Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiderdorp
Frederik Hendrikplantsoen 21
€ 529.000,- k.k.
Beschrijving

*** LET OP! Deze woning is verkocht. De woning zal daarom niet meedoen met de open huizendag van 6 april 2024! ***

‘Uitgebouwde en ideaal gelegen hoekwoning met garage’

Sfeer, rust, ruimte en dat allemaal in de prachtig groene “Oranjewijk” in Leiderdorp! Deze eengezinshoekwoning verdient nieuwe bewoners die gaan genieten van de ruimte, de mogelijkheden die het huis te bieden heeft en de fijne omgeving. Door het karakter van de wijk leent deze woning ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte132 m²
Perceeloppervlakte232 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

*** LET OP! Deze woning is verkocht. De woning zal daarom niet meedoen met de open huizendag van 6 april 2024! ***

‘Uitgebouwde en ideaal gelegen hoekwoning met garage’

Sfeer, rust, ruimte en dat allemaal in de prachtig groene “Oranjewijk” in Leiderdorp! Deze eengezinshoekwoning verdient nieuwe bewoners die gaan genieten van de ruimte, de mogelijkheden die het huis te bieden heeft en de fijne omgeving. Door het karakter van de wijk leent deze woning zich uitstekend om met een gezin te bewonen, maar eigenlijk voor iedereen die opzoek is naar een ruim hoekhuis met garage en groen uitzicht.

De gewilde en bekende Oranjewijk in Leiderdorp heeft een uitstekende ligging. De snelweg A4 richting Rotterdam, Schiphol en Amsterdam is nabij, evenals de N11 richting Utrecht en de N446. Ook diverse (basis)scholen en uiteenlopende sport- en recreatiemogelijkheden zijn in de omgeving. Het winkelcentrum de Winkelhof ligt op korte afstand en het charmante historische centrum van Leiden is al bereikbaar in 15 minuten fietsen. Bovendien is de wijk zeer groen door de vele bomen en groenstroken waardoor het een uitermate kindvriendelijk karakter heeft.

Indeling

Begane grond:
Na het openen van de voordeur, die gelegen is aan een aantrekkelijk groen plantsoen, ligt de meterkast, toegang tot het toilet met fonteintje en ook de trapopgang naar de bovengelegen verdiepingen. Wat meteen opvalt is hoe licht de woning aanvoelt. Eenmaal in de living wordt dit versterkt door de uitgebouwde woonruimte waar een openhaard zorgt voor een mooie verdeling tussen de eethoek aan de voorzijde en de riante zithoek aan de tuinzijde. De woning is zowel aan de zijkant als achterzijde uitgebouwd in 1994. De schuifpui geeft direct toegang tot het aangrenzende terras. De separate keuken is eveneens aan de achterzijde gesitueerd en is bereikbaar vanuit de hal. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur, een berging onder de trap, een ontbijthoekje en een deur direct naar achtertuin. Er is al een draagbalk geplaatst tussen de keuken en woonkamer, waardoor het doorbreken van de keuken “eenvoudig” kan plaatsvinden. Alle kozijnen op deze etage zijn van kunststof met uitzondering van de keuken. Het grote raam (2015) aan de voorzijde heeft een handmatig zonnescherm.

1e etage
De ruime overloop op de eerste etage biedt toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een zeer ruime inloopdouche, een 2e toilet, de wasmachineaansluiting en een wastafel met praktische kasten. Er komt verrassend veel daglicht naar binnen door de deur die toegang geeft tot het aangrenzende balkon. Aan de voorzijde van de woning liggen twee slaapkamers met rolluiken en kunststof kozijnen waarvan de grote (ouder)slaapkamer beschikt over vaste kasten en een uitzicht op het plantsoen. De slaapkamer aan de achterzijde met zonnescherm heeft zicht op de achtertuin en de naastgelegen Irenestraat in. Ook deze kamer beschikt over een vaste kast.

2e etage:
Op de zolder is verrassend veel ruimte. In de bestaande situatie is er een voorzolder met Veluxraam, grote slaapkamer met dakkapel en meerdere bergruimtes gesitueerd. Ook hangt de cv-ketel op deze verdieping. Deze etage heeft ongelooflijk veel ruimte en kan op meerdere manieren heringedeeld worden om dit ruime oppervlakte ten volle te benutten.

Buiten:
De tuin beschikt over een prachtige afwisseling tussen beplanting en sierbestrating. Er kunnen diverse zitplekken in of uit de zon gecreëerd worden, net waar de voorkeur op dat moment naar uitgaat. Zowel vanuit de tuin, als vanaf de straat is de garage bereikbaar. Een uitermate geschikte plek voor het stallen van fietsen, een motor, oldtimer of wellicht als hobbyruimte of kantoor aan huis. Naast deze veelzijdige ruimte biedt deze aangename hoekwoning nog meer mogelijkheden om geheel naar eigen inzicht en wensen te verbouwen en bewonen.

Kom kijken en laat je verrassen.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools aanwezig. De relevante documentatie kunt u tevens hier vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan!

Bijzonderheden:
o Ruime hoekwoning
o Prachtig groene en rustige omgeving in Leiderdorp
o Grote uitgebouwde woonkamer met veel licht en openhaard
o 4 slaapkamers
o Zonnige achtertuin met sierbestrating en grote garage
o Zolderetage voorzien van dakkapel en veel bergruimte
o Gelegen aan een groenblijvend plantsoen
o Voldoende parkeerruimte in de omgeving
o Supermarkt, horeca en OV op loopafstand

Vraagprijs: € 529.000, – K.K. | Oplevering: in overleg (kan snel)

– NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar

– Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom- en asbestclausule.

– Nimmer bewoon-clausule is van toepassing

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Frederik Hendrikplantsoen
Huisnummer
21
Postcode
2351 GK
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 529.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.008
Status
Verkocht o.v.
Aangeboden sinds
6 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1959
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
132 m²
Perceeloppervlakte
232 m²
Inhoud
377 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 toilet

Energie

Label
D
Label einddatum
31-05-2033
Type ketel
Remeha Avanta
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin, zijtuin
Oppervlakte
122 m²
Tuin
northwest

Garage

Capaciteit
1
Media

Vergelijk objecten