Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiderdorp
Saranafort 43
€ 535.000,- k.k.
Beschrijving

Heerlijk wonen in Leiderdorp midden tussen Leiden en het polderlandschap.

“BIJ DE ZIJL” is een recentelijk nieuwgebouwde woonwijk uit 2019 met een mooie mix van verschillende woningentypen. Met een gezellig en groen plantsoen waar je je buren kunt ontmoeten en waar je kinderen kunnen buiten spelen. Op een paar minuten fietsen van het centrum van Leiderdorp en van het groen en het water in de polder.
Deze ruime en moderne woning ligt ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte123 m²
Perceeloppervlakte72 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Heerlijk wonen in Leiderdorp midden tussen Leiden en het polderlandschap.

“BIJ DE ZIJL” is een recentelijk nieuwgebouwde woonwijk uit 2019 met een mooie mix van verschillende woningentypen. Met een gezellig en groen plantsoen waar je je buren kunt ontmoeten en waar je kinderen kunnen buiten spelen. Op een paar minuten fietsen van het centrum van Leiderdorp en van het groen en het water in de polder.
Deze ruime en moderne woning ligt dicht bij het historische centrum van Leiden met voldoende gratis parkeermogelijkheden direct voor de deur, met mogelijkheden voor elektrisch te laden.

Het NS-treinstation Leiden centraal ligt op ca 10 minuten fietsafstand. Tevens zijn het Lumc en Alrijne ziekenhuis op korte (fiets) afstand alsmede het Bioscience-park. De uitvalswegen naar de A4 liggen net buiten de woonwijk. Je bent dus in no time ook in andere steden of op Schiphol. Centraler wonen kan bijna niet!

De gemeente Leiderdorp is een mooi en aantrekkelijk dorp, dat door de rivieren de Zijl en de Oude Rijn wordt gescheiden van Leiden. Verder wordt de gemeente omringd door weilanden, zoals de polder Achthoven en de Boterhuispolder. Het dorp heeft een gezellig historisch centrum met de mooie, oude Doesbrug in de Hoofdstraat en authentieke huisjes langs de Oude Rijn. Woon je in Leiderdorp, dan duurt het niet lang voordat je in het weekend over de Zijldijk wandelt naar Het Joppe.

Heerlijk genieten van rust, groen en water. Een tochtje op het water in de zomer brengt je verder naar de Kagerplassen of het Braassemermeer. Voor een avondje theater of een afspraak met vrienden in je favoriete café ben je binnen tien minuten in Leiden centrum. Leiderdorp is dus dorps wonen dicht bij alle stedelijke voorzieningen die je je kunt wensen.

Deze mooie woning heeft alle gemak en comfort van een nieuwgebouwde woning. De woning heeft een ruime woonkamer, een flink dakterras, 4 slaapkamers, een moderne keuken en badkamer, veel vaste kasten en een grote berging. Deze woning is aangesloten op het stadsverwarmingsnet met moderne, hoogwaardige, energiezuinige installaties, is volledig voorzien van vloerverwarming en goed geïsoleerd met een energielabel A dus en zeer lage energiekosten. Daarbij beschikt de woning nog over bouwgarantie.

Indeling:
Begane grond
Entree, ruime hal met inpandige toegang naar de berging met aansluitingen voor wasapparatuur, de berging is tevens van buitenaf bereikbaar. Moderne meterkast met voldoende groepen, slimme meters en stadsverwarmingsunit, grote werkkamer/slaapkamer met inpandige en opmaat gemaakte grote wandkast. De begane grondvloer is voorzien van een pvc-vloer met vloerverwarming.

1e verdieping.
Hal, modern betegelde toiletruimte met fonteintje, ruime woonkamer met vaste kast en open keuken aan de voorzijde. De moderne keuken is uitgevoerd in lichte en neutrale kleurstellingen en voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur. Er is een inductiekookplaat, een afzuigkap, een koelkast en vriezer, een vaatwasser, combi-oven, een stoomoven, spoelbak en Quooker en een natuurstenen aanrechtblad. Via de schuifpui is het grote en zonnige dakterras te bereiken, afgewerkt met vlonders en gelegen op het zuidoosten. Ook deze verdieping is afgewerkt met een pvc-vloer met vloerverwarming.

2e verdieping
Hal met grote vaste voorraad/bergkast met unit van de balansventilatie en omvormer voor de zonnepanelen. 1e slaapkamer aan de voorzijde, ruime en moderne badkamer, volledig betegeld, met toilet, grote inloopdouche en wastafelmeubel met dubbele wastafel. 2e en 3e slaapkamer aan de achterzijde. Deze verdieping is geheel afgewerkt met laminaatvloeren en voorzien van vloerverwarming.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u hier tevens vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan.

Kenmerken:
– Bouwjaar: 2019.
– Woonoppervlak: 123m2.
– Inhoud: 400m3.
– Perceel: 73m2.
– 12 Zonnepanelen (2023).
– Energielabel A (lage maandlasten).
– Warm water en centrale verwarming via stadsverwarming
– Vloerisolatie, spouwmuur- en dakisolatie aanwezig.
– Kunststof kozijnen met HR++glas en Hardhouten kozijnen met Hr++ op de begane grond.
– De vloeren zijn afgewerkt met pvc en vloerverwarming.
– In alle vertrekken is afzonderlijk de tempratuur van de vloerverwarming in te stellen.
– De wanden zijn grotendeels voorzien van glasvlies(renovlies) en sauswerk.
– Energiezuinige balansventilatie (warmte-terugwinsysteem).
– Elektrische zonnewering bij het dakterras.

Vraagprijs: € 535.000, – K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het Kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Saranafort
Huisnummer
43
Postcode
2352 DB
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 535.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.350
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
8 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
2019
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
123 m²
Perceeloppervlakte
72 m²
Inhoud
400 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 toilet

Energie

Label
A
Label einddatum
03-12-2029
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas, HR-glas

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Oppervlakte
16 m²
Tuin
southeast
Media

Vergelijk objecten