Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiderdorp
Camphuysendreef 9
€ 569.000,- k.k.
Beschrijving

In de gewilde wijk ‘Binnenhof’, Verrassend ruime gezinswoning met flinke voortuin, zonnige achtertuin op het zuidwesten met een berging en een achterom.
Deze ruime woning heeft een prettige en ruime woonkamer met openhaard, open keuken aan de achterzijde en zeer gunstige lichtinval. De woning beschikt over 5 slaapkamers en een moderne badkamer. De woning voorzien van 6 zonnepanelen. De verzorgd aangelegde achtertuin heeft sierbestrating, vaste groene beplanting en geeft erg veel privacy.

De ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte155 m²
Perceeloppervlakte150 m²
Aantal kamers6 kamers
Aantal slaapkamers5 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

In de gewilde wijk ‘Binnenhof’, Verrassend ruime gezinswoning met flinke voortuin, zonnige achtertuin op het zuidwesten met een berging en een achterom.
Deze ruime woning heeft een prettige en ruime woonkamer met openhaard, open keuken aan de achterzijde en zeer gunstige lichtinval. De woning beschikt over 5 slaapkamers en een moderne badkamer. De woning voorzien van 6 zonnepanelen. De verzorgd aangelegde achtertuin heeft sierbestrating, vaste groene beplanting en geeft erg veel privacy.

De woning bevindt zich in een rustige straat, in de kindvriendelijke en ruim opgezette wijk ‘Binnenhof’ en ligt nabij het winkelcentrum Winkelhof, scholen en recreatiepark ‘De Bloemerd’, met diverse sportverenigingen zoals bijv. hockey en voetbal.
Verder is er een manege, een sporthal en een gym(fitness). Het park ‘de Houtkamp’ is binnen 10 minuten lopend te bereiken. Goede medische voorzieningen zijn er in de nabijheid (ziekenhuis ‘Alrijne’, een apotheek en een huisartsenpost).

De verbindingswegen naar de A4, A44 en N11 zijn eenvoudig te bereiken. Het centrum van Leiden en het NS Station Leiden Centraal liggen op ongeveer 20 minuten fietsen. In een paar minuten lopen bent u bij de dichtstbijzijnde bushalte met directe verbinding naar Leiden. Parkeren kan aan de openbare weg in de daartoe bestemde parkeervakken.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Met naast de foto’s op groot formaat ook allerlei handige tools. Ook de relevante documentatie kunt u hier vinden. Download de brochure om naar deze site te gaan!

Indeling:
Entree, vergrootte hal (2010) met vloertegels, modern toilet met fonteintje en een meterkast met voldoende groepen en garderoberuimte. Ruime woonkamer met een sfeervolle open haard en massieve houten vloerdelen. De uitgebreide open keuken is aan de achterzijde met keuken in neutrale kleurstellingen en in een rechte opstelling voorzien van een natuurstenen aanrecht, een koelkast en vriezer magnetron en hete lucht oven, 5-pits gaskookplaat met wokbrander, afzuigkap en een vaatwasser. Vanuit de keuken is er toegang naar de achtertuin.
Verzorgd aangelegde voortuin en een diepe zonnige achtertuin op het zuidwesten met sierbestrating, groene borders, een gemetselde berging met elektra en een achterom.

1e verdieping:
Hal, 1e slaapkamer aan de voorzijde een balkon. 2e slaapkamer ook aan de voorzijde met een vaste kast. Moderne, luxe, volledig betegelde badkamer uit 2013, aan de achterzijde met een inloopdouche, dubbel wastafeltafelmeubel met wastafels, een ligbad, handdoekradiator en een modern toilet. 3e slaapkamer aan de achterzijde tevens met een vaste kast. Deze verdieping is grotendeels voorzien van parketvloeren.

2e verdieping:
Overloop met aansluitingen voor de wasapparatuur, cv-combiketel en de omvormer van de zonnepanelen en een dakraam. Ruime 4e slaapkamer aan de voorzijde met dakraam en 5e slaapkamer met dakraam aan achterzijde en een grote vaste kast met schuifdeuren. Op deze verdieping is tevens veel bergruimte achter de knieschotten. De vloeren zijn afgewerkt met laminaat.

De grote beloopbare bergvliering is via een vlizotrap bereikbaar.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u tevens hier vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan!

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1972
– Woonoppervlak: 155 m2
– Inhoud: 500 m3
– Perceel: 150 m2
– 6 zonnepanelen Zon6, 250 watt piek, uit 2013
– Cv-combiketel Atag HR
– Rookmelders uit 2022
– Woning is volledig voorzien van dubbele beglazing.
– Schilderwerk buiten 2020
– Vloerisolatiechips in de kruipruimte
– Gemetselde stenen berging van 7m2 met elektra

Vraagprijs: € 569.000,- K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom en asbest clausule

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het Kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Camphuysendreef
Huisnummer
9
Postcode
2353 CH
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 569.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 3.671
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
7 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1972
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
155 m²
Perceeloppervlakte
150 m²
Inhoud
501 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
4 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 douche, 1 toilet

Energie

Label
C
Label einddatum
27-07-2033
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas
Type ketel
Atag HR
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
76 m²
Tuin
southwest
Media

Vergelijk objecten