Kerkvliet Makelaars
Kerkvliet Makelaars
Leiderdorp
Lindelaan 27
€ 579.000,- k.k.
Beschrijving

Midden in oud Leiderdorp gelegen, sfeervolle en gemoderniseerde jaren ’30 woning met een flinke voortuin en verzorgde achtertuin met achterom.

Deze woning heeft een ruime woonkamer en uitgebouwde keuken met een lichtstraat aan de achterzijde en openslaande deuren naar de tuin, 4 slaapkamers een badkamer en een balkon. Er is een fraaie hal met granitovloer, er zijn paneeldeuren, hoge plafonds en een erker aan de voorzijde met glas-in-lood. In 2018 is de boven verdieping voorzien ...

Lees meer
Kenmerken
Woonoppervlakte115 m²
Perceeloppervlakte138 m²
Aantal kamers5 kamers
Aantal slaapkamers4 slaapkamers
Meer kenmerken
Vragen over de woning?
Beschrijving

Midden in oud Leiderdorp gelegen, sfeervolle en gemoderniseerde jaren ’30 woning met een flinke voortuin en verzorgde achtertuin met achterom.

Deze woning heeft een ruime woonkamer en uitgebouwde keuken met een lichtstraat aan de achterzijde en openslaande deuren naar de tuin, 4 slaapkamers een badkamer en een balkon. Er is een fraaie hal met granitovloer, er zijn paneeldeuren, hoge plafonds en een erker aan de voorzijde met glas-in-lood. In 2018 is de boven verdieping voorzien van een dakopbouw.

Deze klassieke jaren ’30 woning ligt in het geliefde oude dorp, in een leuke straat en zeer groene omgeving, in de directe omgeving op nog geen kilometer afstand 2 supermarkten (waaronder de Lidl), buurtwinkelcentrum Santhorst, buurtwinkeltjes, tennisbanen, zwembad “De Does”, basisscholen, kinderopvang, diverse restaurantjes en ‘park de Houtkamp’.

Verder zijn er nog veel voorzieningen op fietsafstand zoals bijv. winkelcentrum ‘Winkelhof’, vele sportfaciliteiten, middelbaar onderwijs, ziekenhuis ‘Alrijne’, groene omgeving zoals de ‘Munnikenpolder’, eenvoudig te bereiken en natuurlijk ook het historische centrum van Leiden. Er zijn goede openbaar vervoer-verbindingen naar o.a. NS-station Leiden Centraal en de Leidse binnenstad.

De A4 naar de grote steden waaronder Amsterdam maar ook Schiphol, Den Haag en Rotterdam alsmede de N11 naar Alphen aan de Rijn en Utrecht zijn tevens zeer eenvoudig te bereiken. Parkeren is mogelijk op de ruime parkeervakken aan de openbare weg.

indeling
Begane grond
Entree, hal met granitovloer en kast onder de trap, een meterkast, toiletruimte met vloertegels, een toilet en fonteintje. Flinke en uitgebouwde woonkamer met erker aan de voorzijde met glas-in-lood, visgraat gelegde eiken vloerdelen, een grote open keuken aan de achterzijde met een lichtstraat en openslaande deuren naar de tuin.
De keuken is modern en uitgevoerd in neutrale kleuren en een hoekopstelling. De aanwezige inbouwapparatuur bestaat uit een 5-pits gaskookplaat, een oven, afzuigkap, koel- vriescombinatie en een vaatwasser. De keuken is tevens voorzien van eikenhouten vloerdelen.

1e verdieping:
Ruime overloop met (vaste) inbouwkast, 1e slaapkamer aan de voorzijde, 2e ruime slaapkamer aan de voorzijde, moderne badkamer uit 2018 aan de achterzijde voorzien van vloertegels en fraai gestucte wanden. In de badkamer is een toilet, een inloopdouche, wastafelmeubel en toegang naar het balkon aan de achterzijde. De 3e (ouder)slaapkamer is ook aan de achterzijde van de woning. Deze verdieping is voorzien van gestucte wanden en plafonds en eiken vloerdelen.

2e verdieping (zolderverdieping):
Voorzolder met aansluitingen voor wasapparatuur, cv-combiketel en bergruimte, grote zolder-slaapkamer. Deze verdieping is in 2018 opgebouwd met een grote dakkapel aan de voorzijde en achterzijde waardoor er een volwaardige ruime slaapkamer is ontstaan met kunststof kozijnen en afgewerkt met houten vloerdelen. In het schuine dak is veel bergruimte achter de knieschotten. Er is ook nog een kleine opberg vliering op de zolder

Buiten.
Grote, zonnige, diepe en verzorgd aangelegde voortuin en verzorgd aangelegde achtertuin met achterom.

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto’s op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. De relevante documentatie kunt u hier tevens vinden. Download de brochure om naar deze website te gaan.

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1934
– Woonoppervlak: 115m2
– Inhoud: 384m3
– Perceel: 138m2
– Warm water en centrale verwarming met Cv-combiketel: Remeha Avanta HR 2009
– Glasisolatie en dakisolatie aanwezig.
– De woning is grotendeels voorzien van klassieke eikenhouten vloeren.
– Het buitenschilderwerk in 2022 geheel gedaan.
– De wanden en plafonds zijn afgewerkt met stucwerk.
– De fietsenberging in de voortuin zal met de verkopers meegaan naar de nieuwe woning

Vraagprijs: € 579.000, – K.K. | Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het Kadaster.

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Lindelaan
Huisnummer
27
Postcode
2351 NW
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 579.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 5.035
Status
Verkocht
Aangeboden sinds
11 maanden
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1934
Bouw soort
existing

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
115 m²
Perceeloppervlakte
138 m²
Inhoud
384 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 toilet

Energie

Label
C
Label einddatum
07-04-2027
Isolatie
dakisolatie, dubbel glas
Type ketel
Remeha HR
Boiler jaar
2009
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, beschutte ligging
Tuin
achtertuin, voortuin
Oppervlakte
82 m²
Tuin
northwest
Media

Vergelijk objecten