Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiderdorp
Frederik Hendriklaan 80
€ 545.000,- k.k.
Beschrijving

In de zeer gewilde “Oranjewijk” mogen wij u deze 5-kamer hoekwoning met vrijstaande garage te koop aanbieden. De “Oranjewijk” is ruim opgezet met veel groen voor de deur. De woning is zeer praktisch ingericht, waarbij optimaal van de ruimte gebruik wordt gemaakt. Aan de voorzijde heeft u vrij uitzicht met een speelveld voor de deur. Wat de woning bijzonder maakt is de ligging en de mogelijkheden om meer wooncomfort en m2 te creëren. ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte115 m²
Perceeloppervlakte252 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

In de zeer gewilde “Oranjewijk” mogen wij u deze 5-kamer hoekwoning met vrijstaande garage te koop aanbieden. De “Oranjewijk” is ruim opgezet met veel groen voor de deur. De woning is zeer praktisch ingericht, waarbij optimaal van de ruimte gebruik wordt gemaakt. Aan de voorzijde heeft u vrij uitzicht met een speelveld voor de deur. Wat de woning bijzonder maakt is de ligging en de mogelijkheden om meer wooncomfort en m2 te creëren. In de directe omgeving vindt u meerdere basisscholen, diverse sportfaciliteiten, winkelcentra, Lidl op 5 minuten lopen, ziekenhuis, zwembad de Does en jachthaven. Het (historische) centrum van Leiden ligt op ongeveer 15 minuten fietsen en via de uitvalswegen A4 en N11 bent u snel op weg naar Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag.

Indeling

Begane grond:
Entree woning, ruime hal met meterkast (4 gr.), toilet met fontein en zijraam. Trapkast onder trap naar 1e verdieping. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer en de keuken. Aan de voorzijde treft u een erker en er is nog een haard aanwezig. Vanuit de woonkamer is de tuin bereikbaar. De separate keuken met zijraam is zowel vanuit de hal als vanuit de woonkamer bereikbaar en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: Koel/vries combinatie, combi-oven, 4-pits gasfornuis met rvs-afzuigkap, vaatwasser, geiser voor warm water in de keuken en spoelbak met kraan. Er is veel kastruimte en een ingebouwde servieskast aanwezig. Via de keukendeur heeft u ook toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:
Via trap toegang tot overloop. Deze is heelrijk licht door de raampartij aan de zijkant van de woning. Op deze verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De ouderslaapkamer ligt aan de achterzijde en is voorzien van een wastafel. De 2e slaapkamer ligt ook aan de achterzijde en heeft openslaande deuren naar het zonnige balkon. De badkamer heeft een douche, wastafel en 2e toilet. Aan de voorzijde ligt de 3e slaapkamer met vrij uitzicht op veel groen.

2e verdieping:
Overloop met opstelplaats Cv-ketel (2023), wasmachine en droger en met natuurlijk lichtinval door het Veluxraam. De 4e slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde heeft veel opbergruimte onder de schuine delen van het dak en ook deze kamer beschikt over een wastafel.

Buiten:
De extra verrassing van deze aantrekkelijke hoekwoning is de groen aangelegde tuin die aan drie zijden het huis omsluit. De robuuste Kastanjeboom bij de voordeur is een herkenningspunt in de buurt en een prachtige, groene toevoeging in de tuin. De zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten en beschikt over een terras, veel groenblijvende beplanting, een achterom en toegang tot de ruime garage en berging. De garage is voorzien van elektra en verwarming en heeft een eigen oprit.

Goed om te weten:
De woning dient gemoderniseerd te worden, maar heeft veel potentie met uitbouw mogelijkheden.

Kom kijken en laat je verrassen!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools aanwezig. De relevante documentatie kunt u tevens hier vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan!

Kenmerken:
– Woonoppervlakte: 115 m2
– Perceeloppervlakte: 252 m2
– Inhoud: 352 m3
– Bouwjaar: 1956
– CV ketel: Remeha uit 2023 (eigendom)
– Charmante hoekwoning op ideale locatie
– Gelegen aan een kindvriendelijk plantsoen
– Groen aangelegde tuin aan drie zijden van de woning
– 4 slaapkamers
– Grote garage en berging
– Veel opbergruimte

Vraagprijs: € 545.000, – K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Wij hebben de woning ook al bouwtechnisch laten keuren en is beschikbaar in de presentatie van de woning.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom- en asbestclausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Frederik Hendriklaan
Huisnummer
80
Postcode
2351 GE
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 545.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.740
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
6 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1956
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
115 m²
Perceeloppervlakte
252 m²
Inhoud
352 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 douche, 1 toilet

Energie

Label
D
Label einddatum
01-01-2033
Type ketel
Remeha
Boiler jaar
2023
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Tuin
achtertuin, voortuin, zijtuin
Oppervlakte
159 m²
Tuin
southwest

Garage

Capaciteit
1
Media

Vergelijk objecten