

Buiten:
De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidoosten en heeft een achterom en is voorzien van keurige sierbestrating, een houten schutting en veel groen. Het is een heerlijke tuin met een ruime berging/schuur. Achter de tuin is geen bebouwing meer waardoor er veel privacy is aan deze zijde. Er is een elektrisch zonnescherm aanwezig.

Goed om te weten:
De woning is compleet voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. De goten en rabatdelen zijn ook vervangen voor kunststof.

Kom kijken en laat je verrassen!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools aanwezig. De relevante documentatie kunt u tevens hier vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan!

Vraagprijs: € 439.000, – K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom- en asbestclausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Resedastraat
Huisnummer
45
Postcode
2351 PM
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 439.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.142
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
5 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1983
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
106 m²
Perceeloppervlakte
130 m²
Inhoud
332 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 douche, 1 toilet

Energie

Label
C
Label einddatum
11-10-2033
Isolatie
dubbel glas, HR-glas
Type ketel
Bosch
Boiler jaar
2009
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
106 m²
Tuin
southeast
Media

Vergelijk objecten