Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiderdorp
Acacialaan 19
€ 675.000,- k.k.
Beschrijving

‘Goed onderhouden, uitgebouwde jaren ’30 tweekapper met een eigen oprit, prachtig diepe zonnige achtertuin en ruime berging’

De Acacialaan is gelegen in ‘Kerkwijk’ middenin het charmante en groene Oude Dorp van Leiderdorp. Een kindvriendelijke en rustige wijk waar veel jonge gezinnen wonen. Kerkwijk is een sfeervolle en aantrekkelijke buurt door de grote diversiteit aan woningen en de ideale ligging! Deze prachtige woning met heerlijk, zonnige tuin is zeer centraal gelegen op loopafstand van ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte138 m²
Perceeloppervlakte214 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers3 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Goed onderhouden, uitgebouwde jaren ’30 tweekapper met een eigen oprit, prachtig diepe zonnige achtertuin en ruime berging’

De Acacialaan is gelegen in ‘Kerkwijk’ middenin het charmante en groene Oude Dorp van Leiderdorp. Een kindvriendelijke en rustige wijk waar veel jonge gezinnen wonen. Kerkwijk is een sfeervolle en aantrekkelijke buurt door de grote diversiteit aan woningen en de ideale ligging! Deze prachtige woning met heerlijk, zonnige tuin is zeer centraal gelegen op loopafstand van diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, evenals diverse basisscholen en sport- en recreatiemogelijkhedn. Ook de uitvalswegen A4/A44/N11 naar Schiphol, Den Haag/Rotterdam, Utrecht en Amsterdam zijn nabij. De historische binnenstad van Leiden, het LUMC en het Centraal station zijn binnen 15 fietsminuten bereikbaar.

Indeling

Begane grond:
De voordeur is te bereiken via de grote, goed aangelegde voortuin. De hal, direct na de fraaie voordeur, is zeer ruim en biedt toegang tot het toilet met fonteintje, de trapopgang naar boven, plaats voor een garderobe en de lichte, uitgebouwde woonkamer. De erker met grote ramen aan de voorzijde is sfeervol en geeft een mooi uitzicht de groene straat in. Het is de ideale plek voor een eettafel. Aan de achterzijde geeft de schuifpui een fraai uitzicht op de achtertuin. De centraal geplaatste haard met natuurstenen schouw is een warm middelpunt om een riante zithoek omheen te plaatsen. De nis in de woonkamer biedt een mooie plek voor een bibliotheek met extra zitruimte of een groot bureau waaraan gewerkt en gestudeerd kan worden. De halfopen keuken is voorzien van diverse apparatuur en beschikt over een deur naar de achtertuin. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar waar naast praktische opbergruimte ook de Cv-ketel, wasmachine- en droger aansluiting is gesitueerd.

1e etage:
Op de eerste verdieping liggen twee zeer ruime slaapkamers (voorheen 3 kamers) met vaste kasten en een volledig betegelde badkamer met ligbad, separate douche, radiator, toilet en een wastafel met spiegelkast. Aan de achterzijde van het huis ligt een riante slaapkamer met zicht op de tuin. Deze kamer beschikt over vaste kasten. De grootste slaapkamer ligt aan de voorzijde en heeft een riante afmeting. De L-vormige ruimte is voorzien van een vaste kast en een mooie ruimte voor het plaatsen van een grote, losse garderobekast.

2e etage:
Op de zolderetage is verrassend veel ruimte, mede door de grote dakkapellen. De voorzolder geeft ruimte aan diverse vaste kasten met veel bruikbare opbergmogelijkheden. De ruime slaapkamer die over de gehele lengte van het huis ligt, heeft twee dakkapellen en beschikt over een wastafel. Deze etage biedt veel mogelijkheden. Zo is de voorzolder groot genoeg om op verschillende manieren te gebruiken. Er zou een vierde slaapkamer gecreëerd kunnen worden of een tweede badkamer.

Buiten:
De achtertuin is zeer zonnig en gelegen op het zuidwesten en voorzien van fraaie, diagonaal geplaatste sierbestrating waardoor er op verschillende plekken heerlijk gezeten worden. De speelse borders met een grote diversiteit aan beplanting zorgen voor een aangenaam groenaccent. De tuin heeft een achterom en een vrijstaande, stenen garage met verdieping welke uitermate geschikt is voor fietsen, een scooter, als hobbyruimte of wellicht als atelier. De dubbele deuren maken het een authentiek en charmant geheel. Er is een elektrisch zonnescherm aanwezig.

Kom kijken en laat je verrassen.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools aanwezig. De relevante documentatie kunt u tevens hier vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan!

Bijzonderheden:
– Zeer geliefde locatie in Kerkwijk in Leiderdorp
– Goed onderhouden jaren ’30 woning met veel ruimte
– 3 zeer ruime slaapkamers (mogelijkheid tot het creëren van 4 of zelfs 5 slaapkamers)
– Zijuitbouw op de begane grond
– Zonnige voor- en achtertuin met veel privacy
– Grote vrijstaande, stenen berging (voorheen garage) in de achtertuin
– Eigen oprit aan de voorzijde

Vraagprijs: € 675.000, – K.K. | Oplevering: in overleg

– NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar

– Wij hebben de woning ook al bouwtechnisch laten keuren en is beschikbaar in de presentatie van de woning. Verkopers laten op dit moment onderhoud uitvoeren vanuit het technisch rapport. De makelaar kan u daar alles over uitleggen tijdens de bezichtiging.

– Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom- en asbestclausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Acacialaan
Huisnummer
19
Postcode
2351 CA
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 675.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.892
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
6 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1936
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
138 m²
Perceeloppervlakte
214 m²
Inhoud
460 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 douche, 1 toilet

Energie

Label
C
Label einddatum
03-10-2033
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas, HR-glas
Type ketel
Intergas HReco36
Boiler jaar
2013
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
107 m²
Tuin
southwest
Media

Vergelijk objecten