Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiderdorp
Roodborststraat 10
€ 349.000,- k.k.
Beschrijving

‘Een fraai 4-kamerappartement in de rustige, groene Vogelwijk in Leiderdorp met ruim en zonnig balkon’

Het verzorgde appartementencomplex aan de Roodborst in Leiderdorp grenst direct aan de rand van park “De Houtkamp” waardoor de omgeving opvallend groen en sfeervol is. De woning is 3 jaar geleden goed aangepakt en verkeerd in zeer nette staat. Het sanitair kan een opfris beurt gebruiken. De wandelboulevard langs het water leidt u binnen enkele minuten naar twee ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte106 m²
Perceeloppervlakte-
Aantal kamers4 kamers
Aantal slaapkamers3 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

‘Een fraai 4-kamerappartement in de rustige, groene Vogelwijk in Leiderdorp met ruim en zonnig balkon’

Het verzorgde appartementencomplex aan de Roodborst in Leiderdorp grenst direct aan de rand van park “De Houtkamp” waardoor de omgeving opvallend groen en sfeervol is. De woning is 3 jaar geleden goed aangepakt en verkeerd in zeer nette staat. Het sanitair kan een opfris beurt gebruiken. De wandelboulevard langs het water leidt u binnen enkele minuten naar twee winkelcentra het Winkelhof en de Santhorst. Beide hebben meerdere voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook een aantrekkelijk aanbod aan verswinkels, boetiekjes, speciaalzaken en traiteurs. In park de Houtkamp is er naast de wandelpaden door het prachtige groen, ook een Heemtuin, kinderboerderij, speeltuin en horecagelegenheid Brasserie Park. Leiderdorp heeft een bekend ziekenhuis, een grote woonboulevard en ligt tegen de historische stad Leiden aan. Het Leidse stadscentrum is bereikbaar in minder dan 15 minuten fietsen. Ook de uitvalswegen A4 en N11 zijn snel bereikbaar waardoor de verbinding met omliggende steden bijzonder goed is. Dit appartement heeft het allemaal!

Indeling

Begane grond:
Op de begane grond ligt een keurige afgesloten centrale hal met brievenbussen, het bellentableau, de trapopgang en de lift naar de bovengelegen etages. Er is een separate berging aanwezig in de onderbouw.

3e etage:
Dit 4-kamerappartement (voormalig 5-kamerappartement) ligt op de derde etage. Aan de open galerij ligt de voordeur. Vanuit de hal met vernieuwde meterkast is het appartement met alle vertrekken bereikbaar, wat de indeling overzichtelijk en ruimtelijk maakt. De verzorgde open keuken ligt aan de voorzijde, is uitgevoerd in neutrale kleuren en beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser (2023), koel/vries combinatie, heteluchtoven, 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap en inbouwverlichting. Er is bovendien ruimte voor een gezellige ontbijthoek. Door de open indeling ontstaat een intieme verbinding met de woonkamer die bijzonder ruim is. In de huidige indeling is de vierde slaapkamer nu de eetkamer geworden waardoor er veel extra licht en oppervlakte is toegevoegd aan de living. Ook het balkon (ZO) is vanuit hier bereikbaar. Een zonnige plek met veel privacy en vanwaar het uitzicht op het park fantastisch is. Er is ook elektrische zonwering aanwezig. Vanuit de hal is toegang tot de 3 slaapkamers waarvan er twee aan de voorzijde en één aan de achterzijde ligt. In de grote slaapkamer aan de voorzijde is de opstelplaats voor de wasmachine en droger. Deze zijn eventueel gemakkelijk aan het zicht te onttrekken door een ombouw te plaatsen. De centraal geplaatste badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een ruime inloopdouche, een wastafel, badkamerkast en een toilet. Tegenover de badkamer ligt een tweede, separaat, toilet met fonteintje. In de hal zijn tevens twee ruime bergkasten gecreëerd. Door het gehele appartement (met uitzondering van de natte ruimtes) ligt een nette, lichte laminaatvloer. Door de ruime opzet van het appartement doen alle vertrekken riant en licht aan. Oprecht een fijne plek!

Goed om te weten:
De fraaie laminaat vloer is in 2020 vervangen.

Kom kijken en laat je verrassen!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met behalve de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1970
– Woonoppervlakte: 105m2
– Inhoud: 325m3
– 3 slaapkamers (voorheen 4)
– De woning is voorzien van dubbel glas
– Gelegen op de 3e etage
– Lift aanwezig
– Separate eigen berging in het complex
– Verwarming via blokverwarming
– Boiler (eigendom)
– Het betreft hier een actieve VvE, servicekosten € 275,00 per maand inclusief o.a. voorschot stookkosten met blokverwarming, schoonmaak, groot- en klein onderhoud en opstalverzekering

Vraagprijs: € 349.000,- K.K. | Oplevering: in overleg (kan snel)

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule.

Nimmer bewoon clausule is van toepassing

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Roodborststraat
Huisnummer
10
Postcode
2352 HA
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 349.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 3.293
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
6 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Appartement
Bouwjaar
1970
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
106 m²
Inhoud
320 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
1 douche, 1 toilet

Energie

Label
D
Index
1.8
Label einddatum
19-01-2026
Isolatie
dubbel glas

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk, open ligging
Media

Vergelijk objecten